Skip to main content

Grila Antena 1. Cinci zile cu producţii noi. Te cunosc de undeva ia o pauză. Mircea Radu se bate cu Românii au talent

 
Grila Antena 1. Cinci zile cu producţii noi. Te cunosc de undeva ia o pauză. Mircea Radu se bate cu Românii au talent

UPDATE. Modificare de grilă pe ultima sută de metri. Antena 1 a decis să programeze emisiunea În puii mei sâmbăta, din 24 februarie, de la ora 20.00, în loc de duminica de la 20.00. În acest context, emisiunea iUmor trece la ora 20.00, în loc de 21.00.

Publicitate

GRILA, PE ZILE. Grila de primăvară a Antenei 1 a luat deja startul săptămâna trecută cu prima emisiune nouă, Asia Express, produsă de Mona Segall. Însă restul producţiilor vor debuta de duminică, 25 februarie, până pe 1 martie.

Cum este structurată grila Antenei 1, pe zile:

Iată câteva concluzii:

Două emisiuni noi, aflate la primul sezon, ocupă jumătate din săptămână.

Luni şi marţi Antena 1 are Asia Express.

Joi şi Vineri, postul a programat Ie, Românie, noua emisiune a lui Mircea Radu. Este prima dată după mulţi ani când Antena 1 pune la bătaie cu Românii au talent o emisiune şi nu filme, ca în anii trecuţi.

Miercuri este tot o producţie nouă, intrată deja în grilă, Serialul Fructul Oprit, produs de Ruxandra Ion, după un scenariu inspirat de un roman turcesc.

Te cunosc de undeva ia o pauză după 12 sezoane. Emisiunea de divertisment nu se mai regăseşte în grila din această primăvară.

Duminica rămâne seara lui Bendeac, cu În puii mei, Băieţi de oraş şi iUmor.

Grila Antenei 1 pe zile pentru această primăvară, în continuare:

Luni şi Marţi - Asia Express, de la ora 20.00. Reality-show-ul filmat deja în Vietnam, Laos, Cambogia şi Thailanda a debutat deja la Antena 1, pe 12 februarie.

Miercuri - Serialul Fructul Oprit, de la 21.00.

De la 20.00, postul are emisiunea Guess my age, prezentată de Dan Negru.

Joi şi Vineri - de la 20.00, Guess My Age.

De la 21.15, Ie, Românie, emisiune prezentată de Mircea Radu, care debutează pe 1 Martie. Formatul este unul original creat de Marius Toader şi Adrian Robe. Cei doi sunt şi „părinţii” formatului Miss Fata de la ţară. (detalii despre emisiune, AICI).

Sâmbătă - Seară de film (sâmbăta era seara Te cunosc de undeva)

Duminică - de la 20.00 În puii mei, timp de şase săptămâni. Emisiunea de umor prezentată de Mihai Bendeac revine după mai bine de un an de absenţă.

După cele şase ediţii de În puii mei, Antena 1 va difuza Băieţi de oraş.

De la ora 21.00, Antena 1 a programat iUmor. Cel de-al cincilea sezon al show-ului jurizat de Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo va debuta duminică, 25 februarie.

Citeşte şi:

GRILA Pro TV de primăvară. Emisiuni de luni până vineri şi filme în weekend. Las Fierbinţi nu a fost încă anunţat

Kanal D mută Prime-Time-ul (ceva) mai devreme. Exatlon şi serialele turceşti încep cu 15 minute mai devreme

