Skip to main content

De la Neptun TV, la Antena 1. O nouă prezentatoare, de astăzi, la Observatorul de weekend

 
Anamaria Gudu
Anamaria Gudu

Nume nou la pupitrul Observatorului din zilele de weekend. Este vorba despre Anamaria Gudu care s-a alăturat, începând de astăzi, echipei de prezentatori ai Observatorului de la Antena 1.

Publicitate

Ea este la pupitrul de ştiri sâmbătă şi duminică, în jurnalul orei 13:00, respectiv 16:00. În timp Daniel Osmanovici, care acoperea şi jurnalele din timpul zilei, va rămâne doar dimineaţa, împreună cu Octavia Geamănu.

Anamaria Gudu: „A contat mult, recunosc, faptul că echipa m-a susţinut, de la regizor până la producători, şi, astfel, proba pe care am dat-o a fost un succes. Ştiu că am de-a face cu o echipă de profesionişti.”, a mărturisit aceasta.

Jurnalista a lucrat timp de mai mulţi ani la Neptun TV, ca reporter şi apoi prezentatoare de ştiri.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    Normal ca aduce Adela Badea toata echipa de la TV Neptun ,pt ca pe ea nu o ajuta fata aia *** sa apara in direct
  • Andrei Andrei
    @messi
    De acord. Cursantilor li se spune ca nu pot fi prezentatori din prima, iar asta vine din gura unor persoane care au avut marele noroc de a nu face o zi de teren inainte de a fi pusi pe sticla. Cu siguranta in fiecare serie exista oameni cu potential care dupa terminarea cursurilor ar putea prezenta una din rubricile jurnalului. Cu ceva probe si rabdare, chiar si un jurnal ca cele de la 13 si 16. Dar e mai simplu, nu-i asa, sa aduci pe cineva cu experienta, care te scuteste de bataia de cap pe care o implica modelarea si formarea oamenilor.
  • messi messi
    @paginademedia De ce nu ati scris nimic despre multele schimbari din ultima vreme de la Stirile DigiSport ??? Au fost multe plecari, veniri, interimate etc. Cu toata stima, as vrea sa va reamintesc ca nu doar Pro TV si Antena 1 si Kanal D exista...
  • messi messi
    Da, e ciudat ca Antenele au aceasta academie renumita cu care se lauda tot timpul, si totusi aduc prezentatoare de la alte televiziuni. Eu zic ca unele dintre absolventii mai "vechi" ar putea face fata, chiar si la stiri, daca li s-ar da mai mult credit si ar fi promovati mai mult. Experienta se capata in timp, dupa parerea mea. Dar se pare ca aceasta academie este doar o afacere pt Antene, si atat.
  • mihai mihai
    @mile: Nici macar la antene nu ii angajeaza pe multi de la "academia" lor ci doar cativa sa spuna ca au facut-o, si prefera sa aduca personal de la alte televiziuni care deja stiu despre ce e vorba in domeniu. Si invers, cu niste "cursuri" de 3 luni de 6000-7000 RON de la antene nu gasesti joburi pe la alte televiziuni, deoarece situatia este aceeasi. Deci, ramane cum am spus, majoritatea dau multi bani pe practic nimic de fraieri, si fata din acest articol
    a lucrat la neptun tv inainte si nu doar a "absolvit" cursurile lor ca multi altii care au ramas pe afara.
  • An An
    Pentru intetesati:Taxa pentru Intact Media Academy a ajuns la putin peste 7000 de lei
  • Alinuta777 Alinuta777
    @Doru:Nu stiu exact cate ore pe zi.
    @Viorel:Fata pe care ai văzut-o tu este absolventă Intact Media Academy și este nouă la rubrica meteo după ce a prezentat rubrica "monden"și "horoscop".Totuși,prezența ei acolo o văd puțin forțata din lipsa de personal pentru că Mihai Jurca și Iuliana Pepene au des liber.
  • Mile Mile
    Mihai , pot fi angajați de alte tv , dar sunt puțini buni pt ca doar cei cu bani se pot inscrie , nu cei mai capabili, este doar o afacere , ca si alte facultati
  • Doru Doru
    6.000 de lei pentru 3 luni ? De luni pana vineri ? Si cate ore pe zi ?
  • Alinuta777 Alinuta777
    @Lucian:La Intact Media Academy sunt 3 luni de curs cu 6000 de lei.Am o cunostiinta care acum e reporter RealitateaTv .Celor cu adevarat buni li se ofera un contract cu AntenaTv Group dar toti primesc o certificare in domeniu cu aprobarea Ministerului Educației și al Guvernului României.Dincolo de televiziune,primele cursuri tin de dezvoltarea personala(vorbit in public)iar restul se bazeaza pe dictie,postura,respiratie.Referitor la ce ai zis tu,dupa 3 luni de curs nu cred ca sunt atat de pregatiti incat sa duca jurnale de stiri intregi.
  • mihai mihai
    @Lucian: Trebuie sa fii fraier sa bagi zeci de milioane de lei vechi in cursurile de la antene cand aia scot "absolventi" pe banda rulanta ca orice "facultate" privata, deci este evident ca nu toti vor fi angajati acolo si oricum posturile mai bune se dau celor deja in sistem si adusi pe pile si relatii.
  • jk jk
    pt.cine e interesat de ce a facut exatlonu:
    http://www.kanald.ro/aseara-spectacol-total-la-exatlon-duelul-intre-faimosi-si-razboinici-plaseaza-kanal-d-pe-primul-loc-in-preferintele-romanilor-17884590
  • Lucian Lucian
    Asta în timp ce absolvenții Intact Media Academic (ce nume pompos!) prezintă rubticute gen horoscop și câteva mondenități, după ce au băgat bani frumoși în această "academie".
  • bing bing
    noua prezentatoare de la neptun tv este cam stearsa, nu prezinta in armonie
    andreea berecleanu si anca rusu sunt cele mai bune din toate punctele de vedere
  • Viorel Viorel
    da am vazut-o si eu la 16, am prins cu un minut mai devreme de meteo, pe langa faptul ca duduita in rosu de la meteo s-a incurcat in cuvinte si nu a spus bine temperaturile la final de meteo Anamaria Gudu a spus MUTUMIM.. teoretic asa e bine sa spui la plurar, dar daca vrei sa rezisti pe sticla trebuia sa spui MULTUMESC in nume propriu ca si cum nu te-ar interesa parerea celorlalti. sfat: sa incepi sa te agiti cat mai mult si sa te certi cu aia mai mici ca tine, dupa fiecare jurnal sa spui in gura mare cat de greu a fost jurnalul si ca au fost chestii gresite prin el dar le-ai corectat din mers pt ca TU esti buna...iti spun toate astea pentru ca esti diferita fata alte prezentatoare si daca nu esti pila cuiva nu rezisti mai mult de 6 luni acolo.

Trimite un comentariu

sus