Skip to main content

Dragoş Stanca va deveni acţionar majoritar la ThinkDigital. "Festivalul ICEE.fest reintră în posesia mea, integral"

 
Dragoş Stanca va deveni acţionar majoritar la ThinkDigital. "Festivalul ICEE.fest reintră în posesia mea, integral"

Schimbări la ThinkDigital, parteneriatul din România dintre Dragoş Stanca şi compania grecească. Cresc participaţiile lui Dragoş Stanca din agenţia Think Digital, după cum arată datele publicate recent în Monitorul Oficial.

Publicitate

Totodată, potrivit documentului citat, Consiliul de Administraţie al Societăţii a fost desfiinţat, societatea urmând să aibă un administrator unic, tot pe Dragoş Stanca. Acesta are un mandat valabil până la data de 31 mai 2019.

Mai mult, festivalul ICEE.fest reintră în posesia integrală a lui Dragoş Stanca.

Cum va arăta parteneriatul Dragoş Stanca - Think Digital după această reaşezare.

Conform datelor publicate în Monitorul Oficial, în Adunarea Generală a Acţionarilor s-a decis ca Societatea Global Internet Media să-şi cesioneze participaţiile către Dragoş Stanca (19,9%), respectiv, către Cristina Cucuiu (1,1%).

În noua formulă, acţionarul Think Digital România arată astfel: Larlana Holdings Limited - 49%, Dragoş Stanca 45,9%, Cristina Cucuiu - 5,1%

Partea lui Dragoş Stanca şi a partenerilor români va creşte, până la 70%.

Contactat de Paginademedia.ro, Dragoş Stanca, partener al TDG în România, a declarat:

„Informaţia publicată în Monitorul Oficial este corectă, însă doar parte a unui proces care, din punct de vedere juridic, durează. Este o operaţiune mai complexă, in curs de implementare, care ţine de focusul strategic al companiilor din cadrul TDG si care are ca si consecinţă redesenarea parteneriatului pe care îl avem pe piaţa locală.

Practic, în cazul reţelei de media si agenţiei ThinkDigital România, un pachet de 70% din acţiuni vor ajunge în posesia partenerilor români (adică a mea, ca acţionar majoritar si responsabil cu dezvoltarea strategică si a Cristinei Cucuiu, ca asociat si director general), restul fiind deţinut de partenerii greci.

De asemenea, în cadrul tranzacţiei, voi participa ca minoritar în dezvoltarea portofoliului de produse de tip programatic în regiune.

În plus, festivalul iCEE.fest si produsele adiacente lui, iCEE.academy si iCEE.news, reintră în posesia mea, integral”.

Ce spune Monitorul Oficial:

„Art 1 (1) Se aprobă transferul dreptului de proprietate asupra unui număr de 1.990 de acţiuni nominative deţinute de acţionarul Global Internet Media SA către acţionarul Dragoş Stanca, astfel:

Global Internet Media cesionează către Dragoş Stanca un număr de 1.990 de acţiuni nominative, fiecare acţiune având o valoare nominală de 10 lei, (...) reprezentând 19,9% din capitalul social

(2) Se aprobă transferul dreptului de proprietate asupra unui număr de 110 acţiuni deţinute de acţionarul Global Internet Media către acţionarul Cucuiu Cristina-Ionela, astfel:

Global Internet Media cesionează către Cucuiu Cristina - Ionela un număr de 110 acţiuni nominative, fiecare acţiune având o valoare nominală de 10 lei, (...) reprezentând 1,1% din capitalul social.

În urma transfelui, structura capitalului Societăţii este următoarea:

Larlana Holdings Limited - 49%

Dragoş Stanca - 45,9%

Cristina Ionela Cucui - 5,1%”

CONTEXT. Think Digital Group a anunţat în 2012 cooperarea si achiziţia companiei Q2M, înfiinţată de Dragos Stanca. Think Digital România s-a dezvoltat ca una dintre cele mai mari reţele locale, fiind totodată reprezentant de vânzări al unor parteneri globali precum TripAdvisor, InMobi, Skype sau (în trecut) Facebook premium ads.

Grupul a lansat în România, între timp, si Project Agora, un marketplace de tip programatic destinat publisherilor locali, în parteneriat cu AppNexus.

TDG (Think Digital Group) este activ in 6 ţări din Europa de Est si Sud, precum si in Emiratele Arabe Unite. Grupul, deţinut de un grup de antreprenori greci, în frunte cu Odysseas Ntotsikas, fondator.

TDG este compus din reţeaua de media ThinkDigital, agenţia de performance marketing ForestView, compania de tehnologie TailWind (partener AppNexus si Sizmek) si Project Agora.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bing bing
    lacom

Trimite un comentariu

sus