Skip to main content

România TV: Protestul anti DNA, pe larg. Mitingurile pro-Kovesi, ignorate de RTV. Relatate pe larg pe Digi 24

 
România TV: Protestul anti DNA, pe larg. Mitingurile pro-Kovesi, ignorate de RTV. Relatate pe larg pe Digi 24

BURTIERĂ LA MINUT. Cum se văd pe TV mitingurile pro Kovesi pornite după anunţul lui Tudorel Toader de a demara procedurile de revocare?

Publicitate

Cu o singură excepţie, e pe toate posturile de ştiri. Care e excepţia? Cum sunt prezentate?

România TV este excepţia. Dacă în cazul mitingurilor anti-DNA, de câteva zeci de persoane, România TV ţinea Breaking News ore întregi, cu filmări şi abordări dramatice (vezi cazul de duminică relatat de Paginademedia.ro), postul a ignorat mitingurile din această seară din ţară (la ora redactării ştirii, în jur de 20.30, la Guvern erau câteva sute de manifestanţi).

România TV dezbătea declaraţiile lui Tudorel Toader pe un ecran împărţit în şase.

Un ecran identic avea şi Antena 3: şase ferestre. Pe una dintre ele, imagini din Piaţa Victoriei. Burtiera, tendenţioasă: "Şefa DNA divizează grav societatea românească."

Digi 24 avea cele mai multe imagini de la protestele pro Kovesi, atât din Bucureşti, cât şi din ţară.

Imagini cu protestele în favoarea Laurei Codruţa Kovesi au fost şi pe B1 TV, Realitatea TV şi TVR 1.

GALERIE FOTO. Mitingurile pro Kovesi pe posturile de ştiri

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Humor Radu Humor
    *** ***, sau mă rog, prost să fii să nu înţelegi nimic din excepţionalul raport al ministrului justiţiei şi s-o ţii gaia cu neprihănita Kovesi ! Chiar sunteţi penibili ! Sau, postaci plătiţi !
  • Horia Horia
    Oricum, RTV-ul are un public cu inteligență scăzută și foarte conservator(comunist).Pentru acest public este important doar să vadă și să audă ceea ce-i place!
  • Horia Horia
    Oricum, RTV-ul are un public cu inteligență scăzută și foarte conservator(comunist).Pentru acest public este important doar să vadă și să audă ceea ce-i place!
  • calu lu fat-frumos calu lu fat-frumos
    Din cauza astora e iuresul asta in societate. Astea nu sunt tv sunt gasti care se bat cu justitia si incearca sa manipuleze si sa forteze mana autoritatilor si sa ne arate cine e bun si cine e rau. Unii vor sa scape de dosare si probleme iar altii vor razbunare pentru ce au patit. Si acum nici nu se mai ascund, e pe fata. Si de iures profita si acoperitii care baga fitile si tot felul de stiri pe surse ca sa inflameze lumea. Asa ca ganditi cu creierul propriu, filtrati si analizati si uitati-va la toti nu numai la un post ca deveniti ultrasi ca saracii de la A3 care ies in srtrada dar nu stiu de ce, doar ca asa a zis domnu Gadea si Badea. :D
  • Florina Florina
    Tudorel Toader? O rusine nationala. Ii compatimesc pe studentii care il au ca si profesor. Legea trebuie sa fie buna ???? Gresit: Legea trebuie sa fie dreapta!!!! Inchideti ochii si imaginati-va ....wtf???
    Romania, incotro??? Cu asemenea specimene ,inapoi in timp.
    Sa nu se faca de ras ,spunea penalul Dragnea . A fost de plans,prestatia jalnica a politrucului Toader.
  • Mihai Mihaii Mihai Mihaii
    Jos cu statul paralel!

Trimite un comentariu

sus