Skip to main content

Noua emisiune a Mirelei Vaida, de luni, la Antena 1. La bătaie cu Teo şi La Măruţă

 
Noua emisiune a Mirelei Vaida, de luni, la Antena 1. La bătaie cu Teo şi La Măruţă

Publicitate

Mirela Vaida revine începând de luni, 26 februarie, de la ora 14.00, cu noua sa emisiune „Totul pentru dragoste”.

Emisiunea va fi zilnic, de luni până vineri, pe intervalul 14.00 - 16.00, la concurenţă cu emisiuni precum La Măruţă de pe Pro TV şi Teo, de pe Kanal D.

Mirela Vaida: „“Totul pentru dragoste” este o emisiune care vorbeşte despre dragoste… în toate felurile, cu toate aspectele ei. De la etapele vieţii unui om, la dramele pe care acesta ajunge sã le trãiascã, la povestea de viaţã a acestuia, fie cã vorbim de una de succes sau de momente grele prin care a trecut. La “Totul pentru dragoste” sunt poveşti cât se poate de reale şi de des întâlnite în viaţa de zi cu zi. Sunt oameni care ne scriu, care ne sunã ca sã îşi spunã povestea, dramele sau pur şi simplu sã împărtăşească felul cum au reuşit sã treacã de momentele grele din viaţa de familie. Pentru cã noi nu vorbim despre dragoste doar din perspectiva relaţiei de cuplu, ci şi de cea faţã de copii, de sacrificiile pe care ni le cer ei”

Mirela Vaida va avea alături de ea specialişti din diferite domenii şi împreună vor încerca să găsească soluţii la problemele care sunt prezentate.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    iuli, de ce nu domina kanal d , lumea nu mai vrea mirese
  • Iuli Iuli
    Mai bine revenea Mireasa si aveau locul 1, atat la ora 14, cat si la 11, iar Antena crestea in day-time. Dar au ales sa ofere sansa Pro-ului sa domine intervalul.
  • Mile Mile
    Seamana cu acces direct , dar și serialul turcesc făcea ratingbun la comercial , au bani sa faca atâtea emisiuni , și insula iubirii se mai face încă un sezon acum

Trimite un comentariu

sus