Skip to main content

Aproape 100 de sesizări la CNA pentru ieşirea lui Gâdea la Sinteza zilei

 
Aproape 100 de sesizări la CNA pentru ieşirea lui Gâdea la Sinteza zilei

UPDATE. CNA a mai primit în jur de 10 reclamaţii pe această speţă.

Publicitate

Exprimarea suburbană a lui Mihai Gâdea în dialogul cu Ionel Dancă, purtător de cuvânt la PNL, va ajunge şi pe masa CNA. Din informaţiile Paginademedia.ro, până la publicarea acestui articol, s-au strâns aproape 100 de reclamaţii pentru ediţia de miercuri seara a emisiunii Sinteza zilei.

Reamintim că miercuri, după conferinţa Codruţei Kovesi, Mihai Gâdea i-a spus lui Ionel Dancă, de la PNL, pe care îl avea invitat în emisiune: „Pupaţi-o în c*r pe Kovesi...Pupaţi-o, domnule, în c*r pe Kovesi”.

Detalii şi video, pe Paginademedia.ro, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    Pot sa fie si 1 milion de sesizari, cat e georgeasca in scaun acolo si cu toti suflatorii de pantofi pesedisti la CNA , nu se va intampla nimic. De fapt nu psd conduce tara asta, ci acest post de televiziune mediocru care e mai spalator de creiere decat restul de televiziuni la un loc.
  • Lucian Lucian
    Mihai Gadea are dreptate ! Toți pseudointelectualii evita claritățile lingvistice românești. C N A vrea sa-la sancționeze? Sa interzică și pe Ion Creanga cu ***
  • arcu de triumf arcu de triumf
    Asta arata cat de prost sta cu nervii si ce tensiune e in antene din cauza ca LCK nu e demisa. Rabufnirile astea sunt numai asa varf de aisberg pe langa presiunile pe care le fac astia asupra PSD sa schimbe oamenii incomozi pentru ei. Tot ii invita in emisiuni tot le fac interviuri d-alea de 2 bani sa-i iubeasca lumea si ei nu sunt in stare s-o schimbe pe LCK.
  • @ Nini Afodorci @ Nini Afodorci
    In afara de presedintie si vreo doua institutii, PSD (alaturi ALDE si UDMR) detine puterea absoluta in tara asta (parlament, guvern, la nivel local, judetean, national, CCR, CNA, Avocatul Poporului etc). Vrei sa spui PSD ca abuzeaza de putere? ;-))
  • Nini Afodorci Nini Afodorci
    Laura Kovesi? S-a scris despre comportamentul ei acum 2.000 de ani în Drept Roman,, Cine deține puterea,are tendința să abuzeze de ea."
  • Vassy Vassy
    Cna ?care cna a3 si romania tv,vechea zicala "noi suntem la putere acum" stați liniștiți ne agitam degeaba!
  • dan petrea dan petrea
    Degeaba, Răsvan Popescu, Radu Călin Popescu, Radu Herjeu, coana Georgescu se ocupa. Gâdea va fi chiar premiat. Herjeu este odios si sinistru.
  • teodor teodor
    Adi Chirilă stai jos.
  • Adi Chirila din Neamt Adi Chirila din Neamt
    Doamne ajuta ***...ducand gluma mai departe ;-)
    Eu fiind de partea lui domnului Gadea si foarte sustinator. Ca am inteles si asta cu procurori drepti si statul de drept a domnului Klaus Werner ce ranjea la intrebarile jurnalistilor...
  • nicolau radu nicolau radu
    De ce atatea sesizari (oricum inutile) la CNA? Omul a fost sincer si mesajul lui clar: Dragnea are ***
  • Varanu' Varanu'
    Au fost depuse prea tarziu. Conform unei decizii PSD-ALDE-UDMR data pe 29 februarie a.c., in cazul A3 si RTV sesizarile trebuie depuse INAINTEA emisiunii (cu amanunte: ora exacta, ce injurii s-au proferat etc), asa ca CNA s-a "scos", faptele s-au prescris :-))) PS. Radem, glumim, dar situatia de acolo e de-a dreptul sinistra...
  • 1q s-am 1q s-am
    uau, sub o suta de sesizari. deci cateva zeci de fapt :) .dar suna mai bine aproape o suta.

Trimite un comentariu

sus