Skip to main content

Exatlon naște pasiuni. Aproape 700 de plângeri la CNA din cauza lui Giani Kiriță

 
Exatlon naște pasiuni. Aproape 700 de plângeri la CNA din cauza lui Giani Kiriță

Exatlon, revelația sezonului în materie de audiențe, naște nu numai ratinguri rididcate ci și pasiuni aprinse. 

Consiliul Național al Audiovizualului a fost luat cu „asalt” de reclamații de la fanii emisiunii de pe Kanal D. Din informațiile Paginademedia.ro, forul audiovizual a primit, până la publicarea acestui articol, aproape 700 de reclamații vizând ediții Exatlon din datele de 22, 23, 24 și 25 martie. 

Publicitate

Principalele probleme reclamate au fost, din informațiile paginademedia.ro, limbajul vulgar folosit de Giani Kiriță în edițiile vizate. 

Exatlonul de pe Kanal D este cea mai de succes emisiune a postului TV, de când s-a lansat în România. Emisiunea difuzată de sâmbătă până miercuri este aproape zilnic lider de audiență, pe cel puțin două targeturi. 

Ca procedură, CNA va trimite reclamațiile la departamentul Monitorizare, care va întocmi rapoarte pentru toate edițiile sesizate. Următorul pas va fi punerea rapoartelor pe ordinea de zi a CNA, care are ședințe în fiecare săptămână în zilele de marți și joi. Menționăm că procedura poate dura și luni de zile.

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • pt unul destept.Prietene vezi ca scapi freon.Fiecare este liber sa se uite la ce vrea si sa comenteze ce vrea este o tara libera.
 • Să desființăm toate sporturile și să ne uităm la "antene". Ce box, hochei, fotbal, doar "star's" (televiziunea familiei).
 • Nu va place limbajul, schimba-ti
  programul. Apropo,Carolina, te rog n-o mai îngrozii pe fata ta, pune-i desene la TV.
 • Oamenii sunt foarte *** si au impresia ca stiu tot si li se cuvine tot!
  1. Giani Kirita este un ins care a semnat un contract de "prestari servicii" cu Kanal D tocmai pentru ca este asa cum este ! Faptul ca injura este fix treaba lui. Kanal D este singurul raspunzator pentru difuzarea pe post a injuraturilor lui Giani Kirita. Daca nu voiau injuraturi pe post care sa deranjeze *** virginale de pe aici puteau sa le cenzureze si gata. Emisiunea nu este in direct si putea fi cenzurat tot si montat totul incat Kirita sa para un popa virgin frate cu Daniel Sihastru.......dar nu mai era atata scandal si atata publicitate care e in favoarea KanalD .
  2. La exatlon important este performanta sportiva bai virginele vieții si nu educatia elevata........educatia elevata o are concurentul pe nume Hurezeanu Oltin care nu e in stare nici macar sa ajunga la linia de final fara sa riste inecul in apa de 20cm sau ajunge la 5 minute dupa ce adversarul a terminat proba. E adevarat ca este un om inteligent si citit dar asta nu ii da dreptul sa aiba pretentii de sportiv la exatlon. Daca toti concurentii de la Exatlon erau ca si Oltin, Kanal D incheia emisiunea de la a doua editie si *** virgine nu aveau la ce sa se uite!
  3. Daca nu iti place continutul oferit de o televiziune atunci apesi pe buton si schimbi canalul si te uiti la duck tv.......nu te obliga nimeni sa auzi "cuvinte grele" spuse de Giani Kirita!
 • Înainte țineam cu"Faimoșii " Dar de când am auzit vocabularul lui Chiriță, țin cu "Războinicii" Așa că HAI RAZBOINICII !!!!!!
 • Înainte țineam cu"Faimoșii " Dar de când am auzit vocabularul lui Chiriță, țin cu "Războinicii" Așa că HAI RAZBOINICII !!!!!!
 • Kanal D, vă este FRICĂ de Gianni Irita??...Gianni Kirita este ÎNFIORĂTOR!!! trebuie descalificat URGENT, este cel mai ÎNFRICOȘĂTOR om!!! Concurenții sunt TERORIZATI OAMENI buni!! CUM să performezi? A încălcat REGULAMENTUL in cel mai TENDENȚIOS, AGRESIV SI VULGAR MOD.Intimidează grosolan concurenții din echipa Războinicilor! Am o fetița de 6 ani este fănă Etalon Romania, vă spun cinstit a rămas cu traumă, o FRICĂ CUMPLITĂ când îl VEDE pe Gianni Kirita.De ce se TOLEREAZĂ acest om care si RECUNOAȘTE că este așa, că nu se poate schimba, așa este EL CRESCUT, educat...Este LIPSIT de DECENTĂ, Profesionalism, el câștigă prin TEROARE, CORECȚII FIZICE, AMENINȚĂRI LA IESIREA DIN CONCURS, NU SE POATE AȘA, ESTE ÎNFIORĂTOR!!! ****** S-A permis INCLUSIV ca Gianni Kirita să unde concurenții cu sticla din care a consumat apă! Nu a intervenit ABSOLUT NIMENI?? ESTE CEL MAI UMILITOR LUCRU care s-a permis, dezgustător!!!******** Vă este FRICĂ de Gianni Irita, Kanal D??
 • Din cauza individului giani kirita(nu merita sa fie scris numele cu majuscule) am renuntat sa urmaresc emisiunea. Din fericire sunt destule canale tv care au emisiuni sa ma bine dispuna si nu da-mi produca greata!!! ....iar ca sportivi,mai usor,mai usor!!!!..au luat bataie de la turci si mexicani un stil mare!
 • Gianni Kirita este ÎNFIORĂTOR!!! trebuie descalificat URGENT, este cel mai ÎNFRICOȘĂTOR om!!! Concurenții sunt TERORIZATI OAMENI buni!! CUM să performezi? A încălcat REGULAMENTUL in cel mai TENDENȚIOS, AGRESIV SI VULGAR MOD.Intimidează grosolan concurenții din echipa Războinicilor! Am o fetița de 6 ani este fănă Etalon Romania, vă spun cinstit a rămas cu traumă, o FRICĂ CUMPLITĂ când îl VEDE pe Gianni Kirita.De ce se TOLEREAZĂ acest om care si RECUNOAȘTE că este așa, că nu se poate schimba, așa este EL CRESCUT, educat...Este LIPSIT de DECENTĂ, Profesionalism, el câștigă prin TEROARE, CORECȚII FIZICE, AMENINȚĂRI LA IESIREA DIN CONCURS, NU SE POATE AȘA, ESTE ÎNFIORĂTOR!!!
 • Corect popa se ride de limbajul lui. Chiriță si vad majoritatea cimenturilor la fel de vulgare cu mici excepții unde ediferenta
 • Felicitări pt comentariile lui Ali eu de acord cu ele cînd tii cu o echipa tii pina la capăt cu bune si rele

Trimite un comentariu