Skip to main content

Marius Onuc renunţă la Pro Fm după aproape 10 ani şi se ocupă doar de Dance FM

 
Marius Onuc renunţă la Pro Fm după aproape 10 ani şi se ocupă doar de Dance FM

Realizatorul radio Marius Onuc renunţă la colaborarea cu Pro FM, la aproape 10 ani după ce s-a alăturat postului de radio. Aceasta este ultima lui săptămână la postul de radio pe segmentul Drive Time (16.00 - 19.00), pe care îl prezintă alături de Greeg.

Publicitate

Din informaţiile Paginademedia.ro, Onuc se va ocupa în continuare doar de proiectul Dance FM, pe care îl coordonează încă din 2014, şi care este tot parte a grupului RCS, ca şi Pro FM.

Contactat de Paginademedia.ro, Marius Onuc nu a comentat informaţia.

Carte de vizită Marius Onuc:

A intrat în radio în august 2000 la Radio Transilvania, în Satu Mare, condus atunci de Mirela Retegan (care are Gaşca Zurli).

Din anul 2008, s-a alăturat grupului Pro, la început ca realizator de emisiuni la InfoPro.

Din 2009 a trecut la Pro FM, alături de Greeg. Tot împreună cu Greeg a avut o serie de emisiuni şi la MTV, tot parte a grupului Pro.

El a comentat şi emisiunea Spărgătorii de râs de la Sport.ro.

Timp de mai multe sezoane, el a realizat matinalul Pro Fm alături de Greeg. Din toamna lui 2017, el şi Greeg au fost mutaţi pe un alt tronson orar, de la 16.00, la 19.00, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Din 2014 se ocupă şi de proiectul Dance FM, un radio cu acoperire în Bucureşti, ce difuzează muzică Dance, house, deep house. Tot el este şi playlist manager al postului de radio.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrada Andrada
    Acum pro fm sa transformat în open radio,iar noul logo mi se pare unul binișor.Dar Cotofana a intrat în profm din 2017 când a făcut cu Ramona (care acum e la virgin) dimineața blană.A mai făcut și cu Radu Țibulcă,și acuma face matinalul cu veve.Nu prea a evoluat rău pro fm,dar dj-ii care erau acum câțiva ani aveau voci bune de radio,deși ne pare rau ca au plecat:((((
  • Motostivuisorul Motostivuisorul
    @distrugatorul ( cu litere la fel de mici) . Vad ca te-ai aprins, bun! Iti dai cu parerea despre capacitatea profesionala a unui om, cand ai realizat ceva in domeniul in care activeaza respectiva persoana, altfel nu esti decat un postac rau intentionat. Ceea ce ai si dovedit ca esti de fapt. Ai mult timp sa scrii si sa cauti pe google capitale cu urme de jigniri. Sa fii sanatos si fara prea multe camasi albe in jurul tau, la cate tampenii ai scris, s-ar putea sa dureze ceva pana reusesti sa scapi de ele. Sa ai o viata frumoasa!
  • DISTRUGATORU DISTRUGATORU
    @Motostivuitorule la urma urmei care este problema ta ? Nu mai am voie sa imi exprim parerea legat de un cetatean ? Nu mai pot avea simpatii si antipatii ? Dar sa le luam pe rand, pentru ca DEVI penibil in elucubratiile tale si deja te-am bagat prea mult in seama :
    1. si tu folosesti un nick name, asa ca nu FI lupul moralist ( nu fi cu un singur i - imperativ negativ )
    2. imi cer scuze pentru deranjul la culme, creat de greseala mea de scriere. Sunt sigur ca limba romana o vorbesti si o scrii mai bine decat George Calinescu. Cine este George Calinescu ? Hai sa te ajut un pic, nu este ruda cu Florin Calinescu.
    3.nu am afirmat ca pagina de media scrie saptamanal articole despre mine, sau ca apar la tv in Romania sau ca fac emisiuni in fm-ul din Romania. Vezi, graba strica treaba. Una citesti si alta intelegi. Pot foarte bine sa emit in fm-ul din Wallis si Futuna. Nu stii unde este Wallis si Futuna ? Lasa ca stie Google, doar este prietenul tau.
    4.si in incheiere, ca sa ma imi dai decisiva si sa ma lasi fara suflare, ai inceput sa ma ironizezi. Felicitari, te-ai ambalat degeaba. Daca vrei sa ne cunoastem, te astept la cabinet. Cabinet ??? Incaperea aia cu o canapea moale, cu flori, cu o masuta, un scaun, un dulap, iar in dulap un umeras cu o camasa alba, marime universala.

