Skip to main content

RECORD. Asia Express, cele mai mari audienţe de la lansarea emisiunii. Câţi români s-au uitat

 
RECORD. Asia Express, cele mai mari audienţe de la lansarea emisiunii. Câţi români s-au uitat

AUDIENŢE. Asia Express, de pe Antena 1, a înregistrat aseară cele mai mari audienţe de la lansarea emisiunii. Au fost vârfuri de audienţă la nivelul întregii ţări, dar şi la oraşe şi pe publicul comercial.

Publicitate

Show-ul filmat în ţări din Asia a fost pe primul loc pe două targeturi. Ca şi săptămâna trecută, primele două locuri au fost disputate între Antena 1 şi Kanal D. Pro TV a privit lupta de pe poziţia a treia.

Câţi români s-au uitat?

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele pe intervalul emisiunii Asia Express (20.00-23.00).

NAŢIONAL. Asia Express a fost văzută, la nivelul întregii ţări, de aproape un milion şi jumătate de români în fiecare minut. Vârfurile s-au dus spre 1,8 milioane.

Emisiunea de pe Antena 1 a fost pe poziţia a doua, după Kanal D, care avea pe post Exatlonul şi o medie de peste 1,9 milioane de români.

Locul trei pentru Pro TV, post care difuza Mă însoară mama, cu Cove.

URBAN. Cele mai bune cifre de la lansarea show-ului pentru Asia Express şi la oraşe, unde a fost cel mai urmărit post TV, cu aproape 900.000 de telespectatori.

Locul doi pentru Kanal D, la distanţă de 45.000 de telespectatori.

Pro TV a fost tot pe poziţia a treia, la distanţă în urma Antena 1 şi Kanal D.

COMERCIAL. Media Asia Express s-a dus spre jumătate de milion de telespectatori între 18 şi 49 de ani, de asemenea cele mai mari cifre ale emisiunii, de până acum. Antena 1 a avut prima poziţie pe intervalul de difuzare şi pe segmentul comercial, fiind urmată de Exatlon.

Luni seara, Pro TV a fost spectator la lupta dintre Antena 1 şi Kanal D şi pe publicul comercial. Poziţia a treia pentru postul care difuza Mă însoară mama.

Audienţa posturilor TV luni, 26 martie, pe intervalul emisiunii Asia Express (20.00-23.00), la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Persoane Rtg% Share
1 Kanal D 1.902.000 10.6 21.3
2 Antena 1 1.492.000 8.3 16.7
3 Pro TV 1.275.000 7.1 14.3
4 Antena 3 433.000 2.4 4.8
5 Prima TV 413.000 2.3 4.6

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 26 martie pe intervalul emisiunii Asia Express (20.00-23.00), în mediul URBAN

URBAN Persoane Rtg% Share
1 Antena 1 875.000 9.1 18.3
2 Kanal D 829.000 8.6 17.3
3 Pro TV 646.000 6.7 13.5
4 Antena 3 272.000 2.8 5.7
5 Romania TV 190.000 2 4

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 26 martie pe intervalul emisiunii Asia Express (20.00-23.00), pe publicul COMERCIAL

COMERCIAL Persoane Rtg% Share
1 Antena 1 460.000 10.4 24.2
2 Kanal D 418.000 9.4 21.9
3 Pro TV 323.000 7.3 17
4 Prima TV 53.000 1.2 2.8
5 Pro Cinema 39.000 0.9 2.1

