Skip to main content

Schimbări în grila Digi 24. „În faţa ta” cu Claudiu Pândaru şi Florin Negruţiu trece în weekend. Postul lansează un nou talk-show, Imparţial

 
Schimbări în grila Digi 24. „În faţa ta” cu Claudiu Pândaru şi Florin Negruţiu trece în weekend. Postul lansează un nou talk-show, Imparţial

2018 aduce schimbări în grila Digi24. Canalul de ştiri al RCS-RDS va avea o serie de modificări în program, începând din această săptămână. Emisiunea de interviuri realizată de Claudiu Pândaru şi Florin Negruţiu şi difuzată în toamnă în timpul săptămânii va fi mutată în weekend, de la miezul nopţii.

Publicitate

Postul introduce un nou talk-show, de luni până vineri de la 22.30, la 00.00, emisiunea Imparţial, prezentată de Mariana Pop.

Emisiunea lui Cosmin Prelipceanu, Jurnalul de seară, rămâne în grilă, pe acelaşi interval, 20.00 - 22.00, de luni până joi, fiind urmată, ca şi până acum de emisiunea Jurnal economic a Ligiei Munteanu.

Iată principalele modificări anunţate de Digi24:

  • Emisiunea de interviuri “În faţa ta” moderată de jurnaliştii Claudiu Pândaru şi Florin Negruţiu, difuzată în toamnă zilnic de luni până joi, va fi difuzată în fiecare sâmbăta şi duminica de la miezul nopţii.
  • Jurnalista Mariana Pop va realiza, de luni până vineri, începând cu ora 22:30, talk-show-ul „Imparţial”, o sinteză a principalelor evenimente ale zilei, analizate împreună cu o serie de invitaţi speciali.
  • Tot în weekend se mută şi emisiunea de investigaţii “Romania Furata”, mai exact duminica, de la ora 22:00. Până acum, emisiunea era marţi de la 21.00, în cadrul Jurnalului de seară.
  • Emisiunea „La Volan” este mutată cu o oră mai târziu. Producţia va fi sâmbăta dimineaţa, de la ora 11:30.
  • De la miezul noptii, Teodora Tompea încheie programul cu Ştirile Digi24, un program de două ore care va cuprinde toate informaţiile esenţiale ale zilei.

FOTO.

  • Teodora Tompea
  • Mariana Pop
  • Mariana Pop

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Paraschiv Roxana Gabriela Paraschiv Roxana Gabriela
    Mi se pare o prostie mutarea asta, era o emisiune buna si o urmăream cu plăcere. Acum, fără ei si fara Pătraru, cu stiri repetitive si nici macar cu Hurezeanu ca invitat permanent... cam dificil !
  • mihai mihai
    Era la radio emisiunea asta?
  • zoltan zoltan
    Teodora Tompea sau Teodora Ghenciu ? Pt ca aseara a fost Teodora Ghenciu de la miezul noptii.
  • Elisabeta Arsene Elisabeta Arsene
    Păcat a ați introdus emisiunea la acea oră, era o alternativa sigura, chiar o certitudine de vizionare cu plăcere la celelalte emisiunile altor posturi cu emisiuni aproximativ similare! Vom vedea ce rating vor face cele noi! Dar și ei la acea oră târzie! Succes domnilor!
  • Marin Mariana Marin Mariana
    daca parerea telespectatorilor conteaza pentru dl. Prelipceanu,nu ar trebui sa mute in week-end emisiunea"In fata ta",ci sa cedeze o ora din jurnalul dumnealui pentru doua zile in timpul saptamanii.
  • gabi gabi
    In veci vecilor nu ami faceti voi pe intervalul asta ce a facut Patraru,
    Cea mai proasta decizie ever sa il zburati pe Patraru, de 1000 de ori mai castigati erati daca il dadeati afara pe Prelipceanu si pana la urma tot o sa il zburati ca probabil sunteti si voi satuli de "profesionalismul" lui Prelipceanu.
  • Corina Corina
    La 00:00
    haha ha . haa Numai astia de la Digi 24 erau in stare de sa ceva, de la 0.2 cat faceau audienta probabil acum o sa aiba cu MINUS
  • Oana Oana
    Oare cand *** se va trezi domnu Teszari?
    Bosule astia iti papa banutii luna de luna, cat iti trebuie omule sa te prinzi si sa faci curat de Prelipceni Mandruti Alexandri si de restul?
    AAA, scuze boss nu te lasa sistemul?
    E interesant cum sotul doamnei Liana Alexandru (antrepenor) preda cursuri la Coruptia Ucide .
    P>S
    Pe bune Mariana POP ii inlocuieste pe inexistentii aia?
    Morrrrrrr de rasssss
  • Dan Dan
    Despre ce vorbim, mai exact? Rating sau calitate? Nu asta era deviza postului la începuturi, fara incredibil? Digi24 poate sa-şi permită să ne livreze in continuare emisiuni de calitate fără să țină cont de rating. CTP-ul poate să dispară liniştit, epoca lui Tucă a apus. Cât despre Preli sau Pândaru, m-aş gândi mai mult până să-i reduc la absurd.
  • jk jk
    @alex2
    Ca sa scurtam povestea,Cosmin la Digi24 ii ca Gadea la antena 3
    Alte întrebări?
  • Camelia Camelia
    "In fata ta" este o emisiune f buna. Ar putea intra la ore la care ar surclasa cu brio emisiuni ca: Jocuri de putere, Dosar de politiciansi altele asemenea. Programarea unei astfel de emisiuni in zilele de sambata si duminica la miezul noptii o consider bataie de joc si desconsiderare fata de cei 2 realizatori. Poate reconsiderati aceasta decizie si aduceti aceasta emisiune in fiecare seara de luni pina joi la orele 20 sau 21sau maxim 22. Este pacat pentru postul dvs tv sa piarda acesti jurnalisti.
  • johhny bravo johhny bravo
    Bing, asa au spus sursele tale? Ca au vrut sa fie pusi la miezul noptii? Serios?
  • bing bing
    din sursele mele realizatorii emisiunii In fata ta, Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu sunt cei care si-au dorit aceasta schimbare
    Si-au dorit mutarea in weekend.
  • 1q s-am 1q s-am
    domnu' geo, stii ca televiziunea e pe bani, pe rating, iar asta le lipsea lui negrutiu si pandaru. i-au tolerat astia, i-au lasat in primetime, dar daca ei tot nu performau....ce sa le faca ? mai asistati social decat realizatorii de la digi, care primesc salarii uriase fara sa ofere nimic, nu exista.
    *
    misto ca a scapat lesinul audientei,prelipceanu. dar era si firesc ca doar el dicteaza cine sta si cine pleaca. nu fuge cain.ele de la macelarie.
  • Florin Florin
    "In fata ta" era programata pe tv pentru vizionare in fiecare seara. Prelipceanu e "greu de privit" pentru mine. Numai vreo editie speciala (poate) sau vreun invitat foarte fain (nu prea e cazul) ma poate opri in fata tv-ului pe tronsonul lui.
    Daca RCS-RDS si-ar dori performanta si audienta, Prelipceanu ar fi plecat de ceva vreme de acolo. Ori vor sa-i indeparteze pe Claudiu Pandaru si Florin Negrutiu de acolo ori... cineva e foarte prost in statia asta.

Trimite un comentariu

sus