Skip to main content

Comedy Central lansează un show de comedie local, Beton, după formatul Most Ridiculous

 
Alex Mincu
Alex Mincu

Comedy Central lansează un nou show de comedie românesc ce va începe chiar de Ziua Păcălelilor. Show-ul Beton, realizat după formatul internaţional Most Ridiculous, va fi lansat, duminică 1 aprilie, de la ora 20:00.

Publicitate

Producţia îl va avea prezentator pe comediantul Alex Mincu. Acesta va ironiza diverse videoclipuri comice, care la un moment dat au fost virale în mediul online.

Primul sezon cuprinde 8 episoade cu o durată de aproximativ 20 de minute şi este produs de agenţia Solaz Media.

Diferanţa faţă de formatul original - Most Ridiculous - este cu privire la narator. În varianta românească naratorul apare „pe sticlă”, faţă de varianta internaţională unde acesta nu apare de obicei, spun reprezentanţii Comedy Central. Mincu s-a ocupat şi de adaptarea scenariului.

Primul dintre cele opt episoade din Beton! se concentrează asupra sporturilor şi asupra lucrurilor prosteşti care li se întâmplă celor care se implică în activităţi riscante precum jogging-ul şi golful. Nici cei care sunt pasionaţi de ciclismul rural nu sunt în siguranţă, mai ales când un struţ decide să participe la cursă sau când o coţofană îi atacă în picaj. Canotajul practicat pe un lac liniştit nu pare vreun sport extrem, dar devine odată ce protagonistul nu reuşeşte nici măcar să se aşeze în barcă.

Următorul episod atacă subiectul nunţilor, inclusiv cea a unora care s-au gândit că dansul mirilor ar trebui înlocuit cu un număr de striptease, făcut tot de ei doi.

Alexandru Minculescu (Mincu) este actor, comediant şi absolvent de ASE, unde a şi prins gustul scenei, interpretând întâmplător un rol într-o piesă de Eugène Ionesco. După finalizarea studiilor la UNATC, a jucat la teatrul independent În Culise, apoi a pornit în turnee. În stand-up s-a lansat participând la seri de open mic şi câştigând a doua ediţie a unei cupe de profil. Asta însemna un contract pe un an de zile care presupunea ca Mincu să deschidă show-ul de la respectivul club de stand-up în fiecare zi. Acum, are propriile lui show-uri şi este totodată unul dintre creatorii serialului online "Râzi ca prostu’”, la care se ocupă şi de organizarea filmărilor şi de montaj.

Alexandu Minculescu este partenerul de scenă al Mariei Popoviciu, care a câştigat iUmor, sezonul al doilea, difuzat în primăvara lui 2017.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Budulea taichii Budulea taichii
    Mda... Amuzante clipuri. Păcat de comentariile, absolut inutile, ale prezentatorului ce numai comic nu e. Dezamăgitor! Mai era, în trecut, o emisiune similară pe Prima prezentată de Fintescu. Dacă ar da doar clipurile ar fi mai bine!

Trimite un comentariu

sus