Skip to main content

Exatlon naşte pasiuni. Aproape 700 de plângeri la CNA din cauza lui Giani Kiriţă

 
Exatlon naşte pasiuni. Aproape 700 de plângeri la CNA din cauza lui Giani Kiriţă

Exatlon, revelaţia sezonului în materie de audienţe, naşte nu numai ratinguri rididcate ci şi pasiuni aprinse.

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a fost luat cu „asalt” de reclamaţii de la fanii emisiunii de pe Kanal D. Din informaţiile Paginademedia.ro, forul audiovizual a primit, până la publicarea acestui articol, aproape 700 de reclamaţii vizând ediţii Exatlon din datele de 22, 23, 24 şi 25 martie.

Principalele probleme reclamate au fost, din informaţiile paginademedia.ro, limbajul vulgar folosit de Giani Kiriţă în ediţiile vizate.

Exatlonul de pe Kanal D este cea mai de succes emisiune a postului TV, de când s-a lansat în România. Emisiunea difuzată de sâmbătă până miercuri este aproape zilnic lider de audienţă, pe cel puţin două targeturi.

Ca procedură, CNA va trimite reclamaţiile la departamentul Monitorizare, care va întocmi rapoarte pentru toate ediţiile sesizate. Următorul pas va fi punerea rapoartelor pe ordinea de zi a CNA, care are şedinţe în fiecare săptămână în zilele de marţi şi joi. Menţionăm că procedura poate dura şi luni de zile.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pana loredana Pana loredana
    Kirita face emisiunea ,nu este singurul care vorbeste urât așa face un om care traieste cu intensitate tot !
  • cristi cristi
    pt unul destept.Prietene vezi ca scapi freon.Fiecare este liber sa se uite la ce vrea si sa comenteze ce vrea este o tara libera.
  • Mihai Mihai
    Să desființăm toate sporturile și să ne uităm la "antene". Ce box, hochei, fotbal, doar "star's" (televiziunea familiei).
  • Marin Marin
    Nu va place limbajul, schimba-ti
    programul. Apropo,Carolina, te rog n-o mai îngrozii pe fata ta, pune-i desene la TV.
  • Mile Mile
    Exact scandalul lui kirita face rating
  • Matei Andronache Matei Andronache
    Oamenii sunt foarte *** si au impresia ca stiu tot si li se cuvine tot!
    1. Giani Kirita este un ins care a semnat un contract de "prestari servicii" cu Kanal D tocmai pentru ca este asa cum este ! Faptul ca injura este fix treaba lui. Kanal D este singurul raspunzator pentru difuzarea pe post a injuraturilor lui Giani Kirita. Daca nu voiau injuraturi pe post care sa deranjeze *** virginale de pe aici puteau sa le cenzureze si gata. Emisiunea nu este in direct si putea fi cenzurat tot si montat totul incat Kirita sa para un popa virgin frate cu Daniel Sihastru.......dar nu mai era atata scandal si atata publicitate care e in favoarea KanalD .
    2. La exatlon important este performanta sportiva bai virginele vieții si nu educatia elevata........educatia elevata o are concurentul pe nume Hurezeanu Oltin care nu e in stare nici macar sa ajunga la linia de final fara sa riste inecul in apa de 20cm sau ajunge la 5 minute dupa ce adversarul a terminat proba. E adevarat ca este un om inteligent si citit dar asta nu ii da dreptul sa aiba pretentii de sportiv la exatlon. Daca toti concurentii de la Exatlon erau ca si Oltin, Kanal D incheia emisiunea de la a doua editie si *** virgine nu aveau la ce sa se uite!
