Skip to main content

VIDEO. Mihai Gâdea, ieşire nervoasă, la Sinteza zilei: „Pupaţi-o, domnule, în *** pe Kovesi”

 
VIDEO. Mihai Gâdea, ieşire nervoasă, la Sinteza zilei: „Pupaţi-o, domnule, în *** pe Kovesi”

Limbaj de moderator. „Să vă explic aşa, de la om la om”, îi spune Gâdea lui Ionel Dancă, purtător de cuvânt al PNL, invitat în emisiunea Sinteza zilei. Se întâmpla miercuri seara, aproape de ora 23.00. În studio, erau Ionel Dancă, din partea PNL, Andreea Cosma, de la PSD, Şerban Nicolae, şi el PSD, avocatul Pavel Abraham şi Mugur Ciuvică.

Publicitate

Se discuta despre acuzaţiile la adresa procurorilor din DNA. Toată lumea vorbea peste toată lumea, în încercarea de a-l convinge pe Ionel Dancă că „nu înţelege nimic”.

Gâdea se ridică şi se apropie, parcă a intimidare, de Dancă, aflat pe un scaun în studio, şi începe să-i facă semn cu arătătotul, ca la şcoală. „Nu e vorba despre oameni, e vorba de magistraţi. Înţelegeţi? Magistraţii fac asta. Dumneavoastră înţelegeţi treaba asta?”

Ionel Dancă: „Domnul Gâdea, dacă sunt cazuri de erori judiciare, de ce cereţi pentru un poliţist pedofil să plece un ministru de interne? De ce? (...) Aşa faceţi şi acum. De ce să plece şeful unei instituţii pentru un „portocală” inventează probe?”

Miha Gâdea, vizibil enervat: „Să nu plece. Pupaţi-o în c*r pe Kovesi...Pupaţi-o, domnule, în c*r pe Kovesi”, după care i-a întors spatele.

Ionel Dancă: „Domnule Gâdea, mi-e teamă pe cine ar pune PSD în locul lui Kovesi.”

sinteza zilei from Jul on Vimeo.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Justitiarul Justitiarul
    Gadea un sacal pervers care ii e frica si de umbra lui.***.Gadea de ce nu accepti si respecti parerea invitatului.Total neprofesional pentru un "moderator".Dar la antena 3 se accepta asa ceva.Daca esti de aceeasi parere cu GADEA bine daca nu esti dusmanul lui.Probleme de comportament in direct...***!E grav daca nu poti sa accepti si opinia altora din jurul tau.
    Tipic comunist....rusine!!!!!
  • Mihaela Mirela Mihaela Mirela
    Are dreptate Gadea
  • Cristian Cristian
    Domnilor cu tot respectul ...aveti dovada clara ca americanii iar au intervenit ptr sustinerea Codruței Koveşi deoarece se ştie...Koveşi si toata clika iînlesnesc ONG-uror din aceasta tară foarte mtw fscilitati...ați vazut voi vreun control la aceste ONG-URI? NU...Deci..despre ce vb...bă veti convinge ca toata aceasta balareala cu iocuirea lui Kovesi ...ca ra.ane la acea latura de voreba lunga si atat deoarece e sustinuta de AMERICA...POATE FACE TOT PARLAMENTUL TUMBE...ROMANIA E COLONIE AMERICANA CONDUSA DE AFAEA ...PUNC
  • Vasile Vasile
    Ce naivi sunteți , nu vă dați seama că țara este condusă de securiști , avem un președinte marionetă .
  • Fox Fox
    hahaha. bine a punctat PNL-istul :)))))) i-a tras clapa lui Gadea.
  • Oleg Oleg
    Dorim, *** *** ! Vorbești de parcă tu n ai fi Român, ***..
  • el greco el greco
    este un discurs aproape normal , eu sunt grec la origine sa vedeti cum injura aia in talk-show-uri suntem inca submedia europeana pana si injuraturi in direct :)))
  • mary mary
    In ce lume traim....ce jurnalisti avem....si asta era predicator....sa-i fie rusine
  • Grig Grig
    Da nu mai bine îi dă Gâdea ***, ori cum asta va fi deznodământul *** cat mai multe care de care mai aspre și mai criticice și atât.
  • Florin Florin
    ***
  • Gog Gog
    Ala cu ANONIM nu vrei sa pupi in cur prima dată pe noi si apoi pe cei dela antenute samd......
  • Mircea Badea lingaul Mircea Badea lingaul
    Pentru Gadea si pentru cei care se uita la emisiunea lui multa ***
  • Dani Hertzog Dani Hertzog
    Gadea pocaitule. ..LA SCOALA DE POCAITI AI INVATAT SA VB ASA? SAU DE LA FELIX MOTANUL? LINGAU PERVERS
  • Dorin Dorin
    Sper ca nu dați doar comentariile ce va covin??sau e ordin de la Varan!!
  • Dorin Dorin
    O sa pupați pe Unguri in fund...va luat gazul urmează Transilvania!!! Trăiți din împrumuturile date de Soros pt pensii si salarii!!! Sunteți tara cu nr cel mai mare de refugiați din Europa dar Mândri ca sunt români!! Nație de infractorii... Asta va e Brendul de Tara!!!

Trimite un comentariu

sus