Skip to main content

Andrei Gheorghe, propus de Marina Almăşan, dar refuzat de TVR. Acum o lună

 
Andrei Gheorghe, propus de Marina Almăşan, dar refuzat de TVR. Acum o lună

Andrei Gheorghe a fost propus de Marina Almăşan pentru a-i fi coprezentator la emisiunea "Femei de 10, bărbaţi de 10". Almăşan a făcut propunerea, dar "obiecţii au fost destule".

Publicitate

A povestit chiar Marina Almăşan, pe contul ei de Facebook.

Acum o lună şi ceva îl întrebam pe Andrei Gheorghe dacă ar fi de acord să prezinte, alaturi de mine, “Femei de 10, Barbati de 10”. (...) Andrei s-a bucurat, eu l-am “propus mai departe”, însă obiecţii au fost destule, sub diferite motive (inclusiv că “are dantura stricată”...).

"Îmi pare rău, aş fi avut nevoie de asta, ar fi fost un balon de oxigen pentru mine", a fost răspunsul lui Andrei Gheorghe atunci când a aflăt că nu e dorit în TVR.

Marina Almăşan prezenta emisiunea împreună cu Mircea Radu. După plecarea acestuia la Antena 1, realizatoarea l-a propus pentru a prezenta cu el emisiunea.

Din informaţiile Paginademedia.ro, propunerea a fost făcută într-o întâlnire la care au participat mai mulţi oameni din zona de producţie din Televiziunea Publică.

Postarea Marinei Almăşan:

Acum o lună şi ceva îl întrebam pe Andrei Gheorghe dacă ar fi de acord să prezinte, alaturi de mine, “Femei de 10, Barbati de 10”.

În opinia mea, mintea sa sclipitoare, combinată cu afurisenia sa binecunoscută, ar fi încăput bine între hotarele formatului meu de televiziune.

Andrei s-a bucurat, eu l-am “propus mai departe”, însă obiecţii au fost destule, sub diferite motive (inclusiv că “are dantura stricată”...).

Am stat mult timp pe gânduri, până să-i comunic “verdictul”. L-a primit cu seninătate : “Mă aşteptam - mi-a spus. Îmi pare rău, aş fi avut nevoie de asta, ar fi fost un balon de oxigen pentru mine”...

N-am înţeles atunci exact la ce se referea, am înghiţit în sec (chiar credeam în varianta aceasta de “coprezentator”) şi...am căutat în continuare.

Astăzi am fost şocată să-mi încep ziua cu trista veste a plecării lui Andrei. Sper, spre o lume mai bună, mai aşezată, cu care să nu aibă atâta de luptat... Imi amintesc un crâmpei dintr-un interviu pe care Andrei - fiu al unei familii mixte - l-a oferit, candva, unui ziar.

Spunea ceva, de genul : “Când mergeam în Rusia, la bunici, cei de acolo îmi spuneau “român nesuferit”. Când mă întorceam acasă, în Romania, cei de aici mă faceau “rus împuţit”. Îl înţeleg atât de bine...

Odihneşte-te în pace, Andrei!

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Ar fi interesant de redactat un articol din care sa aflam motivele decaderii lui Andrei Gheorghe, de ce nu a mai reusit, in ultimii ani, sa ”prinda” nicio emisiune permanenta la radio sau la televiziune, de ce nu a reusit la televiziune...cu alte cuvinte de ce nu a mai incheiat nici-un angajament serios si de durata. Este de vina sistemul mass-media actual sau omul isi pierduse din carismă, din felul lui de a fi și cu care a fost apreciat, cu multi ani in urma.
  • Anonymous Anonymous
    Petrișor Obae demasca masoneria din TVR daca nu ai curaj iti dau eu doua nume Gabi Giurgiu ,Mircea Neacsa
  • Anonymous Anonymous
    Nu ai inteles avea nevoie de o GURĂ DE OXIGEN
  • Odin Odin
    Norocul lui. Sa lucrezi la emisiunea aia cu respectivul personaj Disney, e o moarte mult mai lunga si chinuitoare...
  • Anonymous Anonymous
    Stiti de ce a fost refuzat ; Pentru că masoneria are tentaculele pe TVR : Bleont e mason . De la Sadoveanu tara asta e nenorocit a de masoni

Trimite un comentariu

sus