Skip to main content

Kanal D mută Prime-Time-ul (ceva) mai devreme. Exatlon şi serialele turceşti încep cu 15 minute mai devreme

 
Kanal D mută Prime-Time-ul (ceva) mai devreme. Exatlon şi serialele turceşti încep cu 15 minute mai devreme

Modificare în programarea de seară de la Kanal D. De sâmbătă, Prime-Time-ul începe mai devreme. La "fără un sfert". Opt fără un sfert.

Publicitate

Postul turcesc a decalat parte din programele sale din prime-time, de la Ştiri, până la emisiunile şi serialele serii. Cu 15 minute.

Principalele schimbări se vor vedea din această sâmbătă. Ştirile vor începe de la 18.45, în loc de 19.00. Se renunţă la „Ştirea zilei”, iar Exatlonul şi serialele turceşti încep de la 19.45, în loc de 20.00.

Până acum, cu Exatlon în grilă, de la ora 20.00, Kanal D a scos cifre bune de audienţă (cu situaţii în care a fost şi pe primul loc pe comercial, în faţa Pro TV).

Totodată, de notat că, de luni, încep grilele de primăvară ale generalistelor Pro TV şi Antena 1. Numai luni sunt două premiere: Mă însoară mama, cu Cove (pe Pro TV) şi Asia Express, un program de forţă al Antenei 1 pentru această primăvară. Este săptămâna în care mai au premiere Ferma vedetelor (marţi) şi Românii au talent.

Cum va arăta programul Kanal D în următoarele săptămâni:

  • Sâmbătă, Duminică, Luni, Marţi - Exatlon debutează de la 19.45 şi nu de la 20.00, ca până acum.
  • Miercuri, Joi, Vineri - serialul Dragoste si ură, difuzat de la 19.45.

