Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Prinţesa Urbană, blogul zilei: „Bunele exemple pe care le avem în societate, începând cu doamna primar”

 
Foto: bucurestifm.ro
Foto: bucurestifm.ro

Prinţesa Urbană a dat cel mai distribuit text din blogosferă. Bloggeriţa a povestit pe blog cum a comentat la o postare de pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea, însă i-a fost şters. Cu ce a atras edilul atenţia publicului?

Publicitate

Gabriela Firea a postat pe pagina de Facebook o poză în care apare alături de familia sa, în maşină.

Detaliul care a atras atenţia utilizatorilor a fost acela că pe locurile din spate stăteau mai multe persoane faţă de numărul maxim de locuri, care nu purtau centuri de siguranţă, iar copiii nu erau aşezaţi în scaune speciale pentru transport.

„Ea şi soţul în faţă, în centuri, cei doi copii în spate, fiecare în braţe la câte-o doamnă, claie peste grămadă patru pe trei locuri. Nici un scaun auto pentru ei, nici măcar o centură pusă în spate. Aveau, în schimb, ochelari de soare, să se protejeze de ultraviolete.”, scrie Prinţesa Urbană.

Am postat şi eu un comentariu elegant în care sfătuiam familia primară să nu mai promoveze mersul iresponsabil în maşină, au apărut multe alte comentarii în aceeaşi direcţie, curând însă au fost şterse, toate. Au rămas doar elogioasele. Am postat din nou. Printr-o minune, comentariul e încă acolo”, notează postarea care a adunat peste 4.000 de like-uri şi share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

A doua opinie populară din blogosferă îi aparţine lui Vlad Petreanu. Din articol:

„Să vezi prim-ministrul României şi ministrul de Interne făcând pe doicile pentru iubita şefului de la partid, iată un spectacol care-ţi dă de gândit.”

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Menţiune importană: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. printesaurbana.ro, “BUNELE EXEMPLE PE CARE LE AVEM ÎN SOCIETATE, ÎNCEPÂND CU DOAMNA PRIMAR ŞI CONTINUÂND CU ÎNŢELEPŢII DIN PARCURI”, - 4.149 likes & shares;

Din postare:

„Nu au rezistat prea mult neşterse comentarii care atrăgea atenţia că ce face doamna primar este ilegal şi că ar fi frumos, dacă despre propriii copii nu-i pasă suficient cât să vrea să-i păstreze întregi, măcar să nu dea un prost exemplu altora, care poate nu ştiu care-i legea rutieră în România.

Echipa de social media a domnei Firea e foarte promptă inclusiv duminica seara. Recunosc, speranţa mea (mică şi slabă) era că cineva dintre cei care-o sfătuiesc să priceapă că nu-i în regulă ce-a postat şi să şteargă.”

2. petreanu.ro, “Cu mânuţele-astea două, mi-au adus iubită nouă”, - 1.225 likes & shares;

Din postare:

„E o evoluţie sau o involuţie să treci de la “ia-mi nişte ţigări” la “ia-mi gagica”? Ce este când foloseşti înalţi demnitari pentru asta, în loc de şoferul tău?”

3. Blogurile Adevărul, “Până la fericirea din 2040, ne sufocăm în demagogia din 2018. Ce nu s-a spus la congresul PSD”, - 638 likes & shares;

Din postare:

„Discursul preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, la congresul partidului a zugrăvit o Românie fabuloasă, viitor nod energetic şi de transport, cu trenuri de mare viteză, autostrăzi, educaţie şi sănătate.

Dar totul în 2040, pentru cine va apuca măreaţa lume nouă anunţată de Liviu Dragnea.
Incompetenţa şi proasta guvernare nu pot produce altceva decât ce se vede.”

4. tolo.ro, “ALIN PETRACHE: ”AVEM HÂRTIE DE LA KAPPA CĂ A FOST ECHIPAMENT ORIGINAL. DE CALITATE INFERIOARĂ, DAR ORIGINAL”, - 211 likes & shares;

Din postare:

„Scandalul echipamentului fake de la Rio se învârte în jurul banilor. Conform Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, COSR a fost prejudiciat.

Conform COSR ”nu există prejudiciu” în contractul cu Pax Creative, cea care le-a livrat sportivilor echipamentul pentru Brazilia.

Şefii olimpici se bazează pe faptul că firma Kappa le-ar fi comunicat că echipamentul din care a curs culoarea şi care s-a rupt este totuşi autentic.”

5. playtech.ro, “Spotify, oficial în România: cel mai nou loc unde îl găseşti pe Florin Salam”, de George Stanciu, - 190 likes & shares.

Din postare:

"Spotify în România costă 4,99 euro pe lună, asta dacă doreşti varianta premium. Dacă scoţi din buzunar banii, vei primi în schimb câteva funcţii bune, cum ar fi acces la muzică la cerere fără reclame, conţinut la 320 kbps sau posibilitatea de a descărca melodii pentru ascultare offline.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus