Skip to main content

Kanal D mută Prime-Time-ul (ceva) mai devreme. Exatlon şi serialele turceşti încep cu 15 minute mai devreme

 
Kanal D mută Prime-Time-ul (ceva) mai devreme. Exatlon şi serialele turceşti încep cu 15 minute mai devreme

Modificare în programarea de seară de la Kanal D. De sâmbătă, Prime-Time-ul începe mai devreme. La "fără un sfert". Opt fără un sfert.

Publicitate

Postul turcesc a decalat parte din programele sale din prime-time, de la Ştiri, până la emisiunile şi serialele serii. Cu 15 minute.

Principalele schimbări se vor vedea din această sâmbătă. Ştirile vor începe de la 18.45, în loc de 19.00. Se renunţă la „Ştirea zilei”, iar Exatlonul şi serialele turceşti încep de la 19.45, în loc de 20.00.

Până acum, cu Exatlon în grilă, de la ora 20.00, Kanal D a scos cifre bune de audienţă (cu situaţii în care a fost şi pe primul loc pe comercial, în faţa Pro TV).

Totodată, de notat că, de luni, încep grilele de primăvară ale generalistelor Pro TV şi Antena 1. Numai luni sunt două premiere: Mă însoară mama, cu Cove (pe Pro TV) şi Asia Express, un program de forţă al Antenei 1 pentru această primăvară. Este săptămâna în care mai au premiere Ferma vedetelor (marţi) şi Românii au talent.

Cum va arăta programul Kanal D în următoarele săptămâni:

  • Sâmbătă, Duminică, Luni, Marţi - Exatlon debutează de la 19.45 şi nu de la 20.00, ca până acum.
  • Miercuri, Joi, Vineri - serialul Dragoste si ură, difuzat de la 19.45.

Kanal D a avut prime-time-ul de la ora 20.00 de mai mulţi ani. În toamna lui 2017, Antena 1 i-a călcat pe urme şi a programat toate emisiunile sale - difuzare până atunci de la 20.30 - la ora 20.00, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • an an
    ...de la 18,45 incepeau oricum stirile Kanald...doar prin faptul ca scria pe ecran Stirea Zilei pt 5-10 minute cat tinea respectiva rubrica in care erau prezentate o gramada de stiri, nu un subiect important al zilei nu insemna ca se va vedea vreo modificare...ei spera sa prinda lumea in fata televizorului... Eu sunt o persoana care face oricum zapping pe publicitate (dar si care nu urmaresc serialele turcesti)... Dar mutarea e destul de stupida... Poate mai mult o sa enerveze lumea cand o sa piarda inceputul filmului... Si la Prima tv principalul program de stiri incepe la o ora atipica, iar la Tvr s-a incercat si acolo - Jurnalul Tvr de la 7 fara 7 - cu Mircea Radu, scos rapid si mutat in prezent la 20 (iar la Tvr stirile chiar sunt stiri...nu mondenitati ca la KanalD)
  • bing bing
    cica stirile kanald de de la 18:45, este o bataie de joc managementul care construieste programul
  • Fulea Ioan Eugen Fulea Ioan Eugen
    Managementul de la canal D este sub orice critică, deci la mai mare...

Trimite un comentariu

sus