Skip to main content

Fosta directoare HR a Adevărul Holding, din vremea lui Răzvan Corneţeanu şi Peter Imre, şefă la o companie a Primăriei Capitalei

 
Oana Barbu - Foto: Facebook
Oana Barbu - Foto: Facebook

Oana Barbu, fostă directoare HR la trustul de presă Adevărul Holding, când au fost la conducerea grupului de presă Răzvan Corneţeanu şi Peter Imre, a fost numită director general al Companiei Municipale Imobiliara a Primăriei Capitalei scrie Profit.ro.

Publicitate

Anterior acestei funcţii, ea a fost şefă de serviciu de marketing şi publicitate la firma Green City deţinută de Primăria Voluntari, mai menţionează sursa citată.

Compania Municipală Imobiliara, controlată în proporţie de 99,99% de Municipiul Bucureşti prin CGMB, a fost înfiinţată de Primăria Capitalei pentru a administra fondul imobiliar şi locativ aflat în proprietatea municipalităţii. Pentru 2018, bugetul companiei prevede venituri de 32,5 milioane lei, cheltuieli de 31,6 milioane lei şi un număr de 182 de angajaţi, cu salariu mediu net de circa 3.300 lei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • daniel neamu daniel neamu
    o fata de treaba, una din cele cateva care mi-a semnat cartea de munca la rubrica "majorat salariul". eu nu inteleg rautatea asta la romani: daca o persoana a obtinut un post de management intr-o companie sau institutie, de ce trebuie sa apara imediat niste unii *** *** pe seama ei? poate femeia e o buna profesionista, cu educatie si o cariera in spate. nu e om politic sa ii dam cu oua si rosii in cap
  • Andreea P. Andreea P.
    Si sotul ei mai lucreaza la Antena 3?
  • Adi Adi
    Cu siguranta a dat un concurs pe care l-a castigat fara probleme.Nu avea cum altfel sa ajunga de la HR la imobiliare.Numai pe competenta, pregatire si experienta.Numai asa reusesti la Primaria Capitalei!

Trimite un comentariu

sus