Skip to main content

Exatlon naşte pasiuni. Aproape 700 de plângeri la CNA din cauza lui Giani Kiriţă

 
Exatlon naşte pasiuni. Aproape 700 de plângeri la CNA din cauza lui Giani Kiriţă

Exatlon, revelaţia sezonului în materie de audienţe, naşte nu numai ratinguri rididcate ci şi pasiuni aprinse.

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a fost luat cu „asalt” de reclamaţii de la fanii emisiunii de pe Kanal D. Din informaţiile Paginademedia.ro, forul audiovizual a primit, până la publicarea acestui articol, aproape 700 de reclamaţii vizând ediţii Exatlon din datele de 22, 23, 24 şi 25 martie.

Principalele probleme reclamate au fost, din informaţiile paginademedia.ro, limbajul vulgar folosit de Giani Kiriţă în ediţiile vizate.

Exatlonul de pe Kanal D este cea mai de succes emisiune a postului TV, de când s-a lansat în România. Emisiunea difuzată de sâmbătă până miercuri este aproape zilnic lider de audienţă, pe cel puţin două targeturi.

Ca procedură, CNA va trimite reclamaţiile la departamentul Monitorizare, care va întocmi rapoarte pentru toate ediţiile sesizate. Următorul pas va fi punerea rapoartelor pe ordinea de zi a CNA, care are şedinţe în fiecare săptămână în zilele de marţi şi joi. Menţionăm că procedura poate dura şi luni de zile.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sorinel sorinel
    Ce merite a avut acest g.k. incat a ajuns faimos ?. Meritul ca stie injura si jigni? Si mai vrea sa ajunga antrenor? Oare cine ar putea sa il suporte? Doamne fereste sa ajunga sa fie nominalizat acest ,, g..,, al societatii. Acestia sunt oamenii cu faima din sprortul romanesc? Daca aceasta echipa de asa zisi faimosi il mai tin pe acest personaj, o sa aiva numai de pierdut, chiar daca trebuie ca telespectatorii sa fie subiectivi la vot.
  • sorinel sorinel
    Ce merite a avut acest g.k. incat a ajuns faimos ?. Meritul ca stie injura si jigni? Si mai vrea sa ajunga antrenor? Oare cine ar putea sa il suporte? Doamne fereste sa ajunga sa fie nominalizat acest ,, g..,, al societatii. Acestia sunt oamenii cu faima din sprortul romanesc? Daca aceasta echipa de asa zisi faimosi il mai tin pe acest personaj, o sa aiva numai de pierdut, chiar daca trebuie ca telespectatorii sa fie subiectivi la vot.
  • rosoiu rosoiu
    Mai fraierilor,amenda o plateste postul de televiziune cu modelatorul lor Cosmin Cernat.Daca regulile jocului sunt facute aiurea.Voi aveti grija de "BATAUSUL:"ala al vostru ,care este numai cu *** in gura ,la orice exprimare ,pe care o face in casa.Sunteti de toata jena,ati fost vreodata spectator la meciuri? Ei sunt acolo si competitori si spectatori.
  • Mihaela Mihaela
    Asta e si secretul cred !giani e asa pt rating!i se permite deoarece publicitatea negativa tot publicitate este!
  • costinred costinred
    Ce bine e, când nu ma uit la nimic. Pierdere de timp la tv.
  • Minodora Minodora
    Cei care au votat ptr Oltin sunt razbunatori si Se cred puternici de acasa din fata televizorului.Nu au habar ce inseamna o competitie sportiva. Au decis sa o elimine pe Didi in favoarea lui Oltin care cu tot respectul este paralel cu sportul.
  • Ali Ali
    Buna strategie,felicitari tuturor celor ce au votat in favoarea lui Oltin.Vacanta lui in dominicana se prelungeste si il vom vedea in continuare cu fuga lui inconfundabila si unica..plictisitor..cei ce vor sa demonstreze ceva mai bine schimba programul..pe bune oamenii sunt nemancati si dorm pe scanduri si noi vrem sa le dam lectii...de pe canapea toti suntem profesori...
