Skip to main content

#3Seriale de la Octavian Strunilă. Stranger Things, între favorite: „Scenariul este inteligent construit şi imprevizibil”

 
#3Seriale de la Octavian Strunilă. Stranger Things, între favorite: „Scenariul este inteligent construit şi imprevizibil”

Octavian Strunilă, actor, regizor şi scenarist, este pasionat de seriale, dar le consumă cu moderaţie.

Publicitate

„Serialele pentru mine sunt un mod de evadare din cotidian. Daca sunt foarte prins intr-un proiect, daca repet de zori la o piesa de teatru sau daca scriu, stau departe de ele pentru ca imi distrag atentia si imi mananca timp”, a mărturisit el pentru PaginadeSeriale.ro.

„Insa, daca sunt intre proiecte sau intr-un moment de tatonare, daca sunt intr-o perioada de deruta sau de cautare… dau imediat search dupa un serial bun si ma abandonez pentru cateva zile atmosferei de acolo. Il devorez imediat, in cateva zile termin toate sezoanele si asta este si motivul pentru care evit din capul locului serialele cu episoade lungi si sezoane multe.”, mai spune el.

Printre cele trei titluri de care a vorbit pentru PaginadeSeriale.ro se numără Stranger Things, o producţie marca Netflix.

„Nu seamana cu nimic. Si cand spun asta ma refer la structura povestii si la rasturnarile de situatie care sunt naucitoare. Nu pot insa sa las neobservata prestatia actoriceasca a copiilor, a lui David Harbour (exceptional), Charlie Heaton (o surpriza placuta) si nu in ultimul rand Winona Ryder, care face in sfarsit ceva nou”, spune el despre Stranger Things.

Textul integral, pe PaginadeSeriale.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus