Skip to main content

De la Neptun TV, la Antena 1. O nouă prezentatoare, de astăzi, la Observatorul de weekend

 
Anamaria Gudu
Anamaria Gudu

Nume nou la pupitrul Observatorului din zilele de weekend. Este vorba despre Anamaria Gudu care s-a alăturat, începând de astăzi, echipei de prezentatori ai Observatorului de la Antena 1.

Publicitate

Ea este la pupitrul de ştiri sâmbătă şi duminică, în jurnalul orei 13:00, respectiv 16:00. În timp Daniel Osmanovici, care acoperea şi jurnalele din timpul zilei, va rămâne doar dimineaţa, împreună cu Octavia Geamănu.

Anamaria Gudu: „A contat mult, recunosc, faptul că echipa m-a susţinut, de la regizor până la producători, şi, astfel, proba pe care am dat-o a fost un succes. Ştiu că am de-a face cu o echipă de profesionişti.”, a mărturisit aceasta.

Jurnalista a lucrat timp de mai mulţi ani la Neptun TV, ca reporter şi apoi prezentatoare de ştiri.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • digi becaly digi becaly
    Bravo, aduce Adela Badea toata redactia Neptun tv la Antena 1. Cu siguranta vor fi "Mereu aproape" de Pro tv si Kanal D.
  • Sadoveanu Sadoveanu
    Este o femeie frumoasa,mă face câte o greșeală gramaticală,dar o sa se acomodeze.Ii doresc multa bafta.
  • Mile Mile
    Observator chiar are un studio de nivel mondial , e bine ca investesc mult și chiar în grafica din platou
  • Alinuta777 Alinuta777
    E o doamna frumoasă care face bine ceea ce face.Însă atitudinea ei ,nu zic ca e nepotrivita,dar e diferita fata de alti prezentatori de la Antena 1.Altii,precum Mihaela Calin transmit mai mult si sunt mai deschisi dar cred ca e o chestiune de timp si de acomodare.Succes!

Trimite un comentariu

sus