Skip to main content

Ştirea zilei de ieri, despre ministrul Educaţiei. "Lista neruşinării: Cei patruzeci şi cinci". Instalarea noilor miniştri, dezbătută intens pe site-urile de ştiri.

 
alentin Popa, propunerea PSD pentru Ministerul Educaţiei/Foto: Inquam Photos/Octav Ganea
alentin Popa, propunerea PSD pentru Ministerul Educaţiei/Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

SHARED NEWS. Ştirile legate de modul în care a fost instalat cel de al treilea guvern PSD au fost cele mai distribuite texte de pe site-urile de ştiri.

Publicitate

Cel mai viral dintre ele vine de pe republica.ro. Un text despre cei patruzeci şi cinci de rectori universitari din toată ţara care au sprijinit public propunerea PSD pentru Ministerul Educaţiei:

“Ceea ce e însă cumplit e că acest agramat sinistru ratează sistematic acordul gramatical. Zice, adică, „le sunt interzise accesul”, „întreaga promoţie care au terminat universitatea”, „resursă umană care au aplicat şi au avut proiecte de cercetare”, „această ţinut binecuvântat”, „această transfer”, „această cămin” etc.”

Ştirea a adunat peste 5.700 de share-uri şi like-uri, arată o monitorizare a Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

A doua cea mai distribuită ştire vine de pe hotnews.ro. Aceasta titrează: “Rectorul Universitatii Babes Bolyai, dupa ce numele lui a aparut pe scrisoarea deschisa de sustinere a lui Valentin Popa la Ministerul Educatiei: N-am semnat si nici nu se punea problema sa o fac”

Topul articolelor cu cele mai multe like-uri şi share-uri este ocupat cu materiale de pe site-urile republica.ro, hotnews.ro, digi24.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

1. republica.ro, “Lista neruşinării: Cei patruzeci şi cinci”, de Ştefan Colceriu

- 5708 like-uri & share-uri;

2. hotnews.ro, “Rectorul Universitatii Babes Bolyai, dupa ce numele lui a aparut pe scrisoarea deschisa de sustinere a lui Valentin Popa la Ministerul Educatiei: N-am semnat si nici nu se punea problema sa o fac

- 4475 like-uri & share-uri;

3. republica.ro, “Gramatica e împotriva drepturilor omului”, de Florin Negruţiu

- 3893 like-uri & share-uri;

4. digi24.ro, “Andrei Pleşu: Nu poţi guverna, dacă nici măcar nu poţi să articulezi cum trebuie!

- 3805 like-uri & share-uri;

5. adevarul.ro, “Rectorul UBB neagă că ar fi semnat scrisoarea pentru susţinerea „ministrului pamblică“: „Mă deranjează la culme măgăriile astea”, de Ştefan Lică

- 3524 like-uri & share-uri.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Cum am mai zis: vai de elevi si de limba romana (care oricum este omorata de mult). Ministrul educatiei trebuia pus un profesor de romana sau o persoana care are habar de limba romana.
    Pe acest individ l-as trimite in clasa 0
  • Marcu Marcu
    si asta e un spagar ,made Suceava, unde multi ca si el au terminat niste studii in mod dubios. Asa un *** a ajuns ministru al educatiei , ce rusine , marfa a lui Daddy.

Trimite un comentariu

sus