Skip to main content

Andreea Berecleanu, despre Andrei Gheorghe: "Un intelectual veritabil, cu un simţ al umorului rafinat. Cel mai bun om de radio."

 
Andreea Berecleanu, despre Andrei Gheorghe: "Un intelectual veritabil, cu un simţ al umorului rafinat. Cel mai bun om de radio."

IN MEMORIAM. Andreea Berecleanu a comentat vestea dispariţiei jurnalistului Andrei Gheorghe imediat după anunţarea acesteia. Ea a intrat în direct, prin telefon, la emisiunea Sinteza Zilei de pe Antena 3.

Publicitate

Andreea Berecleanu şi Andrei Gheorghe au fost colegi timp de nouă ani la Pro TV. De asemenea, pentru o periaodă au locuit în aceeaşi zonă şi se întâlneau în parc, când fiecare ieşea cu copiii la plimbare, îşi aduce aminte jurnalista.

"Dumnezeu să-l odihnească. Îmi pare tare rău. Am fost colegi timp de nouă ani şi după ce am plecat din Pro TV şi a plecat şi el din Pro TV, am ţinut legătura sau ne întâlneam întâmplător. Întâmplarea a făcut să locuim o perioadă de timp în aceeaşi zonă şi ne întâlneam cu copiii şi povesteam şi râdeam şi ne aduceam aminte."

Andreea Berecleanu îl descrie ca fiind "Un intelectual veritabil, cu un simţ al umorului rafinat". Şi de asemenea, spune că Andrei Gheorghe "A fost cel mai bun om de radio".

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bing bing
    rar am auzit de acest andrei ghorghe

Trimite un comentariu

sus