Skip to main content

Florentina Fântânaru schimbă Antenele. Pleacă de la Antena Stars. La ce Antenă?

 
Florentina Fântânaru schimbă Antenele. Pleacă de la Antena Stars. La ce Antenă?

Florentina Fântânaru, realizatoarea emisiunii de Dincolo de aparenţe, de la Antena Stars, schimbă postul de televiziune după 11 ani.

Publicitate

Ea îşi va realiza formatul axat pe interviuri la un alt post din grupul Intact.

"Proiectul Dincolo de aparenţe se închide pentru mine. În acest weeekend (24-25 februarie) vor fi ultimele ediţii la Antena Stars", a declarat Florentina Fântânaru pentru Paginademedia.ro.

Care este nou "Antenă"?

Florentina Fântânaru se mută la o altă Antenă: la postul de ştiri Antena 3.

Începând din 3 martie, ea va avea emisiune tot în weekend, sâmbăta şi duminica, de la ora 14.00 (la Antena Stars era de la 13.00).

Florentina Fântânaru, pentru Paginademedia.ro, despre noua emisiune:

"Emisiunea se va întinde pe o oră. Va avea acelaşi format, cu acelaşi tip de invitaţi. Nu se va mai numi însă Dincolo de aparenţe. Antena 3 este cotată în primele patru din topul televiziunilor, pentru mine este o bucurie."

De ce?

"Pentru că este un alt proiect, o altă televiziune şi îmi doresc să fie o noutate, să aibă o energie nouă, va fi şi un alt decor", spune Florentina Fântânaru.

Florentina Fântânaru:

"Mă duc să fac ce ştiu cel mai bine: interviu. Vor fi interviuri pline de emoţie, din care să ai ce învăţa. Poveşti de viaţă. Încerc să îi determin pe invitaţi să-şi spună poveştile de viaţă – unele fericite, altele mai puţin fericite sau triste, dar din care, ca telespectatori, să învăţăm ceva. O emisiune cu emoţie, cu intensitate.

"Vor fi invitaţi din mai multe zone, nu numai artişti: sportivi, oameni de afaceri, toţi cu poveşti interesante."

Proiectul Dincolo de aparenţe a început în urmă cu 11 ani, la Antena 2, postul care urma să se transforme în Antena Stars.

În luna ianuarie, emisiunea a avut o audienţă medie de 122.000 de telespectatori în medie pe minut la nivel naţional (0,7 rating), dintre cate 55.000 de la oraşe (0,6 rating) şi 18.000 din segmentul comercial 18-49 de ani.

"Au fost 11 ani de întâmplări diverse, dar de bucurii enorme, pentru că am avut ocazia să văd oameni şi poveşti uluitoare. Şocante chiar. M-am simţit foarte bine la Antena Stars", a mai spus Florentina Fântânaru.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • serifu' serifu'
    Imi place foarte tare actorul Vlad Ivanov. M-am bucurat enorm ca urma sa-l vad intr-un interviu tv. Nu auzisem niciodata de aceasta doamna. Am vazut reclama la emisiune si am asteptat cu nerabdare sa-l vad pe Ivanov. Inutil sa spun ca nu m-am putut uita la toata emisiunea.... Aceasta doamna e atat de falsa si de pretioasa incat mi-a fost jena sa ma uit la tot " interviul" Si dl. Ivanov parea jenat de prostia interlocutoarei. Pacat...
  • Coco Coco
    Antenele cu emisiuni pline cu munți *** ar trebui închise.
  • Iuli Iuli
    @silas, Asia Express scoate audiente cu mult mai bune fata de Te cunosc de undeva, avand in vedere ca se lupta cu show-uri tari: Exatlon - Ferma

    Asia Express, premiera:
    Comercial: 8.1 rating si 18.1% Share

    Te cunosc, premiera sez. 12 (audienta medie pe sezonul 12, luna octombrie: 5.6 rating - comercial):
    Comercial 4.8 rating si 15.7% Share

    Degeaba se dau filme in locul lui Capatos, daca publicul de la acea ora este interesat de scandal. Vezi situatia Pro-ului, a dat seriale ani de zile de la 22.30, dar tot dupa Antena 1 si Kanal D a ramas, iar de cand au adus emisiuni in extra-prime-time au crescut si au batut tabloidele.
  • @alex2 @alex2
    Un decor negru va avea și la Antena 3 :)) Emisiune low budget.
  • Eugen Eugen
    @teodor, da... gusturile nu se discuta. Cand spuneam “domnisorica” ma refeream la partea profesionala. Ca personal, sincer, ma activeaza femei frumoase. Dar asa erau “interviurile” ei. Usor puerile. Nu stiu daca ai ascultat vreodata cum punea intrebarile. Nu mai spun de frazare. Saracuta! Dar da, e perfecta pentru Antena 3. Acolo femeile zici ca sunt toate barbati si toate tipa. Macar daca ar fi de placere :)))
  • teodor teodor
    Are și copil, Eugen dar na gusturile nu se discută.
  • geo geo
    Îmi plac, în general, interviurile moldovencei.
    Pe care le urmăresc atunci când am timp.
    Antena Stars chiar are câteva emisiuni interesante.
    Păcat că această televiziune nu este promovată mai mult de către cei de la trustul Intact.
  • any any
    Ii doresc succes si la noul ,,loc de munca,,emisiuni frumoase,interesanteFlorentina Fantanaru a fost si este o prezenta placutamerita mult mai mult.,
  • Silas Silas
    Curand Antena va pierde foarte mult, pentru ca asa zisele emisiuni de divertisment ale lui Bendeac sunt niste porcarii cu limbaj si scene vulgare,Asia Expres este o alta porcarie care isi bate joc de cupluri,care la randul lor pentru castig sunt in stare sa si moara .Filmele se tot repeta,sau sunt majoritatea cu violenta,,sau cum sunt asa zisele comedii de pe Happy,dar care promoveaza prostitutia,alcolismul,drogati/drogate,exemple "educative"mai ales pentru tineret. Au scos "Te cunosc de undeva" pentru ce ? Se promoveaza scandalul,circul ...Emisiunea lui Capatos este alta circarie care ocupa spatiu cu mizerii in loc sa se dea un film bun.Vorbs ceea: "Fiecare pasare(post tv) pe ciripitul lui piere".
  • Florica Putzaru Florica Putzaru
    Asta nu e una pretioasa, care vorbeste asa, tot timpul fals? Cred ca este muuuult mai potrivita la Antena 3! :)))
  • eugen eugen
    Daa... plangem cu totii. Eram asa de impresionati de prestatia acestei fatuci (al carei nume nu l-am stiut niciodata) ca acum plangem de nu mai putem. O domnisorica falsa. Nu stiu daca avea cineva rabdare sa o auda cum se screme sa fie suava. Ma uitam la emisiune daca era vreo vedeta interesanta invitata. Dar in rest, pentru Floricica nu m-as fi uitat deloc. Si a fost buna aia cu "Face ce stie mai bine. Interviuri." Pai ea nu face interviuri. Pune niste intrebari. E cam mare diferenta.
  • alex2 alex2
    "va fi și un alt decor" - de cand Antena 2 a devenit Stars, emisiunea ei nu mai avea decor deloc, totul era negru in spate.
  • bing bing
    interviuri plictisitoare nu au ce cauta la un post de stiri, asa cum se vrea a fi antena 3

Trimite un comentariu

sus