Skip to main content

Telekom a anunţat agenţia de media. Cine va administra contul în continuare?

 
Deutsche Telekom
Deutsche Telekom

Operatorul Telekom a anunţat câştigătorul licitaţiei pentru contul de media.

Publicitate

Bugetul de media al Telekom va fi administrat, în continuare, tot de Media Investment, agenţia care avea contract cu compania de telecomunicaţii până pe 28 februarie.

Răspunsul oficialilor Telekom România pentru Paginademedia.ro:

"In urma procesului de selectie derulat de Telekom Romania (ca parte a unui proces mai larg organizat si desfasurat de grupul Deutsche Telekom) pentru desemnarea unui furnizor de servicii media, propunerea Omnicom (reprezentata pentru Romania in acest proces de agentia Media Investment) a obtinut cel mai mare punctaj.

Astfel, agentia Media Investment a fost desemnata partener al Telekom Romania pentru furnizarea de servicii media in urmatoarea perioada."

Cu două zile înainte de finalul contractului

Telekom mai avea contract cu Media Investment doar două zile. Pe 28 februarie, contractul expira.

De altfel, Media Investments îşi anunţase o parte din parteneri - furnizorii de outdoor - că va expira contractul pe care îl are cu Telekom, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Procesul de alegere a unei noi agenţii a început încă din vara anului trecut. Din informaţiile Paginademedia.ro, pentru licitaţia Telekom au fost invitate, anul trecut, grupurile Publicis, Group M (agenţia de media internaţională a Deutsche Telekom) şi Media Investment (agenţia de media de până acum).

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Ar trebui sa vă ginditi mai bine cînd lucrați cu Telekom,au prostul obicei să își bată joc de clienții mici ,cînd sunt probleme îți închid , vorbesc foarte neprofesional și tot așa, ferească sfântul sa ai ceva de rezolvat

Trimite un comentariu

sus