Skip to main content

BURTIERĂ LA MINUT. Ce titluri au pus posturile de ştiri pe declaraţiile lui Kovesi. Pentru Antena 3, anchetele de la Ploieşti sunt "staliniste"

 
BURTIERĂ LA MINUT. Ce titluri au pus posturile de ştiri pe declaraţiile lui Kovesi. Pentru Antena 3, anchetele de la Ploieşti sunt "staliniste"

BURTIERĂ LA MINUT. Cum s-a văzut, în titlurile date de posturile de ştiri, conferinţa de presă a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi?

Publicitate

În general, posturile de ştiri au pus pe ecran citate: "Nu am motive să îmi dau demisia", "Procurorii DNA nu falsifică probe", "Suntem acuzaţi pe nedrept", "S-a încercat intimidarea procurorilor", "Inculpaţii au devoalat prorpiul şantaj" etc.

Cu mici excepţii: câteva burtiere de la România TV şi Antena 3, posturile care au pornit scandalul, difuzând înregistrările puse la dispoziţie de Vlad Cosma.

Pentru Antena 3, anchetele de la Ploieşti sunt "staliniste". Pentru România TV, la Ploieşti au fost "cele mai mari falsuri".

  • Kovesi despre anchetele staliniste de la Ploieşti (Antena 3)
  • Kovesi vorbeşte după cele mai grave falsuri la DNA (România TV)

România TV vede declaraţiile despre Vlad Cosma (autor al mai multor denunţuri, spune Kovesi), drept un "Atac la autorul înregistrărilor compromiţătoare."

Încă din timpul conferinţei, Antena 3 anunţă, pentru ora 21.00, "Noi dezvăluiri la Sinteza zilei": "Ce nu a spus Kovesi în această seară" şi "Cum dictau procurorii denunţurile".

GALERIE FOTO. Conferinţa de presă a Laurei Codruţa Kovesi, în imagini şi burtiere

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Manolo Manolo
    Aveti niste audiente pentru aseara?
  • stefan stefan
    Ando22: Ai prins perioada ceausista si probabil d-aia ti se pare ok sa interzici lucruri care nu-ti plac. Imi pare rau sa iti zic, dar asta e, ai o gandire comunista.

    Tara asta e nascuta bolnava. Cine poate si are ocazia, sa plece si sa nu se mai uite inapoi.
  • Ando22 Ando22
    Antena 3 si Romania TV sunt demne urmase ale TVR-ului de pe vremea lui Ceausescu, emisiunile neavand nimic comun cu adevarul si nici cu bunul simt. Este totusi un mister cum sunt lasate sa infesteze spatiul audio-vizual din Romania.
  • Mike Mike
    Ce sa titreze si televiziunile infractororilor si inculpatilor fugari? Ar trebui amendate si eventual inchise daca s-ar respecta legea audiovizualului.aceste masinarii de propaganda creeaza o realitatea pararelă și intoxifica spatiul public cu manipulari si denaturari.nimic din ce se spune la oficinile acestea nu a fost probat inca,sunt doar asalturile gruparilor penale.

Trimite un comentariu

sus