Skip to main content

Din echipa Smiley, în echipa Bucureşti FM. Marius Stoica, fost concurent Vocea României, şi Răzvan Petre sunt matinalii de la Bucureşti FM

 
Din echipa Smiley, în echipa Bucureşti FM. Marius Stoica, fost concurent Vocea României, şi Răzvan Petre sunt matinalii de la Bucureşti FM

Marius Stoica, om de radio şi fost concurent la Vocea României 2017 în echipa Smiley (până în faza duelurilor), intră în echipa Bucureşti FM. Începând de astăzi realizează, împreuna cu Răzvan Petre, emisiunea matinală de la Bucureşti FM.

Publicitate

Matinalul poate fi ascultat în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, de la ora 06:30 la 10:00, pe frecvenţa 98,3. De asemenea, emisiunea este disponibilă şi pe bucureştifm.ro sau pe aplicaţia pentru telefon a radioului.

Marius Stoica: „Matinalul Bucureşti FM trezeşte bucureştenii şi cu informaţii foarte utile, dar şi cu multă voie bună!”

Matinalul a fost realizat, în ultimii patru ani, de Răzvan Petre. De asemenea, el ocupă şi funcţia de Playlist Manager a radioului. În ultimii doi ani, Răzvan Petre a prezentat alături de Bari Laufer.

Răzvan Petre: „Dacă la Matinal avem invitaţi cei mai vogă artişti, muzica postului nu putea să fie altfel. De altfel, mai toţi artiştii care se aud acum pe radio au venit pentru prima dată la noi în studio, iar multe dintre piesele care au devenit hit-uri s-au auzit pentru prima dată la Bucureşti Fm.”, spune Răzvan Petre.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • teodor teodor
    Marius stoica amai lucrat și la radio 3 net cît despre Răzvan un om care a săpat cam pe toată lumea.
  • milea milea
    ce audienta a avut pe comercial la ultimul sondaj in capitala ?
    undeva ~ 0,8 % ? adica 8 mii ascultatori din 2 mil locuitori ? formator de opinie pe litoral poate, nu in buc.

Trimite un comentariu

sus