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • katy katy
    ,,Te cunosc de undeva'' ,o emisiune care imi placea, cu toate ca mai schimbam canalul cand urmau personaje ca : Surugiu, Moldoveanu si altele de acelasi fel. Cred ca audienta tocmai din acest motiv a scazut, ne-am saturat de aceleasi personaje care se repetau in fiecare sezon!
  • Iuli Iuli
    @Ioana, tocmai, asta conteaza pentru televiziunile COMERCIALE PRIVATE: BANII! Daca tot vreti emisiuni de calitate si pentru batrani, trimiteti o scrisoare catre TVR (un post finantat din banii Guvernului, mai exact bani publici) sa creeze emisiuni "curate".
  • Ioana Ioana
    ,, Te cunosc de undeva" mi se pare cea mai frumoasă emisiune de ceva timp.... păcat că nu se mai difuzează. Ar trebui să vă gândiţi şi la cei mai vârstnici care nu prea au ce vedea la TV....care s-au săturat de ,,ştiri şi imagini care vă pot afecta emoţional"..... de emisiuni de doi bani care ,,prind la public", de divorţuri şi plimbări ale oamenilor cu bani ( în locuri la care majoritatea oamenilor care trăiesc cinstit nici nu visează să ajungă) care, prinse pe sticlă, aduc şi mai mulţi bani....nu numai asta contează!
  • Iuli Iuli
    iUmor incepe de la 20.00
  • Ionut Ionut
    Ie,Romanie...o fi fost busu primul,la pro?!???apropos de cine stranuta si care a racit intai...
  • Ion Ion
    Mile,daca chefii vor fi in primăvara asta cand se termina asia,pe la jumatatea-finalul lui martie nu îi vad chiar atât de bine,atunci Exatlon si ferma vor fi deja la jumătatea concursului,in special Exatlon unde de abia atunci încep confruntarile adevarate cand rămân 5-6 concurenti in fiecare echipa si cu un public bine sudat fiecare, va fi greu pentru chefi sa facă audiențele din sezoanele trecute.
  • mile mile
    alex, ce te ingrijorezi, nu stau ei in banii din publicitate, ci din politica
  • Alex Alex
    persoanele care au condus A1 spre dezastru sunt rugate sa coboare din vagoane!!!
  • Doru Doru
    "mile", valabil si pentru tine. Cine a comentat primul aici ?
    https://www.paginademedia.ro/2018/02/grila-pro-tv-primavara-2018/comment-page-4?v=1/
  • mile mile
    dan, eu vad ca protevistii sunt primii sa comenteze antena , ce cauti daca nu te uiti, comenteaza la articole despre pro tv , nu ne intereseaza aberatile tale , poti sa te uiti la pro tv cat vrei
  • dan dan
    mile faci umbra degeaba nu mai face comentarii inutile du te da cu sapa pe undeva nu cred ca doar d astia de nivelul tau de pregatire se uita la antena 1
  • mile mile
    iuli, cat crezi ca o sa tina asia axpress , un cuplu a fost deja eliminat , maxim 6 saptamani , nu scapi de chefi , vor fi din martie sigur , la fel si insula iubirii din mai , antena nu a anuntat oficial grila , asta este doar o grila de moment , dar nu se stie ce va fi pana in iunie , mai e mult pana atunci
  • mile mile
    de ce oamenii e rai cu domnu voiculescu?antena 1 va esploda cu grila asta buna
  • Iuli Iuli
    Antena 1 daca nu-si angajeaza o echipa profesionista de programe si cu MINTEA LIBERA care stie ce vrea piata, vor pierde locul 2 si vor ajunge sa se baga cu surioara A3 si RomTv pentru locul 3/4.

    Un refresh grilei de programe din toamna si cu investitii mari in show-uri care prind (fara Te cunosc, principalul show expirat si obosit), vor avea succes.
    P.s.: De asemenea o rebranduire a imaginii si investirea in filme noi + promovare multa si impacarea cu RCS-RDS-Digi ar aduce audienta dorita, nu de locul 1, dar aproape de Pro.
  • Iuli Iuli
    @dan, Antena nu baga Chefii dupa terminarea emisiunii Asia Express. Chefii revin doar din toamna! Antena o sa fie pe 1 la Comercial doar cu iUmor, in rest, o grila dezastru! De ce sa bagi iUmor de la 21? Sa piarda startul, iar concurenta sa fie pe plus? Interesanta gandire a sefilor de programe.

Trimite un comentariu

sus