Skip to main content

Exatlon naşte pasiuni. Aproape 700 de plângeri la CNA din cauza lui Giani Kiriţă

 
Exatlon naşte pasiuni. Aproape 700 de plângeri la CNA din cauza lui Giani Kiriţă

Exatlon, revelaţia sezonului în materie de audienţe, naşte nu numai ratinguri rididcate ci şi pasiuni aprinse.

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a fost luat cu „asalt” de reclamaţii de la fanii emisiunii de pe Kanal D. Din informaţiile Paginademedia.ro, forul audiovizual a primit, până la publicarea acestui articol, aproape 700 de reclamaţii vizând ediţii Exatlon din datele de 22, 23, 24 şi 25 martie.

Principalele probleme reclamate au fost, din informaţiile paginademedia.ro, limbajul vulgar folosit de Giani Kiriţă în ediţiile vizate.

Exatlonul de pe Kanal D este cea mai de succes emisiune a postului TV, de când s-a lansat în România. Emisiunea difuzată de sâmbătă până miercuri este aproape zilnic lider de audienţă, pe cel puţin două targeturi.

Ca procedură, CNA va trimite reclamaţiile la departamentul Monitorizare, care va întocmi rapoarte pentru toate ediţiile sesizate. Următorul pas va fi punerea rapoartelor pe ordinea de zi a CNA, care are şedinţe în fiecare săptămână în zilele de marţi şi joi. Menţionăm că procedura poate dura şi luni de zile.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ali Ali
    Domnul care va considerati a fi ,,unul destept,, este o emisiune sportiva cu adrenalina, emotii si obstacole complexe.Cine are aceasta inclinatie spre sport normal ca se uita cu interes.Eu nu ma uit pentru Giani Chirita sau conflicte, ma uit pentru emotia pe care o transmite aceasta competitie.Aaa tu ai crezut ca ne uitam toti la emisiunea ,,Ma insoara mama,,...schimba programul.
  • Unul Destept Unul Destept
    Toti cei care va uitati la astfel de emisiuni sunteti o adunatura de ratati si inculti. Din cauza voastra se realizeaza astfel de emisiuni, faceti rating ***. Nu va mai uitati, nu exista rating, emisiunea dispare! E simplu prostovanilor.
  • Mari Mari
    Daca sunteti asa deranjati de emisiune de ce va mai uitati? Fac valva pe net un grup de oameni care vb mai urat decat kirita si se plang ca se uita copiii la emisiune cand ei in casa aud mult mai multe injuraturi decat la exatlon .Pe mariana nu a ti auzit o cum injura ca un barbat ? Dar sigur si a povestit povestea si toata lumea varsa lacrimi dar mai sunt acolo oameni care au fost incercati de viata si nu se plang ,este un concurs sportiv nu altceva.... Sigur fanii razboinicilor care au dovedit de multe ori ca sunt falsi si nu au reusit sa se respecte unul pe altul . Eu una am fost fan razboinicilor dar datorita comportamentului lor mi am schimbat parerea
  • Ioan Ioan
    Cosmin Cernat a primit cumva ordin sa nu intervina? Este jalnic. Este sub limita bunului simt. Acest Kirita, un obscur sportiv trebuie urgent eliminat si din pacate impreuna cu moderatorul. Lipsa totala de educatie, respect si bun simt.
  • Ali Ali
    Hai sa ne calmam cu injuraturile ca nu suntem mai buni daca ne comportam la fel.Toata echipa faimosilor l-a protejat pe Oltin o luna de zile din motive bine cunoscute de noi toti, fara nici o suparare dar fuga lui o face si pe fiica mea de 6 ani sa rada.Problema comportamentului lui Giani Chirita trebuia rezolvata de la primele conflicte iscate intre cele doua echipe,cand ma gandesc ca aici trebuia sa intervina echipa de productie si sa-i avertizeze asupra comportamentului, iar dupa sunt sigura ca fiecare concurent era mai atent la limbaj si gesturi pentru ca risca eliminarea.Si cred ca ar trebui introdusa si regula ca, la obstructionarea adversarului risti pierderea punctului inclusiv a probei.Si in final cu bune cu rele.. HAi FAIMOSII..daca am pornit tinand cu ei mergem pana la capat.