Kanal D a avut prime-time-ul de la ora 20.00 de mai mulţi ani. În toamna lui 2017, Antena 1 i-a călcat pe urme şi a programat toate emisiunile sale - difuzare până atunci de la 20.30 - la ora 20.00, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabi Gabi
    Acum citiva ani acasa tv a facut la fel intrerupea cite un serial pe la mijloc , il relua dupa o perioada, o tehuiala ce sa spun. Asa ca mi-am cautat un alt canal si anume Kanal d. Dar ce sa vezi? Si aici acelasi lucru, o zapaceala de emisiuni si mai mare decit pe acasa tv(pro2).
    Exatlon, pt. mine o porcarie, 5 zile de ***. O sa-mi caut alt canal, daca voi mai gasi ceva demn sa ma uit. Pacat de banii pe care-i dau pe abonament.
  • Gigi Gigel Gigi Gigel
    Am o întrebare ... la care as vrea un răspuns . La emisiunea aia de 2 bani "Exatlon " de ce se aduc concurenți noi , după eliminarea altora ? Eu nu urmăresc , am aflat doar din auzite ...Un exemplu ar fi Anda Adam , care a foat eliminată , iar in locul ei a venit altcineva . Oare emisiunea va avea un sfârșit ?
  • Mihaela Mihaela
    Unde este serialul Mireasa din Istanbul?Unde este continuarea serialului Patria mea esti tu? Oamenilor sau producatorilor de la kanal d ce faceti? Le incepeti si gata continuarea unde este?A-ti bagat prostia de emisiune Bravo ai stil!,un fake pe fata mi-e scârbâ cum se jicnesc.***.
  • Ionut Ionut
    Pai ii i jurati daca le spuneti de "prime time" p aia din canald.iar turcii sunt prostiti de angajatii romani ca sa si scape spatele astia din urma.asa iau bani cu galeata si se duc sa haleasca gratis pe la evenimente;)in schimbul nestiintei intr ale profesiei,stiu sa bage bn limba n urechi.sa fim noi sanatosi!iar apropos de prime time,se incadreaza in segmentul orar alocat acestuia,dupa cum scrie la carte.nasol e ca,ultima data cand am stat 2 min pe kanald am vazut ca incepusera pe la 18.30 jurnalul.ca sa fure startul.dupa cateva stiri incoerente si aiurea puse in desfasurator,la fix ...au reluat genericul de jurnal.si au reluat si stirile anterioare!!!asa ca...nah.
    Ideea e ca se bat ca prostii sa fure la ceas,desi publicul se castiga altfel.iar de faptul ca preiau stiri sau maniera de prezentare in loc sa caute alta maniera si chiar alte stiri,informatii cu care sa deschida si "sa rupa", spune tot.ca ratele.daca macane unul un ***,macane toate posturile,ca ecou.unele cateva zile,chiar.de asta in franta,de exemplu, vedeta de TV are un inteles (ca termen) si impune (socio profesional si economic) si aici ... s a distrus tot de astia cu opincile lasate la bariera.si curatenie si reguli care sa se respecte ar trebui sa faca/impuna/realizeze CNA ul.sa auzim de (mult) mai bine!
  • Culiniac Teodora Culiniac Teodora
    Oricum KanalD a facut varza tot programul, inclusiv serialele ,noi nu ne mai uitam!In lupta pentru audienta isi bat joc de noi!culiniac Teodora
  • messi messi
    Unii in acele zile NU urmaresc Kanal D cand sunt serialele turcesti, adica daca in fiecare zi ar fi serial atunci nu ar mai urmari deloc. :))
    De altfel, chiar e urat si lipsa de respect fata de telespectatori sa intrerupi brusc un serial sau un reality show. Dar la Kanal D mi se pare ca lucrurile s-au stabilizat, cel putin pana la sfarsitul sezoanelor Exatlon si Bravo ai stil, se cam stie ce si cand este.
    Din informatiile postate aici eu asa am observat ca Exatlonul este clar peste serialul turcesc la audiente. Dar cred ca e ok asa, 4 zile Exatlon, 3 zile serial, fiecare se uita la care vrea.
    In concluzie, eu nu cred ca managementul de la Kanal D este asa de prost cum zic altii. Si e mare lucru ca au reusit sa bata Pro TV-ul la audiente.
  • Iuli Iuli
    Titi Socol, stai linsitit, Exatlon este cu mult mai urmarit fata de serialele turcesti. Aproape 2 milioane pe editie, daca tu si alte 4-5 persoane nu va uitati, asta nu inseamna ca nu este interesant.
  • geo geo
    Urmaream si eu, la un moment dat, partea a doua din Kosem. Aproape la fel de interesanta ca prima parte. Dar cand au mutat serialul la miezul noptii, le-am zis pa-pa celor de la Kanal D. Astia sunt ne sanatosi la cap !
  • Toma Elena Toma Elena
    Managementul la kanal este pulbere.Asa cum au scris si altii,filmele sunt întrerupte si cand reîncep(daca),nu mai stim despre ce e vorba.Aveau o perioada când dădeau luni si marti un film,apoi 3 zile altul ca sa nu mai intelegem nimic.Kosem pe unde mai este?Poate s-a terminat si l-am scapat.Sper sa citească managerii aceste comentarii.Nu va mai bateti joc de românii.Pulbere.......
  • Titi Socol Titi Socol
    URMĂRESC DE ANI DE ZILE ACEST POST,FOARTE MULTI AM DORI UN SERIAL CAP -COADĂ ÎN FIECARE ZI DIN SAPTAMANA ( LUNI -DUMINICA ) Deoarece f.multi renunță la a mai urmări postul în zilele în care nu sunt seriale caută în altă parte nicidecum nu urmărim ceea ce se introduce cănd nu este SERIALUL! DE ASEMENEA,VĂ RUGAM DAȚI SERIALELE ÎNTREGI, CAND E MAI INTERESANT BRUSC SE TAIE FINALUL - Mireasa din Istanbul a rămas în aer și alte f. multe seriale fără final !!!
  • geo geo
    Vorba cuiva... la Tvr - si adaug eu A 1, Pr TV, Prima, Digi24 stirile chiar sunt stiri...nu mondenitati ca la KanalD...
  • Mile Mile
    Mareane , pro tv nu are emisiuni de doi lei , matrimoniale copiate dupa kanal d și antena , trebuie sa iti cumpăr ochelari se pare
  • messi messi
    Eu zic ca are logica mutarea, mai ales in cazul Exatlonului, unde "inceputul" este practic ora la care incepe episodul nou, iar cu modificarea asta va fi in jur de 20.00-20.15, mai aproape de emisiunile competitoare.
    Oricum, sunt interesante aceste mutari, parca ar fi dupa principiul "castiga audienta cine incepe mai devreme". Mai lipseste Pro TV-ul care nu prea a schimbat nimic de mult timp.
  • Mihai petre Mihai petre
    Managementul kanal D este jalnic.Oare patronii sunt orbi? Dati cu nesimtire seriale in reluare,iar in loc sa dati un serial cat de cat bunicel de lunea,il dati miercurea.In schimb dati jocuri pentru copi de scoala si prescolari recte EXATLON,SAU emisiuni cu femeia cucu moralitate indoielnica din CALAN.Ar trebui sa va simtiti fata de poporul roman.
  • marian marian
    De frica ,celor doua televiziuni , pro si antenuta . care incep grila de primavara , fug de Las Fierbinti . martea , si joia de , RAT , de Asia si de tot ce vorda celelalte sper ,sa nu le iasa , sa le iasa pe gat emisiunea de doi lei pe gat ., si turcestile

Trimite un comentariu

sus