Skip to main content

VIDEO. Mihai Gâdea, ieşire nervoasă, la Sinteza zilei: „Pupaţi-o, domnule, în *** pe Kovesi”

 
VIDEO. Mihai Gâdea, ieşire nervoasă, la Sinteza zilei: „Pupaţi-o, domnule, în *** pe Kovesi”

Limbaj de moderator. „Să vă explic aşa, de la om la om”, îi spune Gâdea lui Ionel Dancă, purtător de cuvânt al PNL, invitat în emisiunea Sinteza zilei. Se întâmpla miercuri seara, aproape de ora 23.00. În studio, erau Ionel Dancă, din partea PNL, Andreea Cosma, de la PSD, Şerban Nicolae, şi el PSD, avocatul Pavel Abraham şi Mugur Ciuvică.

Publicitate

Se discuta despre acuzaţiile la adresa procurorilor din DNA. Toată lumea vorbea peste toată lumea, în încercarea de a-l convinge pe Ionel Dancă că „nu înţelege nimic”.

Gâdea se ridică şi se apropie, parcă a intimidare, de Dancă, aflat pe un scaun în studio, şi începe să-i facă semn cu arătătotul, ca la şcoală. „Nu e vorba despre oameni, e vorba de magistraţi. Înţelegeţi? Magistraţii fac asta. Dumneavoastră înţelegeţi treaba asta?”

Ionel Dancă: „Domnul Gâdea, dacă sunt cazuri de erori judiciare, de ce cereţi pentru un poliţist pedofil să plece un ministru de interne? De ce? (...) Aşa faceţi şi acum. De ce să plece şeful unei instituţii pentru un „portocală” inventează probe?”

Miha Gâdea, vizibil enervat: „Să nu plece. Pupaţi-o în c*r pe Kovesi...Pupaţi-o, domnule, în c*r pe Kovesi”, după care i-a întors spatele.

Ionel Dancă: „Domnule Gâdea, mi-e teamă pe cine ar pune PSD în locul lui Kovesi.”

sinteza zilei from Jul on Vimeo.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Seceleanu Ion Seceleanu Ion
    Domnule Gâdea,daca nu aveați sechestru pe locuință,tot la fel de urat vorbeați ,in direct,pe post? Este acest lucru un semn că ceva va deranjează personal.Treburile personale ale dumneavoastră nu ne interesează.Trebuie sa verificam daca se aplica o vorba românească: fiecare pasare pe limba ei piere.....Emisiunile dumneavoastră de la începutul carierei la A3 erau mult mai atractive,interesante și cu un profund caracter ziaristic.Acum este altfel,nu mai înțeleg nimic.Stiu caexperienta aduce valoare ,in acest caz ....,
    Modestia ar trebui sa va caracterizeze,vreți să fiți considerat ...formator de opinie.... .Nu?
  • calu lu fat-frumos calu lu fat-frumos
    Imi place de astia care se tot duc la antenisti sa se afle-n treaba sa spuna nimic si sa-si bata aia joc de ei. Astia nu inteleg ca n-ai ce sa cauti acolo daca nu executi anumite operatiuni permise numai adultilor in intimitate si daca nu dansezi dupa cum iti canta ei. Eu in locul lu' ala ma ridicam si plecam. Si nici nu mai calcam p-acolo. Dar lor le place. :D N-am pic de mila pentru amaratii astia.
  • Adi Adi
    ***
  • Vasile Vasile
    Cum??? Moderati comentariul???? Hotilor!
  • Vasile Vasile
    Multi prosti... Mircea Badea va strica total... Vad ca multi de la voi din trust...face la fel. Chiar luati spaga?? Adevarul nu e la voi!
  • haznaua3 haznaua3
    nea danca, nu ai fost pe faza... dupa mojicia lui gandea eu as fi spus: pai da, ca la *** acadeaua lui voiculescu n-are nimeni loc de tine, ba, gadea.
  • Romanul Romanul
    E simplu. În ziua de azi toți prezentatorii TV au pe câte unu ce trebuie pupat în.... Gândea are mai multi:)))))
  • Romanul Romanul
    E simplu. În ziua de azi toți prezentatorii TV au pe câte unu ce trebuie pupat în.... Gândea are mai multi:)))))
  • dan dan
    scarba si greata.......si atat
  • florin florin
    amenda de 1.000.000 de euro si se linistesc toti. dar cine sa o dea??? cna oare? noooo, aia nu fac nimic. cna e o institutie care fuctioneaza degeaba
  • Doi Doi
    O emisiune de manipulare a oamenilor, toți sunt mincinoși, emisiune și post de 0-TV.
    Oameni buni nu va mai uitați la astfel de emisiuni cu mincinoși
  • Xh Xh
    Cum poate fi asa sluga Gadea ? Pare un intelectual , totusi . Nu prea mare dar intelectual . Si -a vandut sufletul satanei . I s-a pus sechestru pe ceva banuti imprumutati de la stapanul lui , Voiculescu . Mai poti fi cu DNA ? GADILICI ???
  • Un român Un român
    Păi normal că e nervos, că salariul lui e susținut de penalul ala de Felix,mana in mana cu PSD
  • geo geo
    CNA de ce nu ia atitudine fata de ce se intampla la ANTENA 3 in general, nu numai cazul de aseara cu Gadea vorbid ca in santierist, ci si cu ROMANIA TV(copia fidela a OTV)?
  • Margit Margit
    Domnul Gadea Mare nesimtit !

Trimite un comentariu

sus