Skip to main content

Ultima apariţie TV. Regretata Stela Popescu, diseară, la Guess My Age. Ediţia, fimată cu câteva zile înainte de dispariţia actriţei

 
Ultima apariţie TV. Regretata Stela Popescu, diseară, la Guess My Age. Ediţia, fimată cu câteva zile înainte de dispariţia actriţei

Ultima apariţie TV a Stelei Popescu. Actriţa care s-a stins din viaţă la finalul anului trecut va putea fi văzută diseară, la emisiunea Geuss My Age - Ghiceşte-mi vârsta cu Dan Negru, pe Antena 1.

Publicitate

Emisiunea a fost filmată cu câteva zile înainte de dispariţia artistei.

Dan Negru, despre emisiunea cu Stela Popescu:

“Am filmat ediţia în care Stela Popescu a fost guest star cu câteva zile înaintea dispariţiei ei. Adică e ultima apariţie a doamnei Stela Popescu într-un program de televiziune.

Ca o premoniţie, mi-a povestit despre prima ei apariţie la televiziune, despre cum Octavian Paler, pe atunci director la TVR, i-a propus să prezinte Cerbul de Aur. De aceea, joi e o ediţie de colecţie, mult mai mult decât un show tv."

Emisiunea va fi difuzată de Antena 1 diseară, de la ora 20.00.

Din emisiunea de azi, joi, 1 februarie:

- concurenţi sunt soţii Roxana (38 de ani) şi Cristi Niciev (42 de ani). Ea este psihoterapeut, iar el jurist şi antreprenor. Cu banii pe care speră să-i câştige la această emisiune îşi doresc să plece într-un loc exotic, împreună cu fiul lor, care are 11 ani.

GALERIE FOTO.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ducu Ducu
    Da ce filme cu nea marin nu se mai dau *** !
  • Anonim Anonim
    Corectați titlul..."Fimata"
  • con con
    Tot ce s-a filmat cu Stela Popescu in ultimele decenii, s-a filmat inainte de decesul ei (LOGIC) dar cand stii ca era cu 2 sau 3 zile inainte de a muri, nu profiti. Catena a anulat reclamele, putea si Dan Negru sa nu fie asa fomist.
  • geo geo
    Gogule, nu ti-e dor si de reclamele de la Catena...ca si alea au fost filmate inainte de decesul actritei.
  • teodor teodor
    Geo era vorba despre acele imagini care au fost filmate la gală.
  • Gogu Gogu
    Geo, cum de nu te-ai curentat pana la varsta asta? Familia se referea la imaginile de la acea gala.
  • geo geo
    Sa vedem daca va fi emisiunea...pentru ca fiica raposatei artistei a cerut televiziunilor - acum vreo luna si jumatate in urma - sa nu mai difuzeze imagini filmate cu Stela Popescu cu putin inainte de moartea actritei.
  • con con
    Nu am vazut niciodata emisiunea, dar daca este cu vedete e cam slaba. Daca as participa la o asemenea emisiune, as cauta sa invat varstele tuturor numelor cunoscute din Romania. Este usor daca stii sa iti faci temele, mai ales cand stii care sunt clientii obisnuiti ai televiziunilor.
    Iar editia cu Stela Popescu nu este o ''editie de colectie'' este doar dorinta de a face audienta, ca si cum Catena ar mai da reclamele cu ea.

Trimite un comentariu

sus