Skip to main content

Câştigă România, prezentată de Virgil Ianţu, printre finaliste la International Format Awards, alături de emisiuni de pe NBC şi BBC

 
Câştigă România, prezentată de Virgil Ianţu, printre finaliste la International Format Awards, alături de emisiuni de pe NBC şi BBC

Emisiunea Câştigă România, un format original românesc creat de Zucchero Media, a fost nominalizat la International Format Awards 2018, o gală ce premiază cele mai bune idei de emisiuni din lume.

Publicitate

Câştigă România, emisiune prezentată de Virgil Ianţu la TVR 2, este un concurs de cultură generală cu întrebări despre România.

Producţia, care a fost scoasă la vânzare la nivel internaţional sub numele „Win your country”, a fost nominalizată la secţiunea Cel mai bun format de game show de studio.

La aceeaşi secţiune mai sunt nominalizate The Wall (difuzat de NBC, produs şi în România de Antena 1), Cram (produs de ITV Australia), Sorry About That (produs de Warner Bros Belgia) şi Letterbox (de pe BBC).

Anul acesta, în competiţie au fost înscrise 290 de formate de emisiuni, dintre care 50 au fost selectate drept finaliste.

Câştigătorii vor fi anunţaţi într-o gală ce va avea loc pe 7 aprilie în cadrul târgului TV MipFormats, de la Cannes.

Emisiunea a mai fost nominalizată şi anul trecut la Eurovision Creative Awards, organizat de European Broadcasting Union. În plus, show-ul de cultură generală a luat premiul pentru cel mai bun concurs la Premiile TVmania 2017.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bing Bing
    Iantu e suuuuuuper sexy :X
  • bing bing
    *** *** *** :x

Trimite un comentariu

sus