    3. Daca nu iti place continutul oferit de o televiziune atunci apesi pe buton si schimbi canalul si te uiti la duck tv.......nu te obliga nimeni sa auzi "cuvinte grele" spuse de Giani Kirita!
  • Oana Oana
    Înainte țineam cu"Faimoșii " Dar de când am auzit vocabularul lui Chiriță, țin cu "Războinicii" Așa că HAI RAZBOINICII !!!!!!
  • Oana Oana
    Înainte țineam cu"Faimoșii " Dar de când am auzit vocabularul lui Chiriță, țin cu "Războinicii" Așa că HAI RAZBOINICII !!!!!!
  • Carolina Carolina
    Kanal D, vă este FRICĂ de Gianni Irita??...Gianni Kirita este ÎNFIORĂTOR!!! trebuie descalificat URGENT, este cel mai ÎNFRICOȘĂTOR om!!! Concurenții sunt TERORIZATI OAMENI buni!! CUM să performezi? A încălcat REGULAMENTUL in cel mai TENDENȚIOS, AGRESIV SI VULGAR MOD.Intimidează grosolan concurenții din echipa Războinicilor! Am o fetița de 6 ani este fănă Etalon Romania, vă spun cinstit a rămas cu traumă, o FRICĂ CUMPLITĂ când îl VEDE pe Gianni Kirita.De ce se TOLEREAZĂ acest om care si RECUNOAȘTE că este așa, că nu se poate schimba, așa este EL CRESCUT, educat...Este LIPSIT de DECENTĂ, Profesionalism, el câștigă prin TEROARE, CORECȚII FIZICE, AMENINȚĂRI LA IESIREA DIN CONCURS, NU SE POATE AȘA, ESTE ÎNFIORĂTOR!!! ****** S-A permis INCLUSIV ca Gianni Kirita să unde concurenții cu sticla din care a consumat apă! Nu a intervenit ABSOLUT NIMENI?? ESTE CEL MAI UMILITOR LUCRU care s-a permis, dezgustător!!!******** Vă este FRICĂ de Gianni Irita, Kanal D??
  • Jiji Jiji
    Din cauza individului giani kirita(nu merita sa fie scris numele cu majuscule) am renuntat sa urmaresc emisiunea. Din fericire sunt destule canale tv care au emisiuni sa ma bine dispuna si nu da-mi produca greata!!! ....iar ca sportivi,mai usor,mai usor!!!!..au luat bataie de la turci si mexicani un stil mare!
  • Carolina Carolina
    Gianni Kirita este ÎNFIORĂTOR!!! trebuie descalificat URGENT, este cel mai ÎNFRICOȘĂTOR om!!! Concurenții sunt TERORIZATI OAMENI buni!! CUM să performezi? A încălcat REGULAMENTUL in cel mai TENDENȚIOS, AGRESIV SI VULGAR MOD.Intimidează grosolan concurenții din echipa Războinicilor! Am o fetița de 6 ani este fănă Etalon Romania, vă spun cinstit a rămas cu traumă, o FRICĂ CUMPLITĂ când îl VEDE pe Gianni Kirita.De ce se TOLEREAZĂ acest om care si RECUNOAȘTE că este așa, că nu se poate schimba, așa este EL CRESCUT, educat...Este LIPSIT de DECENTĂ, Profesionalism, el câștigă prin TEROARE, CORECȚII FIZICE, AMENINȚĂRI LA IESIREA DIN CONCURS, NU SE POATE AȘA, ESTE ÎNFIORĂTOR!!!
  • Emi gociu Emi gociu
    Corect. Popa ar trebui fiecare sa si analizeze vocabularul din comentarii si după sa vb ride ciob de oala sparta
  • Emi gociu Emi gociu
    Corect. Popa ar trebui fiecare sa si analizeze vocabularul din comentarii si după sa vb ride ciob de oala sparta
  • Emi Emi
    Corect popa se ride de limbajul lui. Chiriță si vad majoritatea cimenturilor la fel de vulgare cu mici excepții unde ediferenta
  • Emi Emi
    Felicitări pt comentariile lui Ali eu de acord cu ele cînd tii cu o echipa tii pina la capăt cu bune si rele

Trimite un comentariu

sus