Skip to main content

Noul talent show al Antenei, The Four, va debuta luna aceasta, şi va fi difuzat sâmbăta

 
Noul talent show al Antenei, The Four, va debuta luna aceasta, şi va fi difuzat sâmbăta

Noul show-ul al Antenei 1, The Four - Cei Patru, va debuta la finele acestei luni, şi a fost programat la „bătaie” cu Exatlonul de pe Kanal D şi cu filmele de pe Pro TV.

Publicitate

Show-ul jurizat de Antonia, Feli, Carla’s Dreams şi Cheloo, cu Macanache prezentator, va fi difuzat din 31 martie, de la 20:00, la Antena 1.

Noutatea formatului achiziţionat de Antena 1 stă în faptul că juraţii au ales deja pe cei patru finalişti. În fiecare ediţie noi concurenţi, „challengeri”, pot încerca să-l provoace la duel pe unul dintre cei patru. Condiţia este ca „challengerul” să fie acceptat de toţi cei poatru juraţi.

Fiecare challenger care obţine toate cele patru voturi ale juriului poate alege un artist din Cei 4 să îl provoace la duel. Astfel, fiecare va interpreta o nouă piesă, iar de această dată, publicul din sală este cel care decide câştigătorul, votând prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4”.

Emisiunea este produsă de Claudiu Oprea, care mai produce iUmor şi X Factor.

Ce spun juraţii despre concurenţii show-ului

Antonia: „Din ce am ascultat până acum, foarte mulţi dintre ei sunt talentaţi”.

Feli: „Avem nevoie de un câştigător autentic, sigur pe el”

Cheloo: „Au fost câteva cazuri în care am fi putut să le dăm ocazia să intre la duel, dar nu am văzut convingere în ochii lor, nu am văzut dorinţă!”

Carla`s Dreams: „Acest format este mai cinic şi mai rece, mai puţin romantic şi absolut neiertător”, spune Carla’s Dreams.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Mile, eu stiu sa apreciez si pe altii, asa cum am facut marti referindu-ma la Asia de luni seara...care a fost batuta marti de Exalon - oare de ce. Chiar nu ma intereseaza unde e Pro TV - daca nu te-ai prins până acum - ci unde este A 1. Apropo, dacă nu ai remarcat, până și Iumor a fost depășit de Exalon. Am impresia că A 1 a cam dat chix cu sezonul de primăvară...poate se revanșează la toamnă. Dacă Kanal D nu va reveni cu Exalon 2.
  • Doru Doru
    Ce mai poza pentru promo, exact "scara magarului"... Cei trei din stanga imbracati elegant; "mascatul" zici ca tocmai a venit de la piata.
  • Doru Doru
    "exatlon a sters pe jos cu ei duminica, luni , marti , miercuri"
    Probabil te-ai referit la "Antena 1". E mai rau sa pici pe locul 3, nu 2. Vezi aici:
    https://www.paginademedia.ro/2018/03/audiente-exatlonul-a-batut-si-iumorul-antena-1-a-fost-pe-trei-duminica-seara
    https://www.paginademedia.ro/2018/03/audiente-exatlonul-a-avut-marti-toate-targeturile-de-audienta-asia-express-a-fost-pe-trei
    https://www.paginademedia.ro/2018/03/audiente-cati-romani-s-au-uitat-la-ghita
  • mile mile
    vai geo, ce ne spui tu, 4 zile pro tv nu a mai fost pe primul loc si din cauza asta esti ofticat, cum explici asta ca exatlon a sters pe jos cu ei duminica, luni , marti , miercuri , daca nici ferma nu mai e de ceva , doar doua zile pe saptamana pe 1 pt marea televiziune
  • geo geo
    Mile, noi comentăm și când Pro TV este pe 3.
    Tu și ai tăi anteniști vă dați la fund când A 3 este pe 3.
    Adică aproape în fiecare zi.
  • Mile Mile
    Bing, comentează și când e pro tv pe 3
  • bing bing
    comentez pentru paginademedia, nu pentru dine dle mile
  • Mile Mile
    Bing, și de ce trebuie să ne spui asta
  • Bing Bing
    Cum nu m-am uitat la X Factor, nu am sa ma uit nici la umplutura asta de show The four, care va fi sub Exatlon pun pariu.
  • teodor teodor
    Ai dreptate F
  • F F
    E bine pentru show. Sambata este momentan cea mai puțin competitiva zi. La Exatlon sunt de obicei probe fără miza adevărată. Filmele Pro sunt în general blockbustere recente, dar audientele variază mult. Diverse reluări cred ca ar scoate mai mult decât unele premiere.

Trimite un comentariu

sus