Skip to main content

BLOGOSFERĂ. „România fudulă", dar virală. Şi ancheta lui Tolontan a circulat bine

 
Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

VIRAL. Cea mai populară postare din blogosfera de ieri vine de pe Blogurile Adevărul. Postarea despre “România fudulă” îi aparţie lui Dan Ionescu.

Publicitate

“Pe România fudulă nu o deranjează ce spun şi ce fac Dragnea şi Tăriceanu, dar o bagă în trepidaţii rezultatele Simonei Halep şi e gata să meargă până la capătul lumii după ea ca să îi ceară socoteală de ce nu a câştigat.

România fudulă este grădina Maicii Domnului din care vrea să fugă toată lumea şi în care nimeni nu vrea să vină”, notează postarea care a adunat peste 2.400 de share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

A doua postare populară din blogosferă este, de fapt, un nou episod din noua serie de anchete a echipei Cătălin Tolontan, Mirela Neag, Răzvan Luţac: Cei zece ofiţeri recunoscuţi de fetele din dosarul de pedofilie şi trafic de persoane de la restaurantul Shanghai.

„După 13 ani în care nimeni nu a dat crezare victimelor, degetul lor arată către cei care le-au văzut, fără să intervină, chiar în sediul unde ele erau exploatate.
Aşa că figurile şi numele acestor 10 ofiţeri ies abia acum la iveală, ele rămând până acum în dosarul public iniţial, în care doar proxeneţii au fost condamnaţi”

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Menţiune importană: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. Blogurile Adevărul, ”România fudulă”, de Dan Ionescu, - 2.492 likes & shares;

Din postare:

“În România fudulă, protestele sunt ignorate de puterea politică pe motiv că sute de mii de oameni sunt manipulaţi. România fudulă stă pe Facebook şi urlă la protestatari că: „de ce nu protestează şi pentru aia, şi pentru aia, şi pentru cealaltă?”

În România fudulă, televiziunile fac mişto de cei care protestează şi cer jandarmilor să bată cetăţenii din stradă. În România fudulă se răspunde invitaţiei la protest cu tradiţionalul: „să mă sunaţi doar dacă iese revoluţie”.”

2. tolo.ro, ”EI SUNT CEI 10 OFIŢERI PE CARE I-AU RECUNOSCUT LA DIICOT FETELE, ÎN DOSARUL DE PEDOFILIE ŞI DE TRAFIC DE PERSOANE”, - 2.258 likes & shares;

Din postare:

“Astăzi, publicăm tabloul a 10 ofiţeri şi oficiali recunoscuţi de către fete. E vorba de cei pe care-i cunoşteau fetele sechestrate şi folosite în scop sexual de reţea, unele dintre ele cu vârste între 14 şi 17 ani.


Le publicăm ofiţerilor numele şi calitatea oficială din momentul recunoaşterii. Detaliile vor urma.
Astăzi, e timpul ca aceste fotografii să iasă, una lângă alta, la iveală. Sunt oamenii pe care fetele au pus degetul.”

3. petreanu.ro, ”Să facem un teledon pentru dl. Dragnea”, - 1.251 likes & shares;

Din postare:

“Ei, asta chiar nu mi-aş fi imaginat, că baronul naţional de Teleorman nu se-ajunge cu bănuţii de la un salar la altul, sărăcuţul. Atâtea cheltuieli pe capul lui, întreţinerea la tot blocul ăla în care stă, costumele, că trebuie să aibă imagine, frizerul de mustaţă, vacanţele în Brazilia, acu’ s-au scumpit şi ouăle, başca benzina, că zgârcitul ăla de Călin Constantin Popescu Anton nu vrea să zică de unde bagă d-aia ieftină, badigardul care să-i cheme liftul, dacă tot a renunţat la SPP, ş.a.m.d.”

4. prisacariu.ro, “Dragnea minte porceşte: banii de la Parlament nu sunt singurul său venit, e doar mărunţişul”, - 845 likes & shares;

Din postare:

“Declaraţia îi aparţine lui Liviu Dragnea. Nu ştiu dacă DNA, într-adevăr, vrea să-i dea lui Dragnea documentele din dosar numai pe hârtie, dar ce ştiu sigur e că Dragnea minte ca un porc atunci când pretinde că are venituri numai de la Parlament.”

5. Blogurile Adevărul, “Domnule ministru al Educaţiei, dacă fiica dumneavoastră era în clasă, la fel procedaţi?”, de Ştefan Vlaston, - 447 likes & shares.

Din postare:

“Ministrul Valentin Popa este exemplul perfect a ce înseamnă şcoala românească de azi. Nu ştie ce înseamnă să fii ministru, nu ştie ce trebuie să facă ministrul pentru a evita pe viitor astfel de situaţii cel puţin jenante, cum să apere elevii de apucăturile unor profesori care nu au ce căuta în şcoală, şi invers.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus