Skip to main content

GRILA Pro TV de primăvară. Emisiuni de luni până vineri şi filme în weekend. Las Fierbinţi nu a fost încă anunţat

 
Grila de primavara la Pro TV
Grila de primavara la Pro TV

La jumătatea lunii februarie Pro TV lansează oficial grila de primăvară. Ce vedem? O nouă emisiune, Mă însoară mama, sezon nou Ferma vedetelor (după un an de pauză), fotbal european, filme şi pentru al optulea an, Românii au talent.

Publicitate

Postul a programat, de luni până vineri emisiuni, iar weekend-ul a rămas, ca până acum, filmelor.

Ce lipseşte, pentru moment, din această grilă este noul sezon al serialului Las Fierbinţi. Potrivit reprezentanţilor Pro TV, Las Fierbinţi va reveni cu un nou sezon în această primăvară, urmând să fie anunţată ulterior data primului episod.

Paginademedia.ro prezintă grila, pe zile, din prime-time-ul Pro TV:

Luni, de la 20.30, din 12 februarie - emisiunea Mă însoară mama, prezentată de Cove, un reality show în care opt tineri încearcă să-şi găsească partenere de viaţă cu ajutorul mamelor.

Mama este cea care elimină fetele înscrise, băiatul având o singură dată şansa de a folosi un Joker pentru a-şi salva preferata care nu a ajuns la sufletul mamei. Pe perioada show-ului, Cove are şi el Joker şi are posibilitatea oricând să schimbe planurile mamelor şi să anuleze o eliminare din show.

Tot pe 12 februarie începe sezonul al doilea al emisiunii Pe bune?!, quiz-show-ul prezentat de Andi Moisescu. Emisiunea este programată în grila Pro TV de la ora 22.30.

Marţi seara Ferma vedetelor. Sezonul trei al show-ului începe din 13 februarie, de la 20.00. În zielel fără meciuri, emisiunea va fi difuzată de la 20.30. Show-ul revine după un an de absenţă şi o serie de noutăţi. Monica Bârlădeanu este noua prezentatoare a reality-show-ului, în locul Iuliei Vântur. Lista concurenţilor şi a noutăţilor Ferma vedetelor 2018, AICI.

Din 27 februarie, începe seialul Las Fierbinţi, sezonul cu numărul 13. Producţia este programată de la 20.30, urmată de la 21.30 de Ferma vedetelor.

Miercuri - De la 20.30, Ferma vedetelor.

Joi - De la 20.30, Las Fierbinţi, iar de la 21.30, Ferma vedetelor.

Miercurea seara, după Ferma, de la 22.30, postul difuzează ediţii Pe bune?!, emisiunea lui Andi Moisescu.

Vineri este seara talent-show-urilor. Românii au talent, sezonul opt, debutează pe 16 februarie. Fiind an Centenar, producătorii show-ului au decis să accepte doar concurenţi români.

Sâmbătă şi duminică rămâne seara de filme şi blockbustere.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vincentiu Vincentiu
    E clar că te pricepi, boss. Mare păcat că nu te ofertează nimeni.
  • mile mile
    neinteresant program , matrimoniale de doi lei, ferma vedetelor expirate , doar pe bune ce mai intereseaza, fierbintenii prea tristi , talentatii aduc prea multi concurenti si la urma castiga cei care nu merita , kanal d are program mai bun in acest moment , chiar atat de jos pot cobora

Trimite un comentariu

sus