Skip to main content

FOTO. Alegerile din TVR, primele afişe din campanie. Binomul impostură/incompetenţă loveşte din nou TVR. Neutralizaţi-l!

 
FOTO. Alegerile din TVR, primele afişe din campanie. Binomul impostură/incompetenţă loveşte din nou TVR. Neutralizaţi-l!

FOTO. A început campania electorală în TVR. Angajaţii instituţiei îşi aleg reprezentanţii în viitorul Consiliu de Administraţie.

Publicitate

Potrivit legii, au dreptul la doi membri, cu doi supleanţi.

Paginademedia.ro vă prezintă câteva din afişele electorale care au apărut deja la avizierele instituţiei:

Hai să oprim experimentele ANTI! pune pe afiş Mihai Rădulescu (cel care prezintă Ora de ştiri). Votaţi PENTRU salariaţi, PENTRU telespectatori.

Cu rare excepţii, conducerile TVR au inventat "managementul ANTI" împotriva personalului, împotriva publicului. Şi uite unde am ajuns... argumentează Mihai Rădulescu.

Horia Gruşcă priveşte matematic situaţia: Binomul impostură, incompetenţă, radical din politizare loveşte din nou TVR. Neutralizaţi-l. Soluţie: Votaţi Horia Gruşcă

Aveţi încredere! spune Cornel Mihalache. "Vă cer asta încă o dată. Mai matur şi la fel de loial." Un afiş însoţit de un text către colegii din TVR.

Din text:

Nu suntem într-un moment fericit. Dar la 60 de ani de viaţă, suntem parcă spre final. Suntem pe locul opt, după turci şi Prima. Nu mai suntem "Prima televiziune din viaţa ta". Suntem a opta! Cu o medie de 1,2 (TVR 1) pe luna ianuarie! Media pe anul 2016 - 0,6 rating! Iar în 2017, 0,5 rating!

Se uită la noi, în medie, 95.000 de telespectatori! Cum am ajuns aici? Ce tip de experimente se fac pe spinarea noastră? Cine a plătit pentru transformarea TVR 1 în canal de ştiri cu 12 jurnale pe zi, un an întreg? Nimeni.

Dragi colegi, vă propun soluţia mea. Cornel Mihalache. Nu mă las în picoare, nu mă las cumpărat cu jucării. Nu vreau să mă văd pe post.

Încerc să caut şi să determin toate soluţiile pentru ţinerea în viaţă a Televiziunii Publice. (...) Proiecte mai bune, care să ducă Televiziunea în sus. Să determin nu restructurarea, ci (re)motivarea fiecărui salariat. Bugete bune pentru emisiuni bune.

Până la demiterea Consiliului de Administraţie al TVR, în luna septembrie a anului trecut, salariaţii erau reprezentaţi de Monica Ghiurco şi de Gabriel Giurgiu. Ambii candidează şi acum. Supleanţi au fost: Cornel Mihalache şi Luminiţa Velciu.

Reamintim că 22 de candidaţi s-au înscris la alegerile pentru reprezentanţii salariaţilor în Consiliul de Administraţie al TVR.

GALERIE FOTO.