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

GALERIE FOTO.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ciprian Ciprian
    Să se termine odată"Exatlon".Apoi Kanal D va fi pe trei.
  • moise moise
    @Costi: sunt doi mile, unul fan Antena 1, unul fan ProTV, amandoi la fel de obsedati, e drept, unul cu mai multa inteligenta decat celalalt. Sunt fan Dinamo, am fost fanul lui Kirita, dar in Exatlon se vede caracterul urat al acestui personaj. Deja imi provoaca scarba, la fel ca si Cazacu, Belbita si Draghia in ultimul timp pt ca ii copiaza stilul. O fi uitat ce i-a facut la Sherifi de Romania, la fel o sa se comporte si cu el cand vor ramane mai putini.
    Cruduta deja si-a depasit "idola", pe Bianca Dragusanu, la operatii estetice, e o femeie de plastic acum, era mai draguta naturala, nici nu o mai pot privi acum. Nu cred ca ea atrage audientele, la fel nu mascaricii de Varciu si Andrei, ci peisajele superbe si modul de viata din Asia.
  • Mihai Mihai
    Nu mai puneti articole cu audiente in care pe primele 2 locuri sunt Kanal D si Antena 1 ca vine userul "geo", ultras Pro TV, si spune ca sunt fake news, ca de fapt era Pro TV pe primul loc si ca de fapt pe audientele alea Kanal D si Antena 1 sunt pe locul 4...
  • Costi Costi
    @Mile bai *** cu creier de mangusta tu iți schimbi parerile de la o zi la alta?Se vede clar ce coeficient de inteligența ai.Acum lauzi Antena, acum Kanald acum pro tv dupa te superi pe toate :))Ești *** baiatule.Mai bine iți vezi de treaba ta inainte sa mai comentezi, Daniela așa prostuța cum e aduce audiența și distreaza oamenii de Kirița poate ai dreptate dar pe ***
  • Mile Mile
    Asta e Romania din pacate : gura casca care se uita la indivizi gen Daniela Crudu si Giani Kirita ...
  • Gigi Gigi
    SUPER emisiunea !!! Asia Express va mai avea un nou sezon :))... cu siguranța audientele vor creste . Exatlon coboară ... nu doar din punct de vedere al audientelor ci si din punct de vedere al persoanelor care mai apreciază emisiunea ... Pe pagina Exatlon de pe Facebook , au acordat 5 stele aproximativ 5.6 mii de pers , iar o stea aproximativ 5.4 mii . Nu ca ar avea legătura cu subiectul ... dar na :))
  • Borosteanu Cristian Stefan Borosteanu Cristian Stefan
    Comportamentul lui Giani Kirita a contribuit la pierderea supremației pe publicul urban și comercial. Dacă cei de la Kanal D nu vor lua măsuri rapide, atunci vor pierde și publicul național. Este păcat că acest show este tras în jos, de către un fost sportiv lipsit de fair-play.
  • Costi Costi
    O emisiune super dupa parerea mea, Exatlonul coboara încet încetișor dar se menține, Asia Express merita o audiența mai mare poate cine știe în sezonul 2 o sa se transforme în Africa Express cred ca ar fi genial, dar sa nu o scoata pe Cruduța pentru ca e belea cu ea :)))))Tot nu pot sa cred ca se uita atâția oameni la protv cu balacareala de Las Prajiți și Mă Însoara Maica sau ferma "vedetelor".Fiecare cu gusturile lui
  • alex2 alex2
    @F: Kritiza e chiar foarte apreciat de prezentator, orice ar zice sau face, probabil sunt amici la sala de mese.
    Sunt sigur ca meciurile cu alte tari s-au suspendat pentru ca nu mai vor celelalte echipe.
    "Faimosi" care au venit oricum ca buni prieteni. De asta o protejau pe amica lor Cream, care nu stia sa faca nimic la probe si statea pe bara cu saptamanile. Cum "dusmanul" Anca Surdu a iesit singura, mai ramane sa se razbune pe Bulimar, imediat dupa Oltin; apoi ii scot pe cei doi noi concurenti, care rar apuca sa joace oricum.
    Finalul emisiunii va fi intre Kiritza, Draghia, Cazacu si oricine scapa de la Razboinici, care si ei se saboteaza unul pe altul, fiind abonati la eliminari de o luna, pentru ca nu ii duce capul ca inca nu e momentul sa joace individual.
  • bing bing
    oare cand vor face Sezonul 2 de Asia Express vor filma in aceleasi tari sau vor alege alte destinatii?
  • John John
    La kanal d se culeg roadele acceptarii in emisiune a unor comportamente golanesti. Sunt curios daca nici acum, dupa ce audientele au de suferit pe publicul comercial, televiziunea nu va lua masuri.
  • Ionut Ionut
    Încep emisiunile gen concurs sa cucerească romanii... poate ProTv ar trebui sa se gândească sa mai facă un sezon din supraviețuitorul
  • Ne0 Ne0
    Cam mult, pe comercial, pentru ProTv, la MIZERIE de emisiune au!
  • geo geo
    Ca de obicei.
    A 1 castiga seara de luni iar marti seara este pe primul loc abia dupa ora 21.30 la terminarea serialului LasFierbinti de pe Pro TV.
    In rest A 1 este abonata locului 3.
    Inclusiv duminica, cand este seara Iumor.
  • F F
    Kanal D văd ca are probleme sa se mențină pe 1. Ba un film, ba o emisiune, ba un meci, ceva se găsește sa trimită Exatlon pe 2 în ultima perioada. Nu ca audientele ar fi proaste. Și dacă ar mai scade doua trei puncte, Kanal D tot ar fi mulțumit. Chestia este ca este bine măcar ca se văd mici diferențe, ca exista un public mic care spune nu la superlungeli. Eu unul nu mai m-am uitat de vreo doua săptămâni, iar când duminica m-am uitat la câteva secvențe și l-am văzut pe Chirita în rol de bully, netaxat în niciun fel, ca și pana acum, de prezentator, mi-am dat seama ca am făcut bine.

Trimite un comentariu

sus