Skip to main content

Firma fostelor PR Pro TV şi Antena 1 comunică Mamma Mia, musical produs de Sorin Enache şi Andrei Boncea

 
Musicalul Mamma Mia! a fost ecranizat, cu Meryl Streep şi Pierce Brosnan
Musicalul Mamma Mia! a fost ecranizat, cu Meryl Streep şi Pierce Brosnan

Comunicarea pentru musicalul Mamma Mia, care va avea premiera în România în luna mai, va fi făcută de Fabrica de PR. Agenţia a fost înfiinţată anul trecut de Camelia Cavadia şi Alina Sin.

Publicitate

Camelia Cavadia şi Alina Sin au lucrat în trecut, ca PR, pentru Pro TV şi pentru Antena 1. Cavadia are 20 de ani de PR la Pro TV, urmaţi de trei ani la Antena 1 (2014-2017).

În vara anului trecut, Cavadia şi Sin au înfiinţat Fabrica de PR.

Musicalul Mamma Mia este produs în România de Sorin Enache (fost Realitatea TV, Antena 1, Pro TV) şi de Andrei Boncea. Va avea premiera pe 24 mai, la Sala Palatului.

Sorin Enache se ocupă de show, ca producător, prin compania Atelier Production, în colaborare cu Wondertheatre, firma lui Andrei Boncea (cu care Sorin Enache a lucrat în Pro TV, la începuturile staţiei).

Ce spune Sorin Enache, producătorul Atelier Promotion:

Spectacolul este o premieră a genului în România, în sensul ca va fi primul musical de Broadway produs 100% independent, care se va întinde pe o perioada de minim 2 ani si va avea peste 100 de reprezentaţii, iar ambiţia noastră este să ajungem cu această super producţie în toate marile oraşe din România.

O placere chiar mai mare este că ma reîntâlnesc cu Andrei Boncea cu care am făcut echipă în vremuri oarecum legendare ale PRO TV. Cred cu tărie ca va fi nu doar un succes de public ci va fi foarte fun si challenging pentru noi, producătorii".

Detalii despre Mamma Mia, pe Paginademedia.ro, aici

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bing bing
    by the way sa-mi comunice si daca iau pensia pe luna aprilie pana in Paste
  • bing bing
    sa-mi comunice si mie cat mai e kilul de ceapa la piata
  • jk jk
    Pa pa,Ancuta Lungu!
    https://observator.tv/eveniment/anca-lungu-se-desparte-de-pupitrul-observatorului-de-weekend-247454.html respectiv noii prezentatori
    https://observator.tv/eveniment/octavia-geamanu-si-cosmin-stan-vor-prezenta-observatorul-de-wekeend-la-antena-1-247455.html
  • Dana Dana
    Ca la PR, minciuna rulz. Primele musicaluri 100% realizate independent, și de pe Broadway
  • Pian Pian
    ***
  • Dinina Dinina
    Musicalurile, sunt facute cu mult porno ca sa se *** lumea intre ea. Iar titlul e stupid. Cred ca nu o sa se uite nimenea la o asa porcarie chiar daca este realization cu mult talent. Parca la trazniti din NATO se uita si multa lume, cand majoritatea nu au ce manca ori traiesc din greu

Trimite un comentariu

sus