  • F F
    Aseară cică au încercat sa vorbească despre problema asta. Mai mai ca tot războinicii au fost de vina. :)) am văzut prea puțin din ce s-a întâmplat în ultima săptămână, dar pana atunci au fost atâtea alte cazuri de intimidare. Giani a amenintat de câteva ori concurenții fizic, uneori în gura mare. Despre jigniri nu mai spun. Prezentatorul nu a intervenit deloc. Tind sa cred ca și dacă era alt concurent de la faimoși se intervenea, dar Giani are imunitate. Nu sunt prea sigur însă pentru ce anume ar putea CNA sa îi amendeze.
  • Florin Florin
    conul gheorghe chirtitza e model si pentru copiii lui printre altele, caracter de ***, votarea lui oltin nu l-ar enerva pe ghitza chirtitza, eliminarea uneia din fete l-ar pune intr-o mare problema existentiala pe el si baietzii lui de cartier care il sustin si ii considera normal comportamentul ( cascatu si vladimirescu)... ar trebui dat afara din joc de catre conducere...
  • me me
    Suntem o tara de penibili. E un reality show, iar ceea ce am auzit eu acolo e 1% din ce aud in fiecare zi pe strada. Rusine sa va fie! Copiii vostri nu ajung huligani din pricina lui Kirita, ci a educatiei pe care o primesc de la niste oameni care zilele astea, pe internet, au folosit un limbaj extrem de murdar.
  • Dana Dana
    Foarte bine punctat, Silviu!
    Kirita si echipa lui, care se ia dramatic dupa el in huliganism, trebuie sa fie avertizati si penalizati pentru intimidare, nesportivitate, lipsa de respect in sport.
  • Juijygg Juijygg
    Kanal D a-r trebui desființat la fel si toate emisiunile lor cu tot felul de șopârle infecte sa va fie rușine pentru tot ce difuzați sunteți o echipa de inculți mintali
  • Bobo Bobo
    Inteleg ca mai trimiți câte o săgeată mai faci un mișto o glumă da el deja exagerează plus ca joacă cand vrea ,iese cand vrea ,în loc să i încurajeze pe ai.lui stă cu gura pe adversar exact cand la ultima probă sa i zapaceasca de cap.ar trebui schimbat si un pic regulamentul in timpul jocului băncile sa fie deoparte si de alta nu ca acum cum stau unii lângă alții ca așa tot te ciondanești
  • COJOC Rodica COJOC Rodica
    Din pacate postul Kanald , prin nepedepsirea acestui individ - ma refer la Kirita - si promovandu-i in continuare comportamentul grobian, legitimraza comportamentul " kiricilor" care isi fac legea in randul copiilor- mai ales in scoli.
  • Costel Costel
    Cine nu-l înghite pe Giani khirita sal s..a
  • Lungu Lungu
    Rușine pentru giani chiriță afara cu el are un vocabular murdar nu se merita să-l mai faca parte din concurs
  • Eu Eu
    Extraordinar! Daca ati fi corecti si onesti ati vorbi nu numai de caracterul lui Kirita!Jignirile celor de la Razboinici nu le ati auzit? Nu i asa? La inceput cand o faceau proasta pe Bulimar si urata pe Anda Adam si cand dansatorul zicea ca se bucura ca prostii cand castiga sau ca s a umflat *** in ei? N ati auzit nu i asa?Deh, in viata auzim si comentam numai despre ce ne convine!Si multe alte jigniri facute in spate, in fata nu aveau caracter sa zica nimic, dar pe la spate e mai simplu sa se victimizeze!Exatlon este o competitie ft dura , nu esti pregatit psihic sau nu rezisti stai acasa, nu i pt d re cu auz fin!

Trimite un comentariu

sus