VEZI lista completă a candidaţilor TVR, AICI

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radu radu
    cu datoriile sterse si cu bani din bugetul de stat, tvr ramane o rusine si in termeni de audienta, si in termeni de productie tv. nu inteleg ce relevanta mai are o televiziune cu 1,2 audienta. si ce justifica bugetul de zeci de milioane de euro anual, mai mare decat al tuturor televiziunilor din romania. nu mai zic de inutilitatea acestui CA unde blambecii se intalnesc o data pe luna ca sa ridice (sau nu) mana pentru 3000 sau chiar 4000 de lei... jaf pe banii romanilor... indiferent cine va fi acolo, incompetenta se va perpetua pe salarii imense. uitati-va la declaratiile de avere sa vedeti cat castiga sefuletii, sefutii şi sefisorii din cele 20 si ceva de redactii...
  • Mile Mile
    Evitati psd-istii care au mai fost in CA, votati-i pe ceilalti psd-isti. Bravo livia, esti o valoare!
  • livia pila livia pila
    Atentie pe cine votati. Numita Gradea Doina e deja ca si numită de PSD! Exista riscul ca partidul lui Dragnea să detina controlul complet asupra CA din TVR. Sunt multi pesedisti vopsiti în independenti pe aceasta listă. Evitati-i. Ghiurco, Nicolescu, Calota, chiar si revoltatul Giurgiu, UDMR-ul mascat sunt foarte periculosi! Să-i neutralizăm! Gradea are oameni peste tot.
  • Gelu Gelu
    Cea mai mare rusine a TVR este Ionut Sarmaluta Cristache. Omul asta, pe langa ca nu are discurs, cultura profesionala si generala, maturitate, invita zilnic la claca tot ce inseamna uscaturi ale mass-media din Romania. In plus, majoritatea subiectelor de la emisiunea aia a lui sunt complet defazate de nevoile reale ale platitorilor de taxe din care baiatul asta isi ia leafa de 135 de milioane pe luna. Iar postarile sale de pe facebook nu respecta niciun fel de norme obligatorii prin Legea TVR și prin Statutul jurnalistului TVR. Poate domnii candidati au ceva de spus despre asta.
  • Stere Bulea Stere Bulea
    Păi, domnule Mihalache, nu sunteți pe opt ci pe doisprezece, iar în zilele ceva mai proaste vă bate Disney ( știți canalul ăla cu rățoiul Donald, Goofy, Pluto etc...). Iar dacă a ajuns să candideze Grușcă, tipul care a îmbătrânit cărând hârtii - e ”Ombudsman” (wtf...pe ce planetă sunteți bă băieți?...) - vă meritați soarta! Nu vă mai rețin: singura cale către redresare este ca TVR să fie rasă de pe fața pământului și reconstruită cu meseriași.
  • livia pila livia pila
    Si nu CALOTA! Un pesedist, fost om de nadejde al lui Ponta. Fara comunisti!
  •  Dorin Sorescu Dorin Sorescu
    Nu Ghiurco, nu Giurgiu, nu Nicolescu!
  • Livia Pila Livia Pila
    Paco, esti in eroare. Nici Ghiurco, nici Giurgiu nu puteau face nimic. Ca nu mai aveau funcții. Ei au fost demisi la pachet cu Irina Radu. Nelegiuirile despre care vorbesti le-a comis Gradea pe-o mina cu ZGABERCEA. Rau e ca Ghiurco și Giurgiu nu au făcut nimic nici cînd aveau funcții. Au luat 3000 de lei pe lună degeaba și acum au nerușinarea de a ne mai cere o dată votul. Ma mir ca nu le rusine. Ghiurco e o pesedista in stare pura, iar Giurgiu un zanatec. Nu merita votați. Atentie ca mai sunt si alti lupi in blana de oaie!
  • Paco Paco
    E tare nostimada asta cu manifeste electorale. De fapt, tupeul si impostura nu sunt gratis: norocosii care vor iesi la vot vor lua cate 3.000 lei lunar ca memvri in CA. Ce au facut toti "reprezentantii salariatilor" pana acum? Absolut nimic. S-au opus cumva Ghiurco, Giurgiu sau chiar Mihalache, macar declarativ, deciziilor catastrofale luate de Doina Gradea? Promovarilor din senin de genul Burtea sau Couți? Jignirilor aduse jurnalistilor de fosta facatoare de cafele a lui Sarbu? Nici vorba! Au tacut, au luat banii si s-au pus bine cu conducerea.
  • livia pila livia pila
    Eu il votez pe acela care se angajeaza ca va lupta pentru eliminarea agentului IONUT CRISTACHE- SARMALUTA: Expresia imposturii profesionale absolute. Tinut de coana Gradea-Albalact fiindcă asa i-a ordonat DRAGNEA! Petrisor, nu cenzura adevărul!
  • Livia Pila Livia Pila
    De ce promit astia ce nu vor putea oferi niciodata? Niste impostori.
  • Miriam Miriam
    Trebuie să îi amintească cineva domnului Cornel Mihalache că TVR 1 nu este doar canal de știri, are în continuare multe din emisiunile sale de tradiție, în special în weekend, iar jurnale de știri în cursul zilei are și Pro TV, nu doar TVR.

    TVR 1 are grila aceasta pentru că TVR-ul, înecat de datorii, nu își permite o grilă mai scumpă.

    TVR 1 a fost pănă acum câțiva ani postul cu cea mai bună distribuție din România, acum toate canalele TVR au aceeași distribuție, așa că TVR 2, chiar dacă îl cheamă 2 și nu 1 (sau poate chiar din cauza asta), poate fi promovat ca principalul canal de divertisment al TVR, iar producțiile pe care dumneavoastră le doriți pot fi direcționate către acesta.
    De ce nu propuneți și o comasare a TVR 2 cu TVR HD?

    Conținut informativ nu înseamnă doar știri, înseamnă un conținut pentru care TVR are drept de difuzare atât în țară cât și peste hotare.
    Faceți din TVR 1 un canal de export!
  • Anonymous Anonymous
    Niste impostori TOTI !!!!!

Trimite un comentariu

sus