Skip to main content

Emisiunea „Ora de ştiri” dispare din grila de primăvară a TVR 1. „Cooltura” scade, tot la TVR 1

 
Emisiunea „Ora de ştiri” dispare din grila de primăvară a TVR 1. „Cooltura” scade, tot la TVR 1

Schimbări în grila de primăvară a TVR 1, care este programată să încapă din 12 martie.

Publicitate

Potrivit grilei obţinute de Paginademedia.ro, emisiunea Ora de ştiri, un format realizat la TVR de mai bine de 12 ani, a dispărut din grila de primăvară a postului public. În locul emisiunii de ştiri, în grila postului apare un documentar ce urmează să fie achiziţionat. Iar după acesta, de la miezul nopţii, apare un Telejurnal.

Contactat de Paginademedia.ro, Mihai Rădulescu, realizatorul Ora de ştiri, a spus că nu i-a fost comunicat nimic oficial în legătură cu soarta emisiunii. „Am aflat de schimbări după ce s-a publicat grila pe intranet. Nu mi s-a dat nicio explicaţie, asta în condiţiile în care avem audienţe peste media postului”, a declarat Mihai Rădulescu.

„Vom cere şi noi explicaţii în legătură cu această decizie”, a mai spus Rădulescu.

Ora de ştiri este un brand apărut în urmă cu 12 ani. Programul de ştiri, lansat iniţial la TVR 2, a fost mutat la TVR 1 după ce postul a fost transformat din generalist într-unul de News & Current Affairs.

O altă schimbare vizează şi Cooltura, o emisiune de actualitate culturală prezentată de Mirela Nagâţ, care din 12 martie, odată cu lansarea grilei de primăvară a TVR, este redusă la jumătate: de la o oră, la 24 de minute. Emisiunea rămâne vinerea, ca şi până acum. Imediat după aceasta a fost adusă, Lumea azi, o emisiune de politică externă, prezentată de Ioana Dumitrescu. Aceasta era difuzată până acum vinerea, de la 21.00.

Totodată, programul de dimineaţă al TVR 1, prezentat de Dorin Chioţea şi de Maria Linda Grejdan, începe mai devreme, de la 6.30, în loc de 7.00.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    vorbiti din interior -clar sinteti ai tvr-ului ca noi n-am fost la sedinte ca sa stim Noi stim doar ca aceasta televiziune a devenit psd-ista si ca reflecta gradul de cultura a acestu partid si a simpatizantilor lui ,,Jos,, cultura si libera exprimare ! traiasca doctorantii emanati de universitatile private PS -Patrarule te paste ceva
  • Robert Robert
    cum a pus stapanire psd pe televiziune... chiar e ciudat cum de toate semifinalele + finala eurovision s-au facut in orase unde primarul e psd ist
  • Neurovision Neurovision
    Matinalul tvr cu Chiotea si Linda mi se pare penibil. Trebuie sa ai ochelari de cal sa nu vezi amatorismul.
  • Timmy Timmy
    @Eurovizion. PRIETENE, NU STIU CE FUMEZI DAR VREAU SI EU CA PARE TARE RAU...
  • Odin Odin
    Adevaru e ca matinalul rupe si acum. Face audiente mai mici decat inainte de rebarandarea cu toate peudo vedetele alea obosite. Cred ca l au mutat la 6. 30 pentru ca stiau ca inainte e imnul si ala are audienta mai mare...mai baieti, lasati televiziune pentru aia care se pricep. Mergeti tata la porumb...
  • EuroVizion EuroVizion
    Matinalul TVR e cel mai bun din ce exista in Romania si poate fi potentat puternic cu o mai buna calitate a transmisiei și de ținute mai moderne ale prezentatoarelor (de multe ori imbracate ca niste babe). Interviurile lui Dorin Chioțea sint excelente chiar peste ce facea la Realitatea TV, dar se vede că anumiți invitați parcă i se impun de către conducere. Se vede o calitate jurnalistică, spontan, parcă ar fi cu tine in dormitor. Si Maria Linda e prietenoasa dar uneori vorbeste prea mult.
  • Paco Paco
    @livia pila
    Nu-l supralicita pe Dorin Muntean, acest nimeni venit de nicaieri. E doar un vechil, un argat plini de figuri față de producători și un sclav umil la ședințele cu șefii ăi mari. El Lider Maximo însă nu e Gradea, 'mneaei e doar telecomanda cercetatului penal Zgabercea.
    Bietul Mișu credea că l-a lovit democrația o dată cu candidatura la alegerile pt CA. Vai celor buni, trăiască sublima plecăciune!
  • livia pila livia pila
    @Mihai Rădulescu Misu, nu fi naiv! Era clar ca Gradea te va matrăsi! Ea cu fiica lui Titircă (Oana Popescu, cu Dorin Muntean alisa dl. Cenzura, cu coana Carla Tompea Haralambie. Tu esti din cealalta partidă. PSD va controla tot in TVR. Tot ce miscă. Gradea e executanta ideala. Lucrează numai la ordin. Mă mir ca nu s-a extins la 3 ore emisiunea lui Cristache-Sarmaluta. Rusinea TVR! *** (Petrisor, nu cenzura ultima fraza că e de rau!)
  • livia pila livia pila
    Pai Mihai Radulescu a indraznit sa candideze ca reprezentant al angajatilor in CA si s-a clasat pe locul 3 la o diferenta foarte mica de preferatul conducerii clasat cu ajutor pe locul 2. Tocmai a fost avertizat cu aceasta schimbare.

Trimite un comentariu

sus