Skip to main content

VIDEO. Trupa The Humans, câştigătoarea Eurovision România 2018

 
VIDEO. Trupa The Humans, câştigătoarea Eurovision România 2018

Trupa The HUMANS a câştigat Eurovision România 2018 şi va reprezenta ţara noastră la competiţia europeană ce se va desfăşura anul acesta în Portugalia, la Lisabona.

Publicitate

Marele câştigător a fost ales în urma votului publicului. Piesa „Goodbye” a primit 3.277 de voturi de la public în timpul celor 60 de minute alocate televotingului la Selecţia Naţională Eurovision, anunţă TVR.

Melodia, compusă de Alexandru Matei şi Alin Neagoe, pe versurile textierei Cristina Caramarcu, a fost desemnată să reprezinte România Eurovision Song Contest, exclusiv de telespectatori.

Pe locul al doilea s-au clasat Alexia & Matei cu piesa „Walking On Water”, care a obţinut 3.114 voturi, urmaţi de Feli, cu „Bună de iubit”, melodie care a înregistrat 2.862 de voturi.

„E o bucurie, o certitudine, acum, la aniversarea unui an de când am format această trupă. Mulţumim pentru vot şi pentru încredere”, au declarat, la finalul show-ului, membrii trupei The Humans. „Ne-am purtat noroc pentru că am avut încredere în noi, pentru că într-un an de zile am făcut o mulţime de lucruri frumoase”, au adăugat câştigătorii Selecţiei Naţionale Eurovision România 2018.

Piesa câştigătoare la Eurovision România 2018, în continuare:

Clasamentul finalei Eurovision România 2018

Locul 1 – The HUMANS („Goodbye”) – 3277 de voturi
Locul 2 – Alexia & Matei („Walking On Water”) – 3114 voturi
Locul 3 – Feli („Bună De Iubit”) – 2862 de voturi
Locul 4 – Jukebox feat Bella Santiago („Auzi Cum Bate”) – 1728 de voturi
Locul 5 – RAFAEL & Friends („We Are One”) – 1446 de voturi
Locul 6 – Dora Gaitanovici („Fără Tine”) – 1415 voturi
Locul 7 – MIHAI („Heaven”) – 1165 de voturi
Locul 8 – Claudia Andas („The One”) – 974 de voturi
Locul 9 – Xandra („Try”) – 686 de voturi
Locul 10 – Teodora Dinu („Fly”) – 336 de voturi
Locul 11 – Echoes („Mirror”) – 325 de voturi
Locul 12 – TIRI („Deşert De Sentimente”) – 320 de voturi
Locul 13 – Erminio Sinni & Tiziana Camelin („All The Love Away”) – 303 de voturi
Locul 14 – Eduard Santha („Me Som Romales”) – 293 de voturi
Locul 15 – VYROS („La La La”) – 133 de voturi.

