Skip to main content

VIDEO. Mihai Gâdea, ieşire nervoasă, la Sinteza zilei: „Pupaţi-o, domnule, în *** pe Kovesi”

 
VIDEO. Mihai Gâdea, ieşire nervoasă, la Sinteza zilei: „Pupaţi-o, domnule, în *** pe Kovesi”

Limbaj de moderator. „Să vă explic aşa, de la om la om”, îi spune Gâdea lui Ionel Dancă, purtător de cuvânt al PNL, invitat în emisiunea Sinteza zilei. Se întâmpla miercuri seara, aproape de ora 23.00. În studio, erau Ionel Dancă, din partea PNL, Andreea Cosma, de la PSD, Şerban Nicolae, şi el PSD, avocatul Pavel Abraham şi Mugur Ciuvică.

Publicitate

Se discuta despre acuzaţiile la adresa procurorilor din DNA. Toată lumea vorbea peste toată lumea, în încercarea de a-l convinge pe Ionel Dancă că „nu înţelege nimic”.

Gâdea se ridică şi se apropie, parcă a intimidare, de Dancă, aflat pe un scaun în studio, şi începe să-i facă semn cu arătătotul, ca la şcoală. „Nu e vorba despre oameni, e vorba de magistraţi. Înţelegeţi? Magistraţii fac asta. Dumneavoastră înţelegeţi treaba asta?”

Ionel Dancă: „Domnul Gâdea, dacă sunt cazuri de erori judiciare, de ce cereţi pentru un poliţist pedofil să plece un ministru de interne? De ce? (...) Aşa faceţi şi acum. De ce să plece şeful unei instituţii pentru un „portocală” inventează probe?”

Miha Gâdea, vizibil enervat: „Să nu plece. Pupaţi-o în c*r pe Kovesi...Pupaţi-o, domnule, în c*r pe Kovesi”, după care i-a întors spatele.

Ionel Dancă: „Domnule Gâdea, mi-e teamă pe cine ar pune PSD în locul lui Kovesi.”

sinteza zilei from Jul on Vimeo.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bing bing
    asa se intampla cand vrea ridice audienta
  • Daniel Cîmpeanu Daniel Cîmpeanu
    Pe mercenarii de Gâdea si Badea nu-i amendeaza nimeni ? Ce face CNA-ul ? Antena 3 ar trebui interzise . Aştia calca pe cadavre ca sa-i faca pe plac lui Felix Motanu . Niste pupincuristi asta sunt toti de la Antena 3 . Sa facem o petitie sa-i scoatem în afara legi .
  • Vassyle Vassyle
    Lupșa Pavel nu vrei sa il pupi pe dracnea si statul lui paralel fata de poporul roman. Pofta buna si hai.......***!
  • Lupsa Pavel Lupsa Pavel
    Și eu vă spun celor care a-ți ripostat la comentariile lui Gâdea " să-l pupați în ***" că la Codruța nu ajungeți ,este mai înaltă ...și **** de țață vă miroase mai bine ,așa că dați-i înainte cu linsul!
  • Toata tara Toata tara
    Gadea sa *** ***.
  • Billy Billy
    Tatal lui nu l-a putut educa decat pana la o varsta.Faptul ca a fost pastor si nu mai este dovedeste ca nu avea chemare pentru asa ceva si e mai bine ca a plecat. Pentru toate lumea. Limbajul s-a colorat in functie de cat se plateste. Poate ca si altii ar face la fel.. daca ar fi la fel platiti.... Nu este vorba de ce a fost ci de ce este .. si daca nu simte nici o rusine pentru cum se exprima este deosebit de grav .... Pacat de el . La inceput parea o emisiune interesanta dar acum o detest caci asa ceva gasesti peste tot daca cauti....mai greu sa gasesti ceva interesant....Trist ....valoarea se apropie foarte mult de zero
  • nicolau radu nicolau radu
    Mesajul popii este clar! Lasati fundul lui Kovesi! C___l lui Dragnea este mai dulce, chiar daca este mai *** si msi puturos.
  • Al Al
    *** Soros intra in acțiune cu motoarele turate la maxim. Le e teama sa nu își piardă structurile de susținere . Cei “pregătiți” pe banii lui “trebuie” să si plătească datoriile pe seama “proștilor” rămași încă in România
  • Soso Soso
    ***
  • Grigore Televizoman Grigore Televizoman
    Cat o fi amenda CNA pentru Gadea si A3? Ca au dat pentru comparatia cu pavianul cu mantie. Sau nu vor indrazni sa amendeze A3?
  • Tiby Tiby
    Așa la învățat părinți sa vorbească ,mai ales ca tatăl este pastor si el absolvent de institut teologic! Se spune ,copii sunt oglinda părinților! Să-ți fie rușine ai pătat numele de adventist
  • Vasile Mocanu Vasile Mocanu
    Probabil ca tatăl Toți care e pastor așa l-a învățat sa vorbească"evlavios"si ca sa fie "desăvârșit" in vorbire a mai făcut si institutul teologic specializarea vorbirea golăneasca. Sa îți fie rușine gâdea!
  • Vasile Mocanu Vasile Mocanu
    Probabil ca tatăl lui care este pastor așa l-a învățat sa vorbească si ca sa își desăvârșească vorbirea mizerabila a mai făcut studii superioare de teologie.Domnule Gâdea să-ți fie rusine
  • PIRI PIRI
    I mi este scarba de tot ce se ntampla in tara asta.Chiar nu mai exista nimeni cu coloana vertebrala ,cu bun simt, modestie O sleahta de *** cate conduc o tara aflata n pragul disperari.Nenorociti astia au ideie cati oameni se culca nemancati,cati copii.nu au mancat in viata lor anumite mancaturi permise doat LOR ELITEI ?***
  • Seceleanu Ion Seceleanu Ion
    Încă mai există în România scoli de jurnalism.Daca participarea la cursuri nu este prea scumpă,poate va înscrieți de buna voie. Daca nu ,va trimitem noi,receptorii de opinie,la cursuri,gratis.

Trimite un comentariu

sus