  • dan dan
    Numai imi face placere sa ma uit la Exatlon datorita acestui personaj chirita.El vrea sa devina antrenor dar habar nu are de fair play.
  • Paul C S Paul C S
    Eu nu vad nimic altceva acolo, inafara de Alina. Cred ca m-am indragostit. De ochii ei albastri, de parul ei blond, de buzele ei carnoase, de tatele ei halepiene, de vocea ei grava... Cum ti se pare, Petrisoare? Tot respectul si pentru leadershipul lui Giani Kikita. Demonstreaza un talent inascut si inteligenta necesara pentru a deveni un antrenor de foarte mare succes in divizia C: "Hai ma! Asta e! I-am mancat!" Si alte onomatopee, insotite de o incruntare fioroasa a cheliei, in stilul CTP.
  • Radu Radu
    acum a inmuiat ciocu Giani , iar prezentatorul Cernat e o carpa ,Kirita injura si femei adversar si baietii din echipa adversa , ia udat cu apa , ba la un joc cu Turcia a sarit la bataie la un adversar ..... ce exemplu dai tu care te pretinzi un mare campion, te bati cu pumnu in piept si urli ca esti adevaratul REGE ...Rusine Kanal D sper ca CNA sa dea o amenda pe masura .
  • Simona Simona
    Afara ,Giani chirita,,nu ma mai uit la Kanal de niciodata,,nesimtire totala,,
  • Nae Nae
    Citesc ineptiile *** si nu ma mai mira infectia sociala in care se scalda ! In tartacutza lor ''competitia'' si ''sportivitate'' inseamna injuraturi, abuzuri, jigniri, violenta, nesimtire, tupeu ? Pentru 100.000 de euroi si mincare gratis citeva luni de abrutizare fortata !!! Daca turcii puneau la bataie un milion, ca la MARILE COMPETITII, atunci trebuia sa vedem si auzi de batai si violuri la romanika ?
    Daca cenzurati se comporta asa ''sportivii'' romenos la televizor cum se comporta in viata de zi cu zi ? Vai de mama lor ca femeile fug de ei ca *** ... hehehehehe ... hai kereatza, zi-le si arata-le cum te vei comporta ca antrenor !!!
  • inna inna
    Dincolo de toate comentariile sau derapajele verbale a lui Chirita! El este un luptator puternic! Adica,, caine pina la moarte"nu este un fandosit!!
  • Vasile Vasile
    Ce mai urât comportament posibil al unui om precum giani chiriță....acest nume merită scris cu litere mici...
  • Carolina Carolina
    @MARIN. O să te miri, dar și desenele animate din Ro prezintă comportament si replici dure, nepoliticoase, vulgare , pentru COPIII noștri, așa că fetița are interzis la desene animate!! Kanal D ASIGURĂ telespectatorii că emisiunea este DE DIVERTISMENT!! Urmăream cu bucurie o competiție sportivă! Dar unii oameni nu se vor civiliza NICIODATĂ... Sunteți incredibil DOMNULE... Vă este FRICĂ și DV de Giani Kirita de îl sustineti la fel ca V.Draghia, C. Cazacu și restul echipei lui care stau smirnă în fața lui?? Ați văzut cum amenință cu corecția fizică după CONCURS? Cum își permite să insulte, să vină APROAPE de concurent și să-L intimideze, să-L demoralizeze, să-L jigneasca?? DE ce este LĂSAT să facă ASTA?? Le este FRICĂ tuturor de Giani Kirita, pentru că este ÎNFIORĂTOR acest personaj! Am predicție, SE schimba CUV. In ultima SEC..dar sper să se înțeleagă IDEEA...Se uită faptul că PRIVESC și COPIII emisiunea aceasta sportivă... UNICA reușită de la kanal D...e păcat că se susține , SE promovează acest Acest Giani Kirita si nu se IAU măsuri.... Este cocoloșit de "Sus" altfel s-ar fi LUAT masuri cu acest individ atat de periculos...

Trimite un comentariu

sus