Skip to main content

VIDEO. Doncafe, nouă direcţie de comunicare într-o nouă campanie dedicată femeilor

 
VIDEO. Doncafe, nouă direcţie de comunicare într-o nouă campanie dedicată femeilor

Marca de cafea Doncafe are o nouă campanie de brand ce se învârte tot în jurul femeii, dar cu o nouă abordare. Campania este semnată de agenţia McCann.

Publicitate

„Trăim un moment în care rolul femeii în societate şi familie este în continuă transformare. Asistăm la o tranziţie de la femeia care trebuie să-şi dedice timpul familiei, la femeia care alege să fie alături de cei dragi.

Dacă până acum momentele de respiro veneau după milioane de alte momente pe care femeile le ofereau celorlalţi, campania Doncafe îşi propune să ducă lucrurile la următorul nivel. Este o evoluţie firească, inspirată din studiile şi trendurile ultimilor ani.”, spun reprezentanţii agenţiei despre noua direcţie a comunicării Doncafe.

„Dincolo de rolurile clasice de mame, fiice, soţii, colege sau prietene, Doncafe îşi propune să ”trezească” femeile şi să le încurajeze să depăşească stereotipurile impuse de societate.”, mai spun reprezentanţii companiei într-un comunicat de presă.

Campania va fi comunicată printr-un mix de canale care va include TV, digital, precum şi activări de PR şi social media.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    Ce cauta femeile intr-o reclama doncafe?
    Femeile vor o cafea aromata nu prajita la limita suportabilitatii.

Trimite un comentariu

sus