Skip to main content

Găinuşă, Striblea şi Dan Teodorescu, mesaje în memoria lui Andrei Gheorghe: "Avea personalitate"

 
Găinuşă, Striblea şi Dan Teodorescu, mesaje în memoria lui Andrei Gheorghe: "Avea personalitate"

IN MEMORIAM. Dan Teodorescu, mebru al trupei Taxi a scris prin intermediul contului său de Facebook câteva cuvinte în memoria jurnalistului Andrei Gheorghe. Artistul îi mulţumeşte lui Andrei Gheorghe pentru ce a însemnat în lumea presei româneşti.

Publicitate

"Îţi mulţumesc pentru inteligenţă, subtilitate, verticalitate, revoltă şi profundul sictir."

Mihai Găinuşă a scris, de asemenea, câteva cuvinte despre Andrei Gheorghe. Tot de mulţumire. Găinuşă îl numeşte "Cel mai bun om de radio din România" şi "un om cu personalitate".

Şi Cătălin Striblea, realizator al matinalului de la Digi FM, a postat un mesaj. Acesta a comentat un mesaj transmis de un ascultător în timpul matinalului din această dimineaţă.

"Cel mai mişto lucru pe care l-am auzit azi despre Andrei e şi cel mai îngrozitor pentru noi. Ni l-a spus un ascultător: ”azi pe Andrei Gheorghe nu l-ar fi angajat nimeni.” Aşa rău cum sună, e cel mai bun compliment. Prea sincer, prea direct, prea citit şi prea liber pentru breaslă, aşa cum este ea azi. Rămas bun, Andrei!"

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristian Popescu Cristian Popescu
    E momentul ca brandul ProFM să intre în istorie și să fie înlocuit cu un brand asemănător celorlalte CHR-uri.
  • iancu iancu
    Domnul Striblea, poate il intrebati pe colegul Prelipceanu de ce a luptat cu toate armele sa il dea afara din radioul care era parte din viata lui, Pro FM. Si poate aflati asa cat de incomod era Gheorghe pentru specialistii in management TV si radio din RCS/RDS. Cat rau au putut face oamenii astia unui brand consacrat. Si poate va spune cineva si ce i-a spus Gheorghe celebrului prezentator TV cand a plecat. Multi am fi curiosi sa aflam;)

Trimite un comentariu

sus