Skip to main content

Dan Negru, la dispariţia lui Andrei Gheorghe: "E ipocrită şi mizerabilă breasla mea"

 
Dan Negru, la dispariţia lui Andrei Gheorghe: "E ipocrită şi mizerabilă breasla mea"

Reacţie dură a realizatorului Dan Negru astăzi, după ce Andrei Gheorghe s-a stins din viaţă. "E ipocrita şi mizerabila breasla mea!", scrie Negru.

Publicitate

"Îl omagiază azi in toate titlurile dar de multă vreme l-a ignorat total!", justifică el. La fel s-a întâmplat şi în cazul lui Mile Cărpenişan, dar şi la Iosif Sava, argumentează realizatorul TV.

Postarea lui Dan Negru:

E ipocrita şi mizerabila breasla mea! Il omagiază azi in toate titlurile dar de multă vreme l-a ignorat total! Când venea vorba de Andrei Gheorghe i se punea eticheta “nu mai are public”!

Prea deştept, liber şi citit pentru breasla asta, azi!

Am vorbit cu Mile Cărpenişan, trist, doborât şi dat afara din breasla dar după moartea lui, aceeaşi breasla îl punea pe prima pagina.

Pe Iosif Sava l-au dat afara din TVR şi apoi, după moarte, i-au pus un bust pe coridoare.

Mizerabila şi ipocrita breasla!

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bing bing
    pelicanul ala de Dan Negru face izometrie la TV,
    "e-ipocrita-si-mizerabila-breasla-mea" - dar nu e nici unul mai rau ca el
    Sa se uite intai in ograda lui, ca a inceput sa puta
  • F F
    Cred ca tu nu ai inteles Iuli. Omul pana acum un an a avut emisiune pe radio. Faptul ca nu mai era no 1 nu înseamnă ca oamenii ăștia nu îl respectau. Sunt ipocriți pentru ca reacționează la fel ca alți oameni când moare o persoana cunoscuta personal, anume împărtășind experiente pozitive? Nu prea inteleg raționamentul. Postarea spune mai multe despre Dan Negru, dar mă abțin sa dezvolt.
  • Iuli Iuli
    @F, nu cred ca ai inteles. Dan Negru se referea la faptul ca inainte de moartea lui Andrei, nimeni nu zicea lucruri bune sau sa-l ridice in slavi cand era in viata (ex: Esca, Cabral, Andreea Berecleanu, Calinescu, Gainusa, etc.), iar dupa moartea lui toti il adora si spun lucruri de bine. Televiziuni care ii inchideau usa in nas, acum discuta non-stop despre el si ii aduc realizari pe care inainte le contestau. Radio-urile sunt triste ca a murit un OM care era ignorat tot de ei. Vedetele plang dupa el, dar inainte ii radeau in fata.
  • F F
    Faptul ca nu mai era în prim plan, nu schimba realizarile și impactul pe care le-a avut de-a lungul carierei asupra profesiei, dar și asupra oamenilor pe care i-a cunoscut. De altfel, a avut o emisiune la radio pana acum vreun an, deci nu prea văd cum a fost ignorat. Dan Negru nu înțelege ca o cariera nu se face doar stand pe locul 1 sau doar în prime time și ca oamenii pot sa te respecte chiar și atunci când nu ești pe val.

Trimite un comentariu

sus