Skip to main content

Telekom este partener oficial al Federaţiei Române de Rugby. Partidele naţionalei de rugby, pe Telekom Sport

 
Sursa foto: Federaţia Romana de Rugby
Sursa foto: Federaţia Romana de Rugby

Începând din acest an, Telekom Romania este partener oficial al Federaţiei Române de Rugby, în urma unui parteneriat încheiat pe o perioadă de doi ani. Totodată, canalele Telekom Sport continuă să difuzeze meciurile Echipei Naţionale de Rugby.

Publicitate

Ruxandra Rău, Director Strategie Brand şi Comunicare Telekom Romania: „Telekom Romania are deja tradiţie în susţinerea sportului românesc, atât prin parteneriatele sportive derulate de-a lungul timpului, cât şi prin cele mai importante evenimente din lumea sportului, transmisiuni live, ştiri sportive de calitate pe care le-am adus în casele românilor prin intermediul canalelor Telekom Sport. Putem spune cu mândrie că Telekom a contribuit la creşterea notorietăţii rugbyului în România, prin transmiterea pe canalele Telekom Sport, în exclusivitate, a tuturor meciurilor din Turneul celor 6 Naţiuni, a meciurilor Naţionalei României şi a partidelor din toate competiţiile interne. Parteneriatul cu Federaţia Română de Rugby nu face decât să deschidă noi căi prin care susţinem acest sport, în beneficiul iubitorilor de rugby, care are în România un public din ce în ce mai numeros.”

Alin Petrache, Preşedinte al Federaţiei Române de Rugby: „Păşim într-un nou an, într-o nouă etapă în procesul de calificare la Cupa Mondială, alături de noi parteneri. Sperăm ca această aventură să fie una frumoasă, ca drumul să ne fie drept, pentru a ne bucura nu doar de rezultate, ci şi de ceea ce reuşim să construim pe parcurs, până la ele.”

Echipa Naţională de Rugby a României face parte din categoria selectă a celor 12 reprezentative care au participat la toate ediţiile Cupei Mondiale de Rugby, de la prima ediţie din 1987 şi până în prezent. În ultimii ani, performanţele Echipei Naţionale de Rugby au crescut constant. În 2012, 2013, 2015 şi 2016, Stejarii au câştigat Nations Cup organizat an de an la Bucureşti, pe Stadionul Arcul de Triumf, competiţie ce adună cele mai bune echipe din divizia secundă a rugby-ului mondial dar şi selecţionatele secunde ale echipelor din primul eşalon valoric.

Următoarele meciuri importante ale Echipei Naţionale de Rugby vor în direct şi în exclusivitate pe Telekom Sport:

oRomânia – Germania, 10 februarie 2018, meci disputat la Cluj;
oSpania - România, 18 februarie 2018, meci disputat la Madrid;
oRomânia – Rusia, 3 martie 2018, meci disputat la Cluj;
oRomânia – Belgia, 10 martie 2018, partidă disputată la Buzău;
oGeorgia – România, 18 martie 2018, la Tbilisi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    @Adi, cu greu se uita romanii si pe gratis. Daca era pe bani si vizionarea, se uita fix ... ! :)

    In Anglia 60 de lire se cheltuiesc doar in SuperMarket, asa ca sa nu comparam Anglia cu Romania, mai ales la bani.
  • Adi Adi
    Ce competitie nu e in pachetul de baza al cablistilor? La noi e lux, e rasfat! Aboneaza-te in Anglia la Sky.Sa vezi acolo 60 de lire daca vrei Liga Campiomior!
  • geo geo
    Ce ati mai "contribuit la creșterea notorietății rugbyului în România"...of, of. Numai ca cea mai importanta competitie - CM rugby v-a fost "suflata" de concurenta - a se citi Digi Sport.
    Dupa parerea mea, meciurile nationalei si cele mai importante competitii mondiale - la toate disciplinele - ar trebui transmise de TVR sau de canale TV aflate in pachetele de baza din grilele tuturor cablistilor.

Trimite un comentariu

sus