Skip to main content

Şef nou la Antena Group. Are experienţă la Pricewaterhouse Coopers şi MediaPro

 
Şef nou la Antena Group. Are experienţă la Pricewaterhouse Coopers şi MediaPro

George Ureche, Director Corporate Finance la PwC, va prelua conducerea Antena Group incepand cu 19 martie 2018, anunţă compania de media. Din aceasta pozitie, el va coordona posturile de televiziune ale Antena Group (Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV) si platformele digitale (AntenaPlay, LaJumate.ro si site-urile de continut) ale companiei.

Publicitate

Ureche vine pe funcţia ocupată până acum de Isabella Cârmu, care trece pe o funcţie pe care a mai ocupat-o în trecut, cea de Channel Manager al Antenei 1.

George Ureche vine cu o experienta de 8 ani in cadrul PwC (2000-2005 si 2015-2018) si 10 ani in industria media (in calitate de manager executiv si de dezvoltare in grupul MediaPro).

Camelia Voiculescu, actionar Antena Group: „Ma bucur ca George va completa echipa Antena Group care si-a demonstrat pe parcursul timpului profesionalismul, unitatea si determinarea. Am incredere ca George si toti membrii echipei isi vor pune competenta si energia in slujba publicului si a partenerilor de business si le multumesc tuturor.”

George Ureche a adaugat: „Antena Group este o companie de referinta intr-o industrie dinamica. Am apreciat intotdeauna spiritul antreprenorial si flexibilitatea acestui grup, care sunt ingredientele de baza pentru inovatie si crestere. Abia astept sa ma alatur echipei si impreuna sa dezvoltam produse si servicii de calitate”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    draga Mile A-urile nu merita profesionisti ! asa ca sa zica merci ca vine cineva la ei Dovada ? : emisiunile pt *** si filme de doi lei la care nici copiii nu se uita ( defapt este o boala generala la toate TV urile dar mai vizibila la ei ) Emisiuni si filme cit mai ieftine - ce daca se indobitoceste romanul !
  • Iuli Iuli
    Mihai, Antena 3 apartine SC ANTENA 3 SA, iar impreuna cu Antena TV Group fac parte din Intact Meda Group.
  • Mile Mile
    Mihai , antena 3 este alta firma , sa
  • Mihai Mihai
    Si Antena 3 cine o conduce? Nu este in Antena Group? Sau are Gadea firma lui impreuna cu Badea si Voiculescu si este pe alta firma, nu pe Antena Group.
    In descriere ati spus "Din aceasta pozitie, el va coordona posturile de televiziune ale Antena Group (Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV)"
  • mile mile
    Nu e normal ca Antena sa ia pe toti concediatii de la Pro . Ce suntem noi , REBU ?
  • lazarov lazarov
    poate o schimba si augusta, o gramada de profesionisti au plecat din cauza ei.
  • mile mile
    iuli, calitatea nu face rating , multe programe proaste da
  • Daniela Daniela
    Deja imi place de el: apreciaza la noul sau loc de munca "spiritul antreprenorial si flexibilitatea acestui grup". Nu zice nimic de profesionalism, etica, valoare profesionala etc.
    In schimb, promite ca de acum incolo "sa dezvoltam produse si servicii de calitate". Macar de acum incolo, cum ar veni.
  • Iuli Iuli
    Acum putem spune ca Antena trage cu URECHEA la concurenta:))

    Astia pot sa schimbe sefii ca pe sosete, daca nu investesc in imagine si continut de CALITATE, degeaba!

Trimite un comentariu

sus