Sub sloganul „All aboard”, Eurovision Song Contest 2018 va aduce, pe scena din Lisabona, reprezentanţii celor 42 de ţări înscrise în competiţie: Albania, Armenia, Australia, Austria, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Georgia, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Malta, Moldova, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, San Marino, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveţia, Ucraina, Marea Britanie. Concursul va avea loc la Lisabona, cu semifinalele pe 8 şi 10 mai şi finala pe 12 mai.
Piesa care va reprezenta ţara noastră la Eurovision intră în a doua semifinală a concursului, în prima parte a show-ului din 10 mai.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    imi amintesc ca si in urma cu sapte ani in 2011 ne-au reprezentat cei de la hotel fm cu piesa change da dar aia macar au realizat ceva! mi-a intrat in memorie minte inima suflet piesa aceea nu o pot uita nici acum! si mai sunt piese de genul asta dar nu de la noi ci de la tarile straine! in sfarsit iata ca dupa sapte ani ne reintoarcem tot cu o trupa anonima the humans goodbye care speram sa rescrie istoria participarii din 2011 a unei trupe anonime da nu am obtinut nici atunci un punctaj foarte bun dar macar piesa a fost de calitate! asta nu pot sa o numesc masterpiece! pentru ca trebuie lucrat la ea la instrumente! in special! suna ca naiba eu am auzit doar niste zdranganituri si atat! asta nu este muzica! si ce este si mai trist ca doar vocalista canta! si atat! e prea putin!
  • geo geo
    O piesă slăbuță.
    Cât privește de investiția TVR bănuiesc că aceasta nu a fost prea mare pentru că cea mai mare pare a cheltuielilor - și au fost niște sume foarte mari - a fost suportată de primăriile orașelor care au găzduit semifinalele și finala.
  • an an
    Sigur ca vorbeam de cat de putine voturi au fost...nu cat de multe...pacat ca s-a ajuns sa trebuiasca sa explic comentariile...3000 de voturi pentru finalisti nu legitimeaza nici pe departe castigatorii...pacat de investitia facuta de Tvr
  • Adi Adi
    Cu ocazia acestui articol aflu ca a fost finala Eurovision la tvr! ZERO promovare! ZERO marketing.Sunt multi de zero barat azi in ceea ce priveste tvr!
  • Paco Paco
    Aproape toate piesele din finala au fost bune, cadre bine taiate, compozitie scenica ok, muuult peste ce facea TVR anii trecuti.
    N-am inteles rostul atator semifinale decat prin prisma unor bani ce trebuia papati cu dedicatie sau aruncati pe fereastra.
    Prezentatorii au fost, in bloc, jalnici. Cezar Ouatu are stofa dar mai trebuie lucrat, Diana Dumitrescu - pa langa ca s-a ingrasat vizibil, dar se crede diva sexy - a tinut mereu sa dea ca nuca-n perete. Cei doi nici nu se potriveau si au avut parte si de scenete scrise prost, inadecvate contextului. Iar ca tacamul sa fie complet, la Polivalenta au aparut Sonia Argint Ionescu si Ioana Voicu. Doua prompteriste inadecvate, fara nicio legatura cu ideea de show, repetente la capitolul vorbire libera si nepregatite cu intrebari. Cu glumite proaste si remarci la trecerea timpului nu poti spera sa rupi audientele intr-o seara cu concurenta teribila. La cate femei frumoase putea scoate in fata TVR de prin studiouri, nu a inteles nimeni cum de le-a ales pe banalele (cel mult) astea.
  • Alex Alex
    TVR nu a fost in primele zece televiziuni, aseara, ca audienta. Despre ce vorbim aici? Relevanta zero. RIP Eurovision!
  • Bogdan Bogdan
    @ Iuli : Mie la calcule mi-au iesit 18377 de voturi. La un pret de 0,4 euro + TVA, rezulta ca gloriosul TVR a scos 8747 de euro din televoting. Ca sa fiu sincer nici in ruptul capului nu m-as obosi sa votez o piesa la Eurovision.
  • Iuli Iuli
    @An, voturile ating aproape 17.000 (16.931), deci nu este atat de WOW. Daca ajungeau la 200.000 de mii de voturi, atunci era WOW, dar asa, dezastru!

    Cred ca au fost pe locurile 4-5, dupa Antena, Pro si Kanal D.
  • Iuli Iuli
    Feli nu stiu ce naiba cauta in Finala. Melodia ei este groaznica, parca ar canta pe fuga!
  • ian ian
    Pe motiv de picioare solista sau de ce? Reprezentativa cu 3000 de voturi?! Ce audienta a facut gloriosul tvr?
  • an an
    Ne spuneti ce rating au avut de au asemenea voturi? Nici la maruta la duelul ansamblurilor nu are atatea ..
  • RIP TVR RIP TVR
    Nu e extraordinar, suna bine, dar ne-a pazit Dumnezeu de un Tiri sau alexia ai matei.
  • con con
    Ce tot o tineti cu 42 de tari. Sunt 43. Mereu uitati de Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei. Am mai spus asta la alte articole, dar nu vreti sa va informati, sa fiti profesionisti. Sunt 43 de tari, intelegeti macar asta.

Trimite un comentariu

sus