Skip to main content

VIDEO. Super Bowl, parada reclamelor: spoturi de colecţie cu Morgan Freeman, Anthony Hopkins sau Peter Dinklage, din Game of Thrones

 
Foto: AdWeek.com
Foto: AdWeek.com

VIDEO. Finala Super Bowl marchează în fiecare an un moment important pentru piaţa publicitară mondială. Audienţa uriaşă pe care o strânge finala de fotbal american reprezintă o oprtuninate pentru brandurile mari. Sume impresionante de bani sunt investite pentru publicitatea din cadrul evenimentului sportiv.

Publicitate

Se estimează că pentru doar 30 de secunde de publicitate transmise în timpul finalei, brandurile investesc aproximativ 5 milioane de dolari, scrie site-ul Forbes

Pe langă finala dintre Philadelphia Eagles în faţa celor de la New England Patriots, care s-a terminat cu scorul 41-33, companiile au disputat propria finală în ceea ce priveşte creativitatea execuţiei spoturilor publicitare, a ideilor din spatele acestora sau anvergura actoriilor prezenţi în clipuri.

Printre companiile care au ieşit în evidenţă cu spoturi creative în pauza finalei Ligii Naţionale de Fotbal American (NFL) au fost Amazon, Tide, Mountain Dew sau Doritos.

Iar printre actorii celebrii care au apărut în respectivele spoturi s-au numărat Morgan Freeman (The Shawshank Redemption), Anthony Hopkins (The Silence of the Lambs), Peter Dinklage (Game of Thrones), Chris Hemsworth (Thor).

Gala Super Bowl 2018, care a avut loc ieri seară în Statele Unite ale Americii, a fost transmisă în direct pe postul de televiziune NBC.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, câteva dintre spoturile difuzate în tipul galei Super Bowl 2018 (mai multe informaţii puteţi citi aici)

1. Tide - “It’s a Tide Ad”

2. Amazon - “Alexa Lost Her Voice”

3. Doritos/Mountain Dew - “Doritos Blaze vs. Mtn Dew Ice”

4.Tourism Australia “Dundee”

5. Trailer - Avengers Infinity War

6. Jeep - Jeep Jurassic

7. NFL - Odell Beckham Jr. Eli Manning

8. Pepsi

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • e.c.min e.c.min
    Numai fotbal american n-au exportat americanii. Sa fie la ei acolo.
  • Mihai Mihai
    @geo: La noi ce audiente sa aiba Super Bowl? Noi ne uitam la plictiseala de fotbal de liga 1 cu mitica si gigi becali, ce sa stie romanul de Super Bowl si de ce show este. Nu stie taranu ce este sofranu...
  • geo geo
    Parca s-a difuzat si la noi.
    La Telekomsport.
    Cu ce audiente ?

Trimite un comentariu

sus