Skip to main content

Sorina Matei, din nou pe TV. Tot la B1

 
Sorina Matei, din nou pe TV. Tot la B1
Sorina Matei

Sorina Matei a revenit la B1 TV. A treia oară. După o absență de mai bine de un an de pe TV, ea a reluat, de vineri seara, emisiunea Actualitatea Românească, pe care a realizat-o și în trecut la postul de știri. Emisiunea Sorinei Matei va fi pe TV vinerea, de la 21.00, la 23.00. 

În prima ediția, i-a avut invitați pe Cornel Nistorescu și pe Liviu Mihaiu.  

Carte de vizită:
Sorina Matei a fost șefa secției politic la Antena 3, până la începutul lui 2011, post pe care l-a părăsit în urma unor neînțelegeri cu conducerea din cauza unui interviu cu Traian Băsescu (detalii AICI).
Câteva luni mai târziu, ea a trecut la B1 TV, unde a început să realizeze și o emisiune. Șase luni mai târziu, Sorina Matei a părăsit postul pentru o emisiune în prime-time la România TV, după cum paginademedia.ro a scris AICI. La sfârșitul lui 2013, jurnalista a plecat și de la postul controlat de Sebastian Ghiță, pentru ca mai apoi să revină la B1 TV, cu emisiunea Actualitatea Românească.
La începutul lunii aprilie 2015, jurnalista a plecat de la postul B1 TV, după cum Paginademedia.ro a scris aici.
Din ianuarie 2016, Sorina Matei a intrat în echipa Digi24, dar pentru numai câteva luni. 
 
Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • SORINA MATEI = calul troian al lui Voiculescu in B1Tv. Cred ca urmeaza idiotul de serviciu de la Antena 3, Mircea Badea.
 • SORINA MATEI esti turista ai trecut dupa antena 3 pe la mai multe televiziuni pentru perioade scurte acumesti la tv BOBIPAUNESCU nume cu trecut istoric vezi fratii PAUNESCU cu afaceri dubioase *** *** *** nu mai latri ca o *** in *** ***
 • Pentru Sorina Matei prezumtia de nevinovatie nu fuctioneaza si pt. Onea.Nu zic ca cei din DNA sunt sfinti dar cum sa dai crezare unor integistrari scoase de la naftalina, nu i clar ca i vorba de santaj?
  Si ce sa vezi ?In seara aceasta are invitati unul si unul (fosti si actuali comunisti,condamnati in prima instanta) sa infiereze DNA.
  D na Matei,mi a scapat mie sau chiar nu ati lamurit statutul dvs de
  "acoperit " in presa.
  Nu ma asteptam la o asa dezbatere la b1,am crezut ca am gresit canalul.
 • Esti facuta "gramada". Nu cunosti regulile briefingului. Te-ai lansat laAntena 3 si asta spune tot. Aâă.....ăaa - asta e exprimare de jurnalist?

Trimite un comentariu