    P.S. imi cer scuze daca am facut alte greseli de scriere, dar am constatat ca te bucuri la identificarea acestora. Si cine sunt eu sa iti iau aceasta bucurie ???
    Si daca nu ti-o FI ( imperativ negativ ) cu suparare, da-mi voie sa iti dau un sfat si anume nu mai folosi englezisme, nu vei parea mai interesant.
  • Motostivuitorul Motostivuitorul
    @DISTRUGATORU : Ce simplu este sa te bagi in seama cand iti folosesti un nume de scena in loc de numele tau real. Pe langa faptul ca limba romana nu s-a prea prins de tine (devii), esti si rau intentionat. Daca tu ai emisie la radio si se scrie saptamanal despre tine in pagina de media, nu inteleg de ce iti bati capul cu "habarnisti"din astia care aleg sa isi schimbe job urile. Tu fiind un Dumnezeu al radioului si online -ului se pare. Iar daca o sa iti spui numele real, sa stii ca cei de la Pro Fm se vor extazia atat de tare , cand isi vor da seama ce somitate a "efemului"esti, incat iti vor oferi un contract pe cel putin 26-27 de ani. Nu de alta, dar este greu de crezut ca cineva poate rata un asemenea talent ca al tau-oricare ar fi el.
  • DISTRUGATORU DISTRUGATORU
    @INSTALATORU pentru cultura ta generala, o data la o saptamana se scrie cate un articol despre mine si ce sa vezi mai apar si la tv, fac si emisiuni in fm nu online. Si imi pare rau, dar nespus de rau pentru ca nu iti voi satisface curiozitatea sa iti spun cine sunt. Cum scrie in Biblie - "Cauta si vei gasi" Google te asteapta, sa devi cel mai bun prieten al sau.
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Îmi pare oarecum bine că va pleca Onuc, sunt convins că va face treabă bună la Dance. Oricum emisiunea lor (a lui Greeg și a lui Onuc) era slabă de la începutul anului.

    Cât despre Vintilă, el a decis să se retragă în glorie și de bună voie, @alex daniel. Are și el o vârstă. Nu poți fi pe val la nesfârșit. Oricum el l-a școlit pe Călin Olah, sunt convins că Olah îi va lua locul cu succes !

    Nu se va duce la fund ProFM, cum nu s-a dus nici Kiss-ul când a pierdut Cârcotașii.
    Directorul rețelei (Marius Dobre) tot din perioada de aur face parte. Sunt alte vremuri acum.
  • alex daniel alex daniel
    Sincer bine ca a plecat Onuc ,oricum era slab pt Pro Fm,chiar foarte slab .Spre deosebire de Greeg care mi se pare mult mai rasarit la glume si mai spontan. Imi pare rau de plecarea ultimului titan al ProFM ului ,George Vintila.Ascult ProFm din 1993 si la cum evolueaza lucrurile in ultimii 4-5 ani se cam duce la fund.Pacat ca a ramas doar numele si cam atat.Realizatorii de aur s-au dus de mult. Ar fi ultimul radio comerical cel mai vechi cu numele.Cu siguranta un semn ,spre dezastru de cand a intrat in curtea DIgi.Pacat
  • Alex Alex
    Insa nimeni nu zice nimic despre George Vintila care a avut u ltima emisie la PROFM duminica trecuta
  • INSTALATORU` INSTALATORU`
    @DISTRUGATORU cat despre tine, paginademedia.ro nu a scris niciodata vreun articol..si nici altcineva.
  • DISTRUGATORU DISTRUGATORU
    Vai, aceste cuvinte ne doare. Nu voi mai putea sa dorm, sa mananc, nici sa respir, fara EL, UNICUL, INEGALABILUL. Offff, in timp ce scriu, sunt plin de lacrimi pentru aceasta veste, a cazut ca un traznet. De ce nu il ia si pe colegul Crick la Dance Fm, vor ramane in istorie ca acei oameni care au facut un bine fm-ului. Vocile lor si prostiile debitate nu se vor mai auzi niciodata in fm. Alllooooo Pro Fm aveti nevoie de o revergorare ( cum zice un clasic in viata )
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Asa este. Am modificat.
  • let_it_be let_it_be
    a intrat la Radio Transilvania Satu Mare,nu la Oradea...acolo era si Retegan

Trimite un comentariu

sus