Skip to main content

Pe bune?! se întoarce cu sezonul al doilea

 
Pe bune?! se întoarce cu sezonul al doilea

Quiz-show-ului de divertisment „Pe bune?!” va avea sezonul al doilea. Emisiunea prezentată de Andi Moisescu revine la Pro TV din 12 februarie.

Publicitate

Show-ul va fi difuzat în fiecare luni şi miercuri, de la 22:30. Alături de Andi Moisescu vor fi şi cei doi căpitani de echipă, Costi Diţă şi Cosmin Natanticu.

Invitaţi precum Smiley, Pavel Bartoş, Andra, Mihai Bobonete sau Adrian Văncică vor veni în acest sezon în platoul emisiunii, vor face echipă cu Natanticu şi Diţă.

Andi Moisescu: „Anul acesta mi-am dezvoltat propria echipă de cercetători, ca să înţelegem mai bine pe ce lume trăim. Din ea fac parte, desigur, Costi Diţă şi Cosmin Natanticu. Împreună am realizat câteva studii ale căror rezultate le veţi afla începând din 12 februarie, lunea şi miercurea.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Mai bine era difuzata Jocuri de celebritate.
  • Florin Florin
    În loc de emisiunea asta cu un umor de doi lei sau formatul răsuflat cu însuratoarea, mai bine continuau România, jos pălăria, mult mai curată și funny.
  • Raducu Raducu
    Pacat de Andi Moisescu ca a ajuns sa prezinte emisiunea asta de doi bani, il consideram un tip destept si modest. Din cauza acestei emisiuni, acesta a ajuns sa fie la fel de prost si de *** ca si celelalte vedete din showbiz-ul romanesc, ce pretentii sa mai ai de la el?

Trimite un comentariu

sus