Skip to main content

FOTO. Răbdarea, pusă la încercare. Ploaie de burtiere ironice la anunţul de presă al lui Tudorel Toader

 
FOTO. Răbdarea, pusă la încercare. Ploaie de burtiere ironice la anunţul de presă al lui Tudorel Toader

BURTIERĂ LA MINUT. După o „promovare” intensă pe TV, Tudorel Toader a făcut în sfârşit publice concluziile raportului legat de DNA. Conferinţa a durat mai bine de o oră şi jumătate, iar jurnaliştii nu au avut voie să pună întrebări. „E anunţ de presă”, le-a reamintit Tudorel Toader.

Publicitate

Răbdarea jurnaliştilor, dar şi a posturilor TV care au transmis în direct, a fost pusă la încercare. Până la a ajunge la concluzia că o va revoca pe Codruţa Kovesi (după 80 de minute), Tudorel Toader a avut multe concluzii de prezentat, iar pe televiziuni au curs burtiere ironice la adresa modului în care ministrul justiţiei amâna anunţul final: "demarez procedura de revocare a procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi"

Iată câteva dintre burtiere:

Realitatea TV: Justiţia bubuie, Toader predă, „Kovesi, greu de ievaluat”, „Lecţii de drept în loc de răspunsuri”, „Cum amâni un răspuns concret, lecţia lui Toader”, „Toader, amintiri din copilărie”, „Tudorel face ceva, dar mai târziu

B1 TV: „Tudorel face anunţul. Dar durează”, „Toader, de la altă întrebare, la... fără întrebări”, „Toader o ia pe ocolite

Antena 3 a mers pe citate legate de acuzaţiile aduse de Tudorel Toader şefei DNA. Postul de ştiri a sărit la ziariştii care cereau explicaţii (printre care şi colegul lor de trust, Cătălin Tolontan. "Abuzurile DNA, dovedite", a titrat Antena 3. Sau "Raport amplu despre abuzurile grave ale DNA". Legat de ziariştii care cereau detalii în timpul discursului greu de întrerupt al lui Tudorel Toader:

"Agitatorii bruiază raportul lui Toader"

"Provocatorii DNA vor să o scape pe Kovesi"

România TV a pus pe burtieră concluziile lui Tudorel Toader (majoritatea acuzaţii aduse procurorului şef DNA Laura Codruţa Koveşi şi critici la adresa activităţii instituţiei).

De notat. România TV şi Antena 3 au pus, în fereastră, şi imagini de la protestul anti DNA din faţa Ministerului Justiţiei, unde erau câteva zeci de persoane, În jurul orei 20.00, când în Piaţa Victoriei se adunaseră deja câteva sute de persoane, România TV a ignorat manifestaţia. La Antena 3, imaginile au fost date în una din cele şase ferestre.

Digi24 a avut, de asemenea, burtiere cu declaraţiile lui Tudorel Toader.

GALERIE FOTO. Posturile de ştiri la anunţul lui Tudorel Toader

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nosferatu Nosferatu
    @ROman adevărat am o întrebare : Cate clase ai ??!! Se vede ca ai carente de educație mai ales la limba romana
  • Lucian Lucian
    Roman adevarat nu inseamna neaparat roman pro PSD. Pur si simplu nu am reusit sa-ti citesc comentariul pana la capat. Risc sa-mi scrintesc ochii de la atatea virgule puse aiurea sau sa inteleg ce ai vrut sa zici. Pune mana pe carte, omule!
  • Roman adevarat Roman adevarat
    Domnul ministru Toader ,a procedat corect,,,citind mai intai raportul,de evaluare,cu cele 2o de puncte,bine intocmit si mai apoi spre final,spre ,,disperarea,,presei proD.N.A,antiguvernamentala,Realitateatv.B1tv,Digi24,a anuntat ca se pronunta pentru Revocarea Laurei Codruta Kovesi,din functia de sef al DNA.Consider ca era de datoria domniei sale ,sa anunte mai intai abaterile si ce i se imputa acedtei sefe DNA,CA MAI APOI SA SPUNA CONCLUZIA SI REZULTATUL LA CARE S-A AJUNS.DE SIGUR PRESA ,,SERVILA,,DNA-ULUI SI PRESEDINTELUI IOHANNIS S-A GRABIT SA ARUNCE CU ,,PIETRE,,IN DISCURSUL MINISTRULUI,ORICUM AR FI PROCEDAT TOT BINE NU ERA.Sunt pentru existenta presei intr-un Stat care se vrea Democratic,dar sa fie o presa impartiala,care sa vada ,ABUZURILE,,facute de procurorii DNA si incuratati si acoperiti de Kovesi.,,,nu sa critice ministrul justitiei, pentru masurile luate si pentru neregulile, in functionarea acestei institutii ale statului.Cat despre cei care protesteaza sa o salveze pe KOVESI,acestia inseamna ca incurajeaza abuzurile,pe Procurorii,,portocala,,sa procedeze la fabricat dosare politice,la distrugerea de vieti omenesti,a familiilor multor oameni nevinovati,,,dosr ca dna.Kovesi,sa fie exemplul de Lupta impotriva,Coruptiei in Romania.Rusine cu astfel de Presa,Rusine cu astfel de protestatari,care incurajeaza abuzurile!!! Doamne ajuta sa fie demisa Kovesi si de mare,, Turist,,al tarii.

Trimite un comentariu

sus