Skip to main content

România TV, un mic derapaj şi de Revelion: programul înregistrat, marcat ca Direct

 
România TV, un mic derapaj şi de Revelion: programul înregistrat, marcat ca Direct

Un mic derapaj de la postul România TV şi în noaptea dintre ani. Canalul a difuzat Super Revelionul României, "Revelionul de care toată lumea vorbeşte", după cum era titrat pe ecran.

Publicitate

Toată noaptea, programul de pe România TV - o emisiune înregistrată, a fost marcat ca "Direct".

Din burtiere:

IMEDIAT: Doi lideri PNL vin în studio şi cântă în duet cu interpreţi îndrăgiţi de români

Camelia Mitoşeru, duetul surpriză al nopţii

Premieră în televiziune - premierul Românie cântă în studio împreună cu soţia

Peste 200 de invitaţi speciali, în studioul România TV

Acelaşi artificiu a fost folosit de România TV şi la Revelionul de anul trecut, când programul înregistrat a fost prezentat tot ca "Direct".

Audienţele?

România TV a fost pe locul al doilea în topul audienţelor de Revelion ( ca şi anul trecut), după Revelionul Starurilor cu Dan Negru, de pe Antena 1.

Antena 1 a avut cifre mult în faţa România TV, dar postul de ştiri a fost peste canale generaliste ca Naţional TV, Antena Stars, Pro TV, TVR 2 şi TVR 1. Cifrele, aici.

GALERIE FOTO.

Vezi audienţele posturilor TV la Revelionul 2018, aici

Vezi audienţele REVELIONULUI 2017, aici

Vezi audienţele REVELIONULUI 2016, aici

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    Asa e. Televiziunea asta ar trebui desfiintata. De fapt toate televiziunile de stiri ar trebui desfiintate cu exceptia DIGI 24 care ne da numa stiri bune de ne place si nu ne minte deloc!
  • livia pila livia pila
    Veghează el Radu Herjeu! *** Oare de ce nu a fost si el invitat să danseze o invirtita? Cite invirteli a făcut in favoarea postului lui Ghița!!!!!
  • Mile Mile
    Alex, pt tine e devina antena și pt românia tv, nu mai fi penibil și critica rtv, în comparație ce fac ei este mult mai penibil
  • alex2 alex2
    Nu o sa primeasca nicio amenda din doua motive. cna favorizeaza maxim posturile de propaganda psd, apoi a1 a mintit la fel si n-au fost amendati cand difuzau interviuri inregistrate la acces direct, ca si cum ar fi fost invitatul in platou, in timp ce invitatul era de fapt in direct la protv.

    Si apropo de propaganda, inainte de revelion A1 a avut o emisiune lunga doar cu Olguta care a prezentat realizarile marete si depasirea recoltei la hectar, apoi realizarile marete infaptuite de ea in orasul ei, care datorita ei e o un oras mai avansat decat New York, Tokio si Caracal adunate la un loc.
  • Iulius Iulius
    Un mic derapaj la rtv,nimic special,au zis sa inceapa noul an in stilul caracterisic,cu o minciuna...
    Cu toate acestea,ramane cel mai vizionat post de stiri din romania,umar la umar cu a3. E clar ca mass media e pe drumul cel bun in rimtul asta. Oare cat ar rezista aceste canale de manipulare daca ar fi amendate in fiecare zi, emisiune de emisiune pentru toate abjectiile si derapajele pe care le fac?dar cna ramane in lesa politicienilor corupti,si nu va iesi de acolo prea curand.Rusine!
  • geo geo
    Au fost destule derapaje la multi...cu plasare de produse...dar cea mai tare faza - la TVR - chitaristul Deliei tragea din tigara chiar pe scena...si a fost prins in cadru, de cateva ori. Oricum evolutia Deliei a fost dezamagitoare...diva A 1 ar trebui sa mai renunte la aere...
  • marian marian
    Un mare DERAPAJ, aceasta televiziune cu toti inculti care se uita la ea pacat de cantareti ca se preteaza in cel mai josnic mod RUSINE , ne meritam soarta
  • Oana Oana
    se spune ca cine se aseamana se aduna ....eu nu inteleg unii interpreti care merg la Rtv sa cante cu politicieni
  • Mirela Bugetara Mirela Bugetara
    *** *** "***" ***, "***"... ;-))
  • Tvg Tvg
    Televiziunea asta trebuie desfiintata!

Trimite un comentariu

sus