Skip to main content

Ochii din umbră se văd din nou la Kanal D, dar mai târziu

 
Ochii din umbră se văd din nou la Kanal D, dar mai târziu

Ochii din umbra, programul de ficţiune al Kanal D revine cu nou sezon. Emisiunea este programată din 4 februarie, duminica. Dacă până acum show-ul era difuzat de la 22.00, noul sezon a fost programat la 23.15, imediat după Exatlon.

Publicitate

Postul anunţă şi o serie de schimbări în format. „Ernest are acum la dispozitie un adevarat birou de investigatie mobil, dotat cu tehnologie de ultima generatie. Cei din fata micilor ecrane vor putea fi si mai aproape de modul in care sunt rezolvate cazurile din emisiune, acestia putand urmari in detaliu mecanismele muncii de detectiv, inclusiv filajul”, spun reprezentanţii Kanal D.

Ernest: „Asteptam nerebdatori reintalnirea cu telespectatorii nostri carora le-am pregatit si mai multe cazuri incredibile, unele de-a dreptul tulburatoare, in care oameni obisnuiti, cu vieti aparent normale, sunt capabili de manipulari si escrocherii sentimentale la care nici nu te gandesti sau pe care le vezi doar in filme. Echipa de detectivi a emisiunii va fi mai vizibila pentru telespectatori, tocmai din dorinta de a le oferi acestora, pas cu pas, detalii despre ce implica profesia de detectiv si cum se face filajul. Fiti alaturi de noi in noul sezon Ochii din umbra, din 4 februarie!”, a spus Ernest.



Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Istvan Istvan
    Iar noi asteptam sa aveti macar bun simt sa anuntati lumea sa stie ! Ochii din umbra in ultima perioada se repeta aceiasi episoade care au mai fost ! Si ca sa fie paharul plin, in Septembrie 2018 este scos total, in locul lui este introdus concursul Exalton
  • Qata Qata
    Total ok Ernest dar can te urci an masina sa ti pui centura de sigurata .
  • Iulian Iulian
    Mai bine nu ar incepe!!!O emisiune de *** ....iar asa zisi protagoniștii niste figuri jalnica!!!Ernest ....mai bine lasa ne!!!!!!
  • geo geo
    Ce detectivi, ce filaj, ce cazuri incredibile, cand totul este o fictiune de prost gust ?
  • Mile Mile
    Ionuț, mesajul nu e al meu , e pus de alții cu aceeași nume ,dar insula iubirii e cu cupluri reale și nu am nimic cu ernest pt ca nu ma uit
  • Ionut Ionut
    Mile la fel ar trebui interzisă și insula iubiri care e o făcătură grosolană... dacă mai exista aceasta emisiune ca nu am antenele in grila de programe a tv-ului meu sa observ
  • Iuli Iuli
    Adica el are un birou dotat ca sa produca scenariile sau sa sopteasca in casca "actorilor" ?:)))

    Asta-i culmea penibilismului!
  • mile mile
    Facaturile astea ar trebui interzise . Actori-oameni de pe strada platiti cu 10 lei si un sandwich parand sa para autentici . Ce mizerie , si mereu aceleasi si aceleasi subiecte de doi lei .

Trimite un comentariu

sus