Skip to main content

Antena 1 a cumpărat un nou format de emisiune de talente „Final Four - Cei patru”

 
Antena 1 a cumpărat un nou format de emisiune de talente „Final Four - Cei patru”

Antena 1 a achiziţionat licenţa formatului „Final Four – Cei patru”, un nou show show de talente vocale, ce va debuta primăvara aceasta. Noul format va fi produs de Claudiu Oprea, care mai produce X Factor şi iUmor.

Publicitate

Regula principală a competiţiei este că cei patru finalişti vor fi deja anunţaţi încă din prima ediţie a emisiunii. Ei vor fi selectaţi de un juriu format din nume ale industriei muzicale din România.

În fiecare ediţie a emisiunii, noi tineri muzicieni îi vor provoca pentru a le lua locul, astfel că niciunul dintre ”Cei patru” nu va fi în siguranţă.

Fiecare nou venit va cânta o piesă în faţa juraţilor. Dacă va primi votul tuturor juraţilor, acesta are dreptul să provoace la duel pe unul dintre „Cei Patru”. Pentru a ieşi învingător şi a-i lua locul unuia dintre „cei patru”, concurentul nou-venit trebuie să obţină voturile publicului.

„Cu fiecare săptămână în plus în care reuşesc să îşi păstreze scaunul, aceştia vor beneficia de sprijinul celor mai buni din acest domeniu şi vor avea ocazia să lucreze cu specialiştii industriei muzicale româneşti”, spun reprezentanţii Antena Group.

Formatul „Final Four – Cei patru” a fost deja produs în Statele Unite ale Americii şi în Rusia, ţări care au difuzat deja câte un sezon.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    "În fiecare ediție a emisiunii, noi tineri muzicieni îi vor provoca pentru a le lua locul, astfel că niciunul dintre ”Cei patru” nu va fi în siguranță."
    La fel ca in "Vocea Romaniei" de anul trecut: "Dacă în urma unui duel, un antrenor salvează un concurent eliminat dintr-o altă echipă, acesta își poate schimba decizia și este liber să-l înlocuiască în orice moment."

Trimite un